Şimdi Ara

Ultimate team'e giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün girebiliyordum, bugün giremiyorum. Ne webappden ne de browserdan. Yazan hata şu; "Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later."

Benim gibi giremeyen arkadaşlar var mı? Birlik olup şikayet edelim.

• bakima girmis guzel abim,
    yenisin galiba bunu ayda bir kac kez yaparlar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunucular geçici olarak servis dışı diyor, neyini şikayet edeceksiniz ki oyun yeni bunlar normal şeyler.
  • Ya arkadaşlar siz de bilmeden yazmayın bu şekilde. Ben de biliyorum çevirisini cümlenin. Sabahtan beri bu uyarıyı alıyorum.Sorun şu an bakım olmaması. Yani girenler var. Ana konuda girebiliyorum ve giremiyorum diyen arkadaşlar vardı. Bu başlık altında konuşalım konuyu diye açtım. Ayrıca bu hata mesajından dert yananları şu başlık altında görebilirsiniz.
    http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/We-are-sorry-but-there-has-been-an-error-connecting-to-FIFA/td-p/69908/page/23

Bu da yenisi
    http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/SORRY-Our-servers-are-temporarily-down-while-we-work-on-making/td-p/1534453/page/2

Şimdi anladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kursunnkalem

Ya arkadaşlar siz de bilmeden yazmayın bu şekilde. Ben de biliyorum çevirisini cümlenin. Sabahtan beri bu uyarıyı alıyorum.Sorun şu an bakım olmaması. Yani girenler var. Ana konuda girebiliyorum ve giremiyorum diyen arkadaşlar vardı. Bu başlık altında konuşalım konuyu diye açtım. Ayrıca bu hata mesajından dert yananları şu başlık altında görebilirsiniz.
    http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/We-are-sorry-but-there-has-been-an-error-connecting-to-FIFA/td-p/69908/page/23

Bu da yenisi
    http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/SORRY-Our-servers-are-temporarily-down-while-we-work-on-making/td-p/1534453/page/2

Şimdi anladınız mı?

bakimda ... bekliceksin

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursunnkalem -- 26 Eylül 2013; 17:44:05 >
  • Bende de aynı sıkıntı devam ediyor. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Oyun içinde başka hata, web app ta da sizin aldığınız hatayı alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada alıyor, sonra atıyor falan filan.
  • Sizde de aynı hatayı verirken mi girdiniz acaba?
  • Sabah giremeyen bir arkadaş live chat ile konuştuktan sonra bir şey yapmış, sonra girebilmiş. Ben de live chatle konustum, Futdaki gizli sorudan olabileceğini söyledi. Reset attı şimdi 1 saat sonra girip tekrar cevapla dedi. Bakalım pek umudum yok ama umarım olur. Eğer kimse giremeseydi bakımdan dolayıyı anlardım ama bazısı giriyor bazısı giremiyor ve geçen yıllarda sorunu uzun süre devam eden varmış bu yüzden endişelendim ben de.
  • quote:

Arkadaşım derdin ne senin? Gerizekalı mısın?

kardesim espiri yapiyordum. lafini geri alirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Arkadaşım derdin ne senin? Gerizekalı mısın?

kardesim espiri yapiyordum. lafini geri alirmisin

İyi de hocam şu an bu durumdan dolayı sinirli olduğumu söylemişim,durduk yere niye ters cevap veriyorsun orda. İnsanın ters anında da espri yapılmaz ki.Neyse biraz aşırı reaksiyon verdim sanırım,kusura bakma sinirli anıma denk geldi(Editledim o kısmı)

• quote:

Sabah giremeyen bir arkadaş live chat ile konuştuktan sonra bir şey yapmış, sonra girebilmiş. Ben de live chatle konustum, Futdaki gizli sorudan olabileceğini söyledi. Reset attı şimdi 1 saat sonra girip tekrar cevapla dedi. Bakalım pek umudum yok ama umarım olur. Eğer kimse giremeseydi bakımdan dolayıyı anlardım ama bazısı giriyor bazısı giremiyor ve geçen yıllarda sorunu uzun süre devam eden varmış bu yüzden endişelendim ben de.

bende gizli soru bile yok. Ultimate Team e basar basmaz we are sorry but there has been an error connecting to fifa 14 ultimate team yazıp menüye atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Sabah giremeyen bir arkadaş live chat ile konuştuktan sonra bir şey yapmış, sonra girebilmiş. Ben de live chatle konustum, Futdaki gizli sorudan olabileceğini söyledi. Reset attı şimdi 1 saat sonra girip tekrar cevapla dedi. Bakalım pek umudum yok ama umarım olur. Eğer kimse giremeseydi bakımdan dolayıyı anlardım ama bazısı giriyor bazısı giremiyor ve geçen yıllarda sorunu uzun süre devam eden varmış bu yüzden endişelendim ben de.

bende gizli soru bile yok. Ultimate Team e basar basmaz we are sorry but there has been an error connecting to fifa 14 ultimate team yazıp menüye atıyor.

Ben de pek umutlu değilim o çözümden ama işte bakalım belki olur. Bu tip durumlar başıma gelