Şimdi Ara

Uludağ için Yol Tarifi ve Yanımıza Almamız Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu hafta muhtemelen cuma gunu 3 kafadaar ankaradan bursa sonrada uludag çıkıp kayak yapmayı planliyoruz fakat uludaga ilk defa gidecegimiz icin tecrubeli kisilerin onerilerine ihyaticimiz var.
    Arabamda goodyearin ug9 kis lastigi mevcut, burdaki yorumlara gore zincirde bulundurcam.
    -Suan ordaki yol durumu? arabayla cikabilirmiyiz çıksak inerken sıkıntı yasarmiyiz aracla cikarsak guzel olacak arada durup foto fln cekiniriz ama yol sıkıntılıysa gerek yok.
    -Birden fazla cikis yolu varsa hangisini kullanmamizi onerirsiniz. (Yol acik olup trafigin az oldugu veya daha rahat viraji az vs gibi)onereceginz yol varmi?
    -Orada cafe tarzi mekan varmidir cok usursek girip bi cay icmek icin veya yemek yemek icin
    -mangal serbestmi yakabiliyormuyuz.
    son olarak nasil giyinmeliz cok kalin giyinmeye gerek varmi yanımıza neler almamizi onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kış lastiği yeterli zincire gerek yok(Yalnız son yağar kar bayağı kar yapmış olabilir zincir alın yanınıza)
    Arabayla çıkıp inebilirsiniz, yolun sonu oteller bölgesi zaten.
    Tek bir yol var çıkan o da Bursa'nın içinden çıkıyor. Bol virajlı ve yer yer dar bir yol. Hele sis varsa bayağı sıkıntılı.
    Bol miktarda cafe var olmadı teleferikle zirveye çıkarsınız orda bile yer var . Kayak yapmasanız bile vakit geçer.
    Milli park olduğu için mangal yasak.(Emin değilim)aları
    Araç eşyaları hariç birşeye gerek yok(reflektör, ilk yardım kiti, stepne vb)
    kayak eşyaları gerekir ayrıca. Bazıları yukarıda kiralanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 5 Ocak 2016; 20:09:37 >
  • Reflektor fln hepsi var hocam.bitek zincir yok onuda arkdaslardan tedarik edeyimm nolur neolmaz herhangi kayak malzememiz yok onlari kiraliyacaz mecbur (fiyat nasildir aceba) mangal yasaksa cafelerden yararlanacaz demektirki fiyatlarda yuksek ihtimal kaziktir? ben kiyafet fln diye sormustum eldekilerle idare ederiz insallah anladigm kadariyla o yol hic kapanmiyo dogrumudur kapaniyosa onceden nasil ogrenebilirz mesela oraya vardigimizda bursa sehir merkezinden yol durumunu sis vs. ogrenebilecegimiz biyer varmi. Sürekli oraya cikip inen birileri mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hso_keskin

Reflektor fln hepsi var hocam.bitek zincir yok onuda arkdaslardan tedarik edeyimm nolur neolmaz herhangi kayak malzememiz yok onlari kiraliyacaz mecbur (fiyat nasildir aceba) mangal yasaksa cafelerden yararlanacaz demektirki fiyatlarda yuksek ihtimal kaziktir? ben kiyafet fln diye sormustum eldekilerle idare ederiz insallah anladigm kadariyla o yol hic kapanmiyo dogrumudur kapaniyosa onceden nasil ogrenebilirz mesela oraya vardigimizda bursa sehir merkezinden yol durumunu sis vs. ogrenebilecegimiz biyer varmi. Sürekli oraya cikip inen birileri mesela.

Al al zincir al
    Kayak malzemelerini otelden kiralardım o yüzden dışarıdaki bağımsız olanları bilemeyeceğim ama kiralama günlük oluyor kişi başı günlük 100 lira kafadan tutar üstünü bilemem.
    Kafeler de kazık ama Ankaradan geliyormuşsunuz çok uçuk gelmeyecektir.
    Kıyafet kiralanıyor mu bilemiyorum artık size kalmış olabilir.
    yol aşırı karda illa kapanır ama jandarma dolu oralar hep yani kaderinize terk edilmezsiniz

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 8 Ocak 2016; 8:59:18 >
  • Yorumlariniz için tesekkurler muhtemelen aracla cikacagiz bu aralar hava buralarda yumusak muhtemelen oradada oyledir diye dusunuyorum. (biyqndanda lodos geliyo diyolar ama) mangal varsa sknti yok o karda mangal keyfi olmali bencede hayrlisi artik insalla sag saglim gidip geliriz. Hayrli aksamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.