Şimdi Ara

Ultra ayarlar bir şey ifade ediyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtubeda bir kanala denk geldim. Ultra ayarların aslında çok önemli olmadığını oyunların eskisi gibi lowda çöp gibi gözükmediğini ve ultranın aman aman bir fark yaratmadığını söylüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Videonun linkihttps://youtu.be/d5ZsaavKNR8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katılıyorum eskiden low ile high arasında bariz fark görünürken artık öyle aman aman fark yok. eskiden grafiklerin ne kadar yapacagı belliydi kıstığınızda ee ciddi anlamda çöpe dönüyordu grafikler. Artık öyle mi , Bknz division ghost recon , Bf1 grafik açısından uçuyor oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

katılıyorum eskiden low ile high arasında bariz fark görünürken artık öyle aman aman fark yok. eskiden grafiklerin ne kadar yapacagı belliydi kıstığınızda ee ciddi anlamda çöpe dönüyordu grafikler. Artık öyle mi , Bknz division ghost recon , Bf1 grafik açısından uçuyor oyunlar.

Bu durumda o zaman ultra açacağız diye 1080lere para gömülmeye çok gerek yok? Peki çözünürlük cephesinde iş nasıl? Çözünürlük mü yoksa kalite mi önemli oyunda 4k medium mu hd ultra mı daha hoş bir hava katar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light en düşük ayarda 20 fps ile oynadım. 60 fps ile oynamak var 10 fps var. Önemli fark bence fps. (Bence)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.