Bildirim
ULTRAMATE -SPIDERMAN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: musabey
BO OYUNU LAPTOPUMDA SORUNSUZ CALISTIRDIM AMA MASA USTU SISTEMIMDE CALISTIRAMADIM..OYUN ACILIYOR NEW GAME SECITIGIMDE EKRAN KAPANIP WINDOWSA GONDERILECEK BIR HATA OLUSTU DIYIP GONDERMEK ISTIYORMUSUN YADA ISTEMIYORMUSUN DIYOR... BU SORUNU NASIL COZEBILIRIM..
ya aynı sorun benim arkadaştada oldu onun sistem amd2400 sempron 256*2twinmos+256twinmos
winfast geforce fx5200.. oyunu açınca direk masaüstüne düşüo ve hata verio.. bende çalıştı sorunsuz ama o dediin hatayı baya bi yaşıyan var galiba._____________________________ YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!! -
efet aynen dedigin gibi kafayai yedim ya olmadi...acaba neden doalyı bu hata cıkıyor.... formatlayıp yenıden kursak duselırmı..yada formatlamadan duzelten bır patch felan varmıdır. -
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Orjinalden alıntı: musabey
BO OYUNU LAPTOPUMDA SORUNSUZ CALISTIRDIM AMA MASA USTU SISTEMIMDE CALISTIRAMADIM..OYUN ACILIYOR NEW GAME SECITIGIMDE EKRAN KAPANIP WINDOWSA GONDERILECEK BIR HATA OLUSTU DIYIP GONDERMEK ISTIYORMUSUN YADA ISTEMIYORMUSUN DIYOR... BU SORUNU NASIL COZEBILIRIM..
ya aynı sorun benim arkadaştada oldu onun sistem amd2400 sempron 256*2twinmos+256twinmos
winfast geforce fx5200.. oyunu açınca direk masaüstüne düşüo ve hata verio.. bende çalıştı sorunsuz ama o dediin hatayı baya bi yaşıyan var galiba.
arkadasım bende eskıden dedıgın gıbı oluyor du 6600 gt geçince olmadı , ama saydıgın eskı bil aynısıama ben de
makıne reset atıyor
delırıyordum şu oyunu birturlu oynayamıyacağım diye ama artık oynuorum
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X