Şimdi Ara

Uludağ 5-7 günlük tatil otel vs. önerisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimle sömestırda 5-7 günlük bi tatil yapmayı düşünüyoruz Uludağ'da ama birsürü otel var İstanbuldayız hangi otele gidelim nerde kayalım yardımcı olcak varmı

• Beklentilerinize ve bütçenize en uygun oteli seçebilirsiniz. Doğru mantıkta aslında bu olacaktır. Uludağ otellerinin, ortalama 100 - 175 TL arasında gecelik fiyatlandırmaları vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Beklentilerinize ve bütçenize en uygun oteli seçebilirsiniz. Doğru mantıkta aslında bu olacaktır. Uludağ otellerinin, ortalama 100 - 175 TL arasında gecelik fiyatlandırmaları vardır

Tecrübemiz olmadığı için yardımcı olmanızı istiyorum.Öğrenci olduğumuz için makul ücretli biryer arıyoruz.
  • Öğrenci bütçesine uygun bir tesis çıkarıyorum eğer bununla yetinmez ya da bu otel sizin limitlerinizin üstündeyse tekrar konuşuruz.

Monte Baia Uludağ - Gecelik 115 TL

KIŞ SEZONU
    20.12.2013 - 23.03.2014 arasında

Bursa'ya 35 km., İstanbul'a 215 km. mesafede.

Lift cıkışları ekstra ücretlidir. Tesis ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dahil olmuştur. Uygulamaya; Maden Telesiyej, Beden Terbiyesi Telesiyej, Kırkgözler Teleski, Monte Baia Teleski, Karinna Teleski, Kartanesi Teleski, Mandra Teleski, Fahri Telesiyej, Belvü Teleski, Gondola, Kuşaklıkaya Telesiyej, Beceren-1 Teleski, Beceren-2 Teleski, Alkoçlar Teleski, İtalyan Teleski, Tutyeli Telesiyej, Karkay Telesiyej, Cennetkaya Telesiyej ve Teleski, Yazıcı Teleski dahildir. Tesis odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Kayak aktiviteleri kar durumu ve hava şartlarına bağlı olarak sunuluyor.
    Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.
    Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Not :
    Kasım 30'a kadar rezervasyonlarda %20 Erken Rezervasyon indirimide yapılmaktadır.

YEME / İÇME

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Öğünler ile birlikte alınacak yerli bazı alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz. Diğer içecekler ve ara snackler ücretli. Tesis yoğunluğuna göre yemekler set menü şeklinde verilebilir. A La Carte Restoran ücretlidir.

• quote:

Öğrenci bütçesine uygun bir tesis çıkarıyorum eğer bununla yetinmez ya da bu otel sizin limitlerinizin üstündeyse tekrar konuşuruz.

KIŞ SEZONU

Lift cıkışları ekstra ücretlidir. Tesis ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dahil olmuştur. Uygulamaya; Maden Telesiyej, Beden Terbiyesi Telesiyej, Kırkgözler Teleski, Monte Baia Teleski, Karinna Teleski, Kartanesi Teleski, Mandra Teleski, Fahri Telesiyej, Belvü Teleski, Gondola, Kuşaklıkaya Telesiyej, Beceren-1 Teleski, Beceren-2 Teleski, Alkoçlar Teleski, İtalyan Teleski, Tutyeli Telesiyej, Karkay Telesiyej, Cennetkaya Telesiyej ve Teleski, Yazıcı Teleski dahildir. Tesis odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Kayak aktiviteleri kar durumu ve hava şartlarına bağlı olarak sunuluyor.
    Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Not :
    Kasım 30'a kadar rezervasyonlarda %20 Erken Rezervasyon indirimide yapılmaktadır.

YEME / İÇME

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Öğünler ile birlikte alınacak yerli bazı alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz. Diğer içecekler ve ara snackler ücretli. Tesis yoğunluğuna göre yemekler set menü şeklinde verilebilir. A La Carte Restoran ücretlidir.

Bu otel iyi ücreti de fena değil yalnız şu ''telsiyej'' nedir onu anlayamadım bir de bazı otellerde gece kulubü,spa vs. gibi etkinlikler oluyor bu otelde etkinlik mevcutmu acaba?

• quote:

Öğrenci bütçesine uygun bir tesis çıkarıyorum eğer bununla yetinmez ya da bu otel sizin limitlerinizin üstündeyse tekrar konuşuruz.

KIŞ SEZONU

Not :

YEME / İÇME

Daha uygun bir otel öneriniz varmı ?

• Şu tarihte belirlenen fiyatlar içerisinde ne uygun otel bu olmaktadır. Daha düşük bütçeli oteller de olabilir ancak, önerdiğim ve en uygun fiyatı olan otel burası olmaktadır.

Büyük Uludağ Otel' de var, ancak fiyatı belli değil yinede ben 80 TL civarında olacağını düşünüyorum. Detaylı bilgi için web sitelerinde ki iletişim menüsünden ulaşabilirsiniz.
    http://buyukoteluludag.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben önümüzde ki hafta gitcem inşallah. Polis evi ile görüştüm 4 kişilik oda 90 TL 4 kişi de gidilse 2 kişi de gidilse fiyat aynı. Kızak takımı 14, kıyafet takımı 14 kişi bası yemek sabah öğle akşam 32 TL bence çok uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Bende arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum da acaba polisevinde herkes kalabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojayk

Bende arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum da acaba polisevinde herkes kalabiliyor mu ?

Uludağ'da kar kalmamış hatta yeşil yerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojayk

Maalesef. Polis olan biri sizin için randevu yaptırırsa olur ancak. Bir de şu an da Uludağ da kar yok. Uludağ info programını indirip takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.