Şimdi Ara

ultrAslan Twitter Tag Aciklamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitterda olanlar bilir bugun listede biz carsi degiliz bis ultrAslaniz diye tag vardi ve hep devlet yalakasi diye suclanmisti su an twitter hesabindan aciklama geldi.

"@ultrAslancom: Gün boyu ve halen TT'de duran, içerisinde ultrAslan adı geçen hashtag ile alakamız yoktur. Lütfen yazarak desteklemeyiniz..."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine birileri oyun oynayıp insanları yanlış yönlendirme derdinde.
  • Robert Downey Jr. kullanıcısına yanıt
    her zaman ki gibi
  • Çarşı gibi reklam sever bir grup olamaz. Biz de direndik... Ama reklam yapmıyoruz
  • Ya bırakın ya Çarşı Van depremi sonrası bitirdi kendini.O zamana kadarda deniyordu reklamcı diye takmıyordum.Ama o giydikleri atkıları falan sahaya atmaları sanki sadaka veriyor (daha ağır tabiri var kullanmak istemiyorum işin içinde Depremzedeler var çünkü) gibi bu nedir ya? İşte o zaman bunların reklamcının alası dedim.Resmen 'şov' izledik.
  • Beyler show yapip yapmamalari onemli degil nasil yaptiklari degil ne yaptiklari onemli helal olsun carsiya bizimkilerinde bari sessiz kal yazik.umarim en kisa ua temizlenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın ama ben/biz yani benim gibi düşünenler söylemişti, uA o açıklamayı yapmayacaktı ! Yapmasaydı işler bu duruma gelmezdi, şimdi uA yüzünden Galatasaray taraftarı Akp ci olarak görünüyor. Oysa oraya giden ve hatta çArşının içinde destek veren bir sürü Galatasaraylı vardı. O açıklama yapılmasa çArşı'nın Fblilerin adı geçereken birde Galatasaraylıların adı geçecekti.. Ama yok illa yalayacaklar ! O açıklamanın başka bir izahı yok .. hatta o açıklama reklamın dibidir ama anlayana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kimse kusura bakmasın ama ben/biz yani benim gibi düşünenler söylemişti, uA o açıklamayı yapmayacaktı ! Yapmasaydı işler bu duruma gelmezdi, şimdi uA yüzünden Galatasaray taraftarı Akp ci olarak görünüyor. Oysa oraya giden ve hatta çArşının içinde destek veren bir sürü Galatasaraylı vardı. O açıklama yapılmasa çArşı'nın Fblilerin adı geçereken birde Galatasaraylıların adı geçecekti.. Ama yok illa yalayacaklar ! O açıklamanın başka bir izahı yok .. hatta o açıklama reklamın dibidir ama anlayana...

Nokta.

•  ultrAslan Twitter Tag Aciklamasi

Bu şahıs 12numara'nın kurucusu, bu şahsın ve platformunun ne amaçla destek verdiğini zaten biliyordukta bir kez daha kanıtlayalım şöyle.

Çarşı'ya gelince reklam olmayan bir hareketlerini söyleyin kellemi uçururum, Sandalye alırlar toplu resimle biz bunu yaptık, Van'a yardım gönderirler maksat şov ya tribünden aşşağı atıp bunları yolluyoruz derler vs.

ultrAslan bu süreçte reklam yaptı mı? ilk 3-4 gün onlarda oradaydı tam kadro bir şekilde ama hiç bir reklam olmadı Çarşı yürümeye başladığı andan itibaren bize işte 100 kişi verin geziyi alalım,yok vinçle polisleri kovalama vs. sürekli dikkatleri üzerlerine çekmek istediler, 12 numara katıldı yürüyüşte 3 temmuz pankartları falan, ultrAslan'da bu eylemlerin siyasi ve kişisel olarak üstlenildiğini görünce grup olarak desteğini çektiğini münferit olarak katılanlara karışmayacağını belirtti ve en doğru hamleyi yaptı.

• Ultraslan keşke aynı açıklamayı Galatasaray için de yapsa:

"@ultrAslancom: Galatasaray ile hiçbir alakamız yoktur."

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Ultraslan gibi yalaka bir grup olamaz.

Çarşı gibi reklam peşinde değiller

• ultraslana geçen yaptıgı açıklama için destek vermiyorum fakat ultraslan çok akıllı bir grup bugün böyle olaylar olucagını katılan gruplara gözaltılar olucagını biliyordu ki zaten futbolu yada taraftar gruplarının siyasete katılmasına destek vermiyorum katılacaksan kendin katıl takımını olaya katma takımına zarar görme şimdi beşiktaş çarşı yüzünden çok zarar görücek çarşıda bu olaylar yüzünden çok zarar görücek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ultraslan keşke aynı açıklamayı Galatasaray için de yapsa:

"@ultrAslancom: Galatasaray ile hiçbir alakamız yoktur."

Yok zaten onlar kendi aleminde, yollarında ilerliyorlar.

uA için Galatasaray bir araç, amaç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Ultraslan gibi yalaka bir grup olamaz.

Çarşı gibi reklam peşinde değiller

Son dönemlerde gördük kim reklam peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

tagla alakası olmasa bile hükümet yalakasısınız arkadaş. beni galatasaraydan soğuttunuz.

Beşiktaş tam senlik o zaman sanki bütün taraflar uA grubuna üye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Bu Galatasaraylılar neyin kafasını yaşıyor ya, çarşı reklam, şovmen falan filan...Hayır abi çıkın delikanlı gibi kıskanıyoruz diyin, yok şov olmayan bi hareketini açıklayın kafamı koparırım filan..Neyin şovundan, reklamından bahsediyosunuz anasını satıyım, Çarşı grubunun reklama ihtiyacı mı var, neyin kafasını yaşıyosunuz siz birader. Olayların en sıcak anlarında insanların meydana girmesini sağlayan gruptur. Satılmış emniyet bugün boşu boşuna toplamadı ya 22 tane adamı?

