Şimdi Ara

Uludağ hukuk vs Akdeniz hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa'da okumak nasıldır, rahat mıdır? help.

• Bursa Gemlik te diyorlar Bursa merkezde değil Uludağ için Akdeniz öneririm gezme görme imkanım oldu konum olarak çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir rahat, sakin, ucuz, yeşili bol, öğrenci için sakin bir şehir.

Uludağ hukuk gemlikte bursa anatolium alışveriş merkezine 20 30dk mesafede otobüs ile.
    Gemlik'ten bursa merkeze otobüs ile yaklaşık 40 dk sürüyor.
    Gemlik bursaya göre tabi ki daha sakin ve küçük bir yer ama çok kötü olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
    Ayrıca Gemlik istanbula(köprü ile) yaklaşık 1, 1.5 saat ankaraya ise 4,5 saat arasında özel araç ile otobüs ile de çok uzamıyor süreler.

Hocam siz soru sorun ben cevaplayayım en iyisi.
  • Üniversite hakkında kötü şeyler söylenmemiş fazla da ulaşımı kötü diyorlar. Şehir merkezine falan bayağı uzaksa oralarda ev tutulup falan yaşanılır mı ki?
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Öyle yapan hukuk öğrencileri var birsürü, gemlik'te kiralar orta seviye sayılır. İstanbul'a göre baya ucuz kiralar.

• peki Gemlik'te ev tutsak sosyallik,alışveriş şu bu için şehir merkezine mi gitmek gerekir? mesafesi falan nasıl, otobüsler vs
  • Uludag hukuk ile ilahiyat fakulteleri siyasi karsitlik cikmasi icin birbirinden zit ve ana yerleske ( Gorukle/Nilufer) uzakta. Hukuk okuyan bir arkadasim vardi bazi dersler icin Niluferdeki yerleskeye gelmesi gerekiyordu ki bu onun icin iskenceydi. Gerci sonradan otomasyonla cozdu ama sen uzak dur.

Not: Uludag uni. gercekten cok kotu bir otomasyon sistemi var.

Not 2: Uludag mimarlik okuyorum

Alışverişten kastın büyük mağazalar vs ise bursada çok daha fazla çeşit var tabi ama sosyallik, sosyallik anlayışına göre değişir tabi.

Gemlik'te özdilek veriş merkezi ve küçük çaplı bir carrefour var süpermarket olarak.

Gemlik otobüs terminalinden bursa merinosa giden otobüs ortalama 30 40 dk da varıyor tek otobüs. Merinosta zaten direk metro durağının önünde giriyorsun, metroya geldikten sonra bursanın heryerine gidersin gidebileceğin yerlere Uludağ Üniversitesi ana kampüs de dahil.

Burs Gemlik yolu üzerinde ancak bursanın girişinde en büyük alış veriş merkezlerinden biri olan anatolium var alışveriş konusunda çok bursanın içine girmene gerek kalmıyor.

• mimariso M kullanıcısına yanıt
    Hocam ilahiyat binası yenisi yapılmadan önce de ana kampüsten çok farklı bir yerdeydi.

Yalnız hukuk fakültesinin gemlik'te olma nedeni Asım kocabıyığın vasiyeti diye biliyorum, hukuk fakültesini yaptıran o da.

• Sinema,tiyatro vs gibi şeylerden bahsediyorum. Bunları gemlik'te falan bulmak zor olur sanırım.
    Sinema olarak küçük çaplı 2,3 salon var ancak tiyatro gezgin tiyatrolar harici yok malesef.

• İnsanı nasıl hocam? Ben üste Akdeniz altına Selçuk yazdım ama bi kaza çıkıp Selçuk gelmesinden korkuyorum.Uludağ'ı , Selçuk'un üstüne mi yazsam diye düşünüyorum.

• Hocam buraya sanayiden dolayı göç eden çok nüfus var, insanını çok kıyaslayabilir miyim bilmiyorum genel olarak muhafazakar ama şimdiye kadar öyle yoğun bir baskı olduğunu falan ne duydum ne de gördüm.

Hatta şunu da söyleyeyim buranın yerli insanı biraz da sıkıntılıdır.

Selçuk dediğiniz için söylüyorum burada o kadar tek tiplilik yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.