Bir İzmitli ve bir kocaelispor'lu olarak dün akşam arifiye'de yaşanan olaylar yüzünden öncelikli olarak üzüntümü dile getirmek istiyorum. Kocaelispor'un adı zan altında kalmıştır. Ancak insanların her zaman her duyduğuna inanmaması olması gereken bir davranış şeklidir. Kardeş kulübümüz Eskişehirspor ile yaptığımız maçın ardından yönetim kurulumuzun taraftara tahsis etmiş olduğu trenle gayet sakin ne neşeli bir biçimde izmite doğru hareket halindeydik. Arifiye garına yaklaştığımız sırada trenimiz yaklaşık 15-20 kendini bilmez sakaryaspor'lu taraftar yüzünden taşlanmaya başlanmıştır. Bu taşlama tren durmaz nasılsa mantığıyla yapılmış olmalıki sakaryalı grup trenimizin durduğunu görünce kaçıcak delik aradılar desem yeridir. Bizim taraftarımızında yaptığı o dakikadan sonra hoş değildi.ama hak verinki hangi takım taraftarı olsa aynı tepkiyi onlarda verirdi. Sonuç olarak hoş olmayan görüntüler ortaya çıktı.
ANCAK ASIL MESELE,ULUSAL BASININ OLAY YERİNE YARIM SAAT SONRA GELEREK,KAÇAN SAKARYALI GRUBU GÖRMEDEN OLAYI TAMAMEN KOCAELİSPOR TARAFTARINA YIKMALARIDIR.
izmitde yaşıyorum buradan 2-3 arkadaşım maça gitti bugün aynen dediklerin şeyi anlattılar treni taşlamışlar vs.ama olan körfezin başına oldu.sonuç olarak dediğin gibi olayı kocaeli taraftarına yıktılar.
treni taşlayıp ardından kaçmalarıda başka bir olay.sakaryaspor taraftarından(çoğundan) ne beklenirki zaten
Ulusal Basın diye bir şey yokki neyini kınayalım..
Yerel İstanbul Basını kendini Ulusal Basın diye yutturmaya çalışıyor
Aynen öyle basın olayı %100 şişirmiş üstelik tüm ajanslarda.Kocaelisporumuzu kimse karalayamaz..
bize el uzatana el uzatırız. bize taş atana taş atarız. sialh çekene de silah çekeriz. bu böyledir. nefsi müdafadır. BİZDE İNSANIZ.
buda ulusal basının bize leke sürdüğü olayların başlamasına neden olan video.sakaryalı grup övünç içersinde youtube a yüklemiş video'yu.
eğer o trende bulunmasam acaba mı derdim fakat bende o trendeydim.ve trenin camı çift cam olmasaydı kafamda herhalde ib kaç dikişle geri dönecektim.
kimse yalan atmasın.ortada organize bir iş var.sakarya taraftarı bizim hangi trende olduğumuzu nerden biliyor.herkez yatmış perdelerini kapatmış bir şekilde geliyorduk biz.içeriye giren taşları dışarıya atmak doğaldır herhalde o sinir harbinde.kocaelisporlu taraftarların burada hiç suçu yoktur.
her neyse bizde bişey çıkmadı zaten.diyarda yendi keyfimiz devam ediyor.
ayrıca tren taşlanmanın ardından hemen durdu biranda uçup gitti herkez çok delikanlısınız ya tren durduktan sonra neden taşlamadınız.yüreğiniz mi yetmedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme