Şimdi Ara

Ultraslandan M.A.Erbile Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma olay oldu ya herkes istediğini desin böyle şeylerden tahrik olacak kadar ergen değiliz heralde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 numara ile ultraslan i alip birbirine vuracaksin. Veletler yonetiyor resmen iki grubu da .

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Açıklama yapıyorsun sonuna da muhattabim değilsin yazıyorsun

Resmi sitede yapilan aciklamalarda boyle

• Saçmalamışlar.

• salak mi ne bunu yazanlar. kabul edilir yani yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

12 numara ile ultraslan i alip birbirine vuracaksin. Veletler yonetiyor resmen iki grubu da .

Bugün forumdaki 2 kakanında düzgün yorumunu görmedim sözümü geri alıyorum
  • Abi bu nasıl bir açıklama ya komedi Bidaha açıklama yapmasınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Ultraaslanın herşeye cevap yetiştirmesi kötü bi durum bence . Kaldı ki erbil bu ülkede kaale alınıcak son insanlardan birisi . Şaklabanlıkla para kazanan bi insanı muhattap almak nefret bile etsem ultraaslana yakışmadı

UltrAslan'dan neden nefret ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Açıklama yapıyorsun sonuna da muhattabim değilsin yazıyorsun

Resmi sitede yapilan aciklamalarda boyle

Resmi siteden yapılan her açıklama canınızı yakıyor biliyoruz.
  • mali gibilerine az bile, yıllar öncede üçün biri demişti, yani GS düşmanlığı yaparak prim kazanma çabası bunda yeni değil... gerçi daha sonra, bir iki ay içinde GS şampiyon olurken kendiside programında ki seyircilerden birinin pantolonunu aşağı çekip üçün biriyle burun buruna gelmiş programıda bitrilmişti, ilahi adalet işte...
    bu seferde taşı gediğine koymuş uA
  • Anacı veled
  • Abi önceki konudada açıkladım 3 tane eksi yemişim ama taraftarlık gözünüzü kör etmesin
    Bizzat gittim orada kimin ne yaptığını gördüm kulisede girdim kamera arkasındaydımda, Mali gelir stüdyoya, giyinir ve stüdyoya çıkar yarışma başlar
    Soruları hazırlayan kişilerden biri yani ana adam HAKAN KA kısaca aşırı fenerli, o gün toplantıda telefonu çaldı fenerbahçe marşı ve telefonu kapattıktan sonra devam etti söylemeye sonra bağırın ulan fenerbahçe gibi şeyler söyledi, oradaki ekipte sanırım Fenerli genel olarak.

Yanlış adamı hedef seçiyorsunuz, Mehmet Alinin alakası yok sorularla tabi yine eksileyeceksiniz
  • Taraftarın gözüne girecez diye mokunu çıkarmışlar.
  • ne kadar gereksiz adam dolmuş bu ultraslan a. iyiler hoşlar taraftar grubu olarak takıma sahip çıkıyorlar da gittikçe gruba üye olanların yaş ortlaması düşüyor herhalde.
    misyonu olan bir grup olursalar ve sporda dostluk barış kardeşlik ve centilmenlik duygularını geliştirmek için organize olsalar daha iyi olur. saçmalamak için çok kolay örgütlenen bir ülkeyiz. ama yapıcı bir davranış yok ortada. köy okullarına malzeme kampanyası, soma katliamı sonrası ailelere yardım kampanyası düzenlediklerini biliyorum bu arada.
    benim kastettiğim şey taraftar grubu olarak kurulmuşlar. bu çizgiden çıkmamışlar ama spora katkıları yok. sosyal yardımlaşma ve dayanışma grubu olarak devam etsinler madem. bu tarz takım , fanatizm , holiganizm gibi işlere girmesinler. o zaman ben de üye olurum elimden geleni yaparım.

ama bir yandan ana bacı küfür edip bir yandan da köy çocuklarına kitap vermek hoş değil. herşey kağıt kalem değildir. o köy çocukları okullarında ultraslan ın hediye ettiği laptoplarla internete girdiklerinde bakalım bize bu kitapları veren ultraslan kimdir diye google a sorduklarında karşılarında anasını bacısını bilmem ne ettiğimin m.ali erbili yazısını gördüklerinde ne düşünürler sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Ultraaslanın herşeye cevap yetiştirmesi kötü bi durum bence . Kaldı ki erbil bu ülkede kaale alınıcak son insanlardan birisi . Şaklabanlıkla para kazanan bi insanı muhattap almak nefret bile etsem ultraaslana yakışmadı

Buda size qapaq olsun xddd tarzı bi üslubu olduğu için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Buda size qapaq olsun xddd tarzı bi üslubu olduğu için

o üslubun aynısı sizin yönetimde var, onlardan da nefret ediyor musun?
  • İncici herhalde.
  • ultraslan kadar itici bi taraftar grubu yok. utanç kaynakları.

• Futbolun karanlık yüzleri. Fenerbahçe'de de bunlardan var. Taraftarlar şu holiganlardan arındırılsa ne takımlar binlerce lira ceza ödemek zorunda kalır ne de ligin yarısını seyircisiz geçirirler.
  • Allahtan muhatap almamışlar, alsalar ne olurdu kim bilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.