Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler-Yüksek Lisans

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar. Ben İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyorum.Okul bitince sektör de çalışmak istiyorum bununla ilgili ilk sorum şu olucak, tezli ya da tezsiz yüksek lisansın bir farkı var mıdır özel sektör için? Bazıları özel istiyorsan tezsiz yap diyorlar bazıları ise tezlinin daha geçerli ya da dikkate değer diyelim, dikkate değer olduğunu. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum bu konuda.
    Son olarak da mesela iş ilanlarında iktisat mezunu biri aranıyor diyelim, ben yüksek lisansı iktisat alanında yapmış olsam lisans da iktisat mezunu olmasam yine de bu ilana başvurum kabul olur muydu? Yani fark eder mi, çünkü kendi bölümünüzdense başka bi bölüme yönelik yapın diyenler oluyor yüksek lisansı. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tembelsen öyle hazırdan bir statü elde edeyim diyorsan tezsin yap, büyük ihtimalle dışarıdan bakanlar da böyle düşünecektir. Tezli yaparsan senin tembel olmadığını, bir şey için çabaladığını ve böyle şeyler yapabilecek kabiliyette olduğunu düşünürler. Yani ben işveren olsam tercihim her zaman tezli olandan yana olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.