Şimdi Ara

ULTRAMATE -SPIDERMAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BO OYUNU LAPTOPUMDA SORUNSUZ CALISTIRDIM AMA MASA USTU SISTEMIMDE CALISTIRAMADIM..OYUN ACILIYOR NEW GAME SECITIGIMDE EKRAN KAPANIP WINDOWSA GONDERILECEK BIR HATA OLUSTU DIYIP GONDERMEK ISTIYORMUSUN YADA ISTEMIYORMUSUN DIYOR... BU SORUNU NASIL COZEBILIRIM..

• quote:

Orjinalden alıntı: musabey

BO OYUNU LAPTOPUMDA SORUNSUZ CALISTIRDIM AMA MASA USTU SISTEMIMDE CALISTIRAMADIM..OYUN ACILIYOR NEW GAME SECITIGIMDE EKRAN KAPANIP WINDOWSA GONDERILECEK BIR HATA OLUSTU DIYIP GONDERMEK ISTIYORMUSUN YADA ISTEMIYORMUSUN DIYOR... BU SORUNU NASIL COZEBILIRIM..

ya aynı sorun benim arkadaştada oldu onun sistem amd2400 sempron 256*2twinmos+256twinmos
    winfast geforce fx5200.. oyunu açınca direk masaüstüne düşüo ve hata verio.. bende çalıştı sorunsuz ama o dediin hatayı baya bi yaşıyan var galiba.

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: musabey

BO OYUNU LAPTOPUMDA SORUNSUZ CALISTIRDIM AMA MASA USTU SISTEMIMDE CALISTIRAMADIM..OYUN ACILIYOR NEW GAME SECITIGIMDE EKRAN KAPANIP WINDOWSA GONDERILECEK BIR HATA OLUSTU DIYIP GONDERMEK ISTIYORMUSUN YADA ISTEMIYORMUSUN DIYOR... BU SORUNU NASIL COZEBILIRIM..

ya aynı sorun benim arkadaştada oldu onun sistem amd2400 sempron 256*2twinmos+256twinmos
    winfast geforce fx5200.. oyunu açınca direk masaüstüne düşüo ve hata verio.. bende çalıştı sorunsuz ama o dediin hatayı baya bi yaşıyan var galiba.

arkadasım bende eskıden dedıgın gıbı oluyor du 6600 gt geçince olmadı , ama saydıgın eskı bil aynısı ama ben de makıne reset atıyor delırıyordum şu oyunu birturlu oynayamıyacağım diye ama artık oynuorum

• konuyla alakası yok ama ultramate değil ultimate olacaktı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.