Şimdi Ara

Ultra/ Her Şey Dahil 5* Otel Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu yıl üniversite kazandığım ve ablamda masterini bitirdiği için baba sponsorluğunda güzel bir tatil yapcaz ablamla.

Bizde ultra veya normal her şey dahil 5 yıldızlı otel düşünüyoruz (Haliyle ablam yanımda olduğu için.), bana gidip beğendiğiniz otelleri söylerseniz çok mutlu olurum. Şuanlık yeri önemli değil ama 5 yıldızlı, hizmetinin iyi olması, yemeklerinin kaliteli vs. olması zorunlu benim için. Tabii haliyle ya ultra her şey dahil veya her şey dahil otel önerilerinizi bekliyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler :)

• Hocam biz ailecek 5-6 seneye kadar hep tatil köylerine gidiyorduk fakat kredi kartının yayılması ile abuk sabuk tipler, cahiller böyle otellerin içine etti. Şimdi ne yapıyorsunuz dersen köyün birinde apart tutuyoruz, yemeğimizi kendimiz yapıyoruz. Salı günü Bozburun'a uçacağım. Fotoğraf yollarım.

Eğer illaki otele gideceğim dersen, Hillside, Fethiye'yi öneririm. Otelin kendine ait 3 koyu mevcut. Bütçeyi zorlayabilir yalnız adam başı 500-600 TL idi en son günlük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kuşadası düşünürsen eğer uzun sahilde sağlam oteller var isim verip reklam yapmış gibi olmayım yaklasık 10 a yakın otel var ama sadece 4tanesi iyi onları düşün derim. Bir tanesi deluxe. digeri 2 otel birisi beach, bir tane daha var adını hatırlayamadım ama deluxe olananın yabancılara fiyat normal gelirde bize günlüğü kişi başı 200dan aşağı geçirirler.
  • Hocam kesinlikle haklısın, ancak böylesi bizim için daha iyi. Arkadaşlarımla apartada gideceğim zaten ama ablamla gittiğim için güzel-güvenilir bir yere gitmek istiyorum. Fotoğraflarınızıda bekliyorum :)
    Hocam sanırım günlük 300 lira civarı sınırımız var ama bir bakıp sorayim fiyatını. Önerileriniz için teşekkür ederim. @batuhan15

Hocam, özel mesaj yoluyla, zahmet olmazsa isimlerini verebilir misiniz? @Esgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalcan6 -- 27 Temmuz 2014; 5:31:22 >
  • Yakın zamanda önerilere ihtiyacım var :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.