< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amiga500 -- 1 Eylül 2019; 0:50:42 > |
ULUSLARARASI DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ (4. sayfa)

-
-
Bana da yazmış onun bunun evlatları
Devin Foster devfoster11@gmail.com
Görürseniz ayık olun gerçi bu numaralara inanacak insan kaldı mı hala -
merhaba ben de killandigim icin hemen bi search sonucu buraya ulastim. detaylu bilginyazalim ki insanlar hem isimleri hem de yontemleri bilsinler;
- ilk once hurriyetemlak.com dan ferhunde guven isimli birisinden mesaj aldim. diyor ki " Selamlar;www.marketofrealty.com arap emlak sitesinde de var mıydı ilanınız? Sizinkine benzer bir ilan görmüştüm o sitede, ama fiyat farklıydı. fakat ilan kaldırılmış sanırım, bulamıyorum."
- bu ilk mesajla daha sonrasinda suriyeden size ulastigini iddia edecek kisinin nasil emlaktan haberi oldugunu halletmeye calisiyorlar. cunku yukarda ki site araplarin sahibinden.com u gibi bisey. boylece irtibat kuruluyor. yoksa diceksiniz ki allahin arabi sincandaki dukkani nerden buldu amk 😂
- hemen acele etmeden iki gun sonra ise ikinci mesaji patlattilar. devfoster14@gmail.com adresinden " I'm like your property.Are you the owner?What is your final selling price?You can reply me via my email address devfoster14@gmail.com"
- bundan sonra surecin nasil ilerleyecegi az cok belli yukardaki mesajlari okuduysaniz. aman deyim dikkat edin. zar zor 3 kurus biriktiriyoruz alivermesinler acgozlulugumuz yuzunden.
hoscakalin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hürriyet emlak üzerinden bana iki kişi ulaştı. Biri suriye'deki bombalı saldırılarda eşi öldürülen asilzade bir kadın. Diğeri de Almanya'da yaşayan biri. Mail içerikleri hemen hemen aynı. Çok büyük paralar verecekler, diplomat konsolosluk teslimat vesaire dünya kadar prosedür bir sürü laf kalabalığı ve acındırma.. ilki yani arap olan kadın Türkçe bilmiyor. ikincisi yani Almanya'dan olan ise Ayyıldız tim dahil her şeyi çok çok iyi biliyor, ağzı da son derece bozuk pislik bir küfürbaz .
Bu dolandırıcı herif bana bir link gönderdi. Whatsapp içerikli uzunca bir link. Link içinde hürriyet emlak sitesinin adresi, bizim ilan var. bana attığı ilk mesajda merhaba.. . şu ilan hakkında görüşelim gibisinden bir şeyle başladı yazışmalarımız. . Benden bir kaç foto istedi. Almancı numarasını görünce uyandım işi zaten. Adama ilan içinde fotoğraf var ya görmedin mi diye sordum. Hangi sitede ilan dedi... İlk gönderdiğin mesajdaki site dedim. vesaire vesaire.. sonrası acayip uzun ve küfürlü atışmalar.. Pek çok kişiye bu şekilde yaptığı belli. Kendisini dolandırıcılıkla itham edince önce avukata vermekle tehdit etti. Sonra ağzınıza gelebilecek her türlü küfürü dayadı döşendi bir güzel. Ben bekliyorum şimdi. Bir kaç güne kadar eskort sitelerde çıkar adım ve numaram. Bir de bu pis yanı var işte. Kendini temizlemek için uğraş dur şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 19 Ekim 2020; 21:2:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X