Ünal Aysal 20 milyon Gs'li Akp'ye oy veriyor dediğinde dalga geçmiştik, adamın az da olsa bi haklılık payı varmış meğer...

Jessie J ve bu +1

Ua O açıklamayaı yaptığı an kaybetti.Siz hala Tarafsız kaldı olayların dışında kaldı deyin.Açın artık gözünüzü

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Bu Galatasaraylılar neyin kafasını yaşıyor ya, çarşı reklam, şovmen falan filan...Hayır abi çıkın delikanlı gibi kıskanıyoruz diyin, yok şov olmayan bi hareketini açıklayın kafamı koparırım filan..Neyin şovundan, reklamından bahsediyosunuz anasını satıyım, Çarşı grubunun reklama ihtiyacı mı var, neyin kafasını yaşıyosunuz siz birader. Olayların en sıcak anlarında insanların meydana girmesini sağlayan gruptur. Satılmış emniyet bugün boşu boşuna toplamadı ya 22 tane adamı?

Ünal Aysal 20 milyon Gs'li Akp'ye oy veriyor dediğinde dalga geçmiştik, adamın az da olsa bi haklılık payı varmış meğer...

Burda seninle kendi ideolojimi tartışacak değilim arkadaşım ama bu eylemlere 1 haftadan fazla kendi şehrimde destek verdim, bu tür yardım organizasyonları olsun bu direnişe sağladıkları fayda olsun ben buna birşey demiş miyim? Ama bunları insanların gözüne soka soka yapmanın anlamı yok, Van'a yardım yapıyoruz ayağına kişi başı 2-3 parça eski kullandığı eşyayı koyacağına şov uğruna çıkıp tribünden aşşağı atkıları atmanın, Vinç ele geçirdik polis kovalıyoruz demenin bir anlamı var mı? ama işte bunları yaparsan reklam yapmış oluyorsun.

Çarşı'nın reklama ihtiyacı yoksa bunu kapalı kapılar ardından yapabilir yada en basitinden 1 hafta önce mavi kapak yaptık diyip tekerlekli sandalyelerin resmini çekip twittera koyduktan sonra tekerlekli sandalye basketbol maçında tekerlekli sandalyeleri kırmaz.

Birde bu cevabın FB taraftarından gelmesi çok manidar, genel konuşmuyorum ama ne yaptığınız ne oyunlar çevirdiğini belli değil en basitinden bak 12numara'nın numarası var yukarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kimse kusura bakmasın ama ben/biz yani benim gibi düşünenler söylemişti, uA o açıklamayı yapmayacaktı ! Yapmasaydı işler bu duruma gelmezdi, şimdi uA yüzünden Galatasaray taraftarı Akp ci olarak görünüyor. Oysa oraya giden ve hatta çArşının içinde destek veren bir sürü Galatasaraylı vardı. O açıklama yapılmasa çArşı'nın Fblilerin adı geçereken birde Galatasaraylıların adı geçecekti.. Ama yok illa yalayacaklar ! O açıklamanın başka bir izahı yok .. hatta o açıklama reklamın dibidir ama anlayana...

Size katilmiyorum. Ultraslan bagimsiz bir taraftar kurulusu ise herhangi bir eyleme destek vererek eylemsizlik karari alan uyelerini zan altinda birakmamalidir. Bu yuzden taraftar olusumlari apolitik olmali, barindirdigi uyelerin fikir haklarina saygi duymalidir. Mesela ultraslan icinde gezi direnisini destekleyenler oldugu kadar olmayanlar da olabilir. Ultraslanin eyleme grup olarak destek vermemesi kendilerini akp yanlisi da yapmaz, gezi karsiti da. Nitekim bircok ultraslana bagli taraftar gidip tepkisini gosterdi, sadece tepkisini Ultraslan adi altinda degil bagimsiz bir birey olarak gosterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

ultrAslan Twitter Tag Aciklamasi

Bu şahıs 12numara'nın kurucusu, bu şahsın ve platformunun ne amaçla destek verdiğini zaten biliyordukta bir kez daha kanıtlayalım şöyle.

Çarşı'ya gelince reklam olmayan bir hareketlerini söyleyin kellemi uçururum, Sandalye alırlar toplu resimle biz bunu yaptık, Van'a yardım gönderirler maksat şov ya tribünden aşşağı atıp bunları yolluyoruz derler vs.

ultrAslan bu süreçte reklam yaptı mı? ilk 3-4 gün onlarda oradaydı tam kadro bir şekilde ama hiç bir reklam olmadı Çarşı yürümeye başladığı andan itibaren bize işte 100 kişi verin geziyi alalım,yok vinçle polisleri kovalama vs. sürekli dikkatleri üzerlerine çekmek istediler, 12 numara katıldı yürüyüşte 3 temmuz pankartları falan, ultrAslan'da bu eylemlerin siyasi ve kişisel olarak üstlenildiğini görünce grup olarak desteğini çektiğini münferit olarak katılanlara karışmayacağını belirtti ve en doğru hamleyi yaptı.

desinler kardeşim yapıyorlar sonuçta. sen atsaydın atkını o zaman?

• "Soran olursa ultraslan yaptı dersiniz" yazanlar, maçlarda Galatasaray yerine koskoca ultraslan bayrağı açanlar çarşıyı reklamcılıkla suçluyorlar. Sen sabah açıklama yap bizim olaylarla alakamız yok diye, akşam da Melihin Beyaz tvsine çık. sonra yok bağımsız topluluk deyin. oldu biz kalkalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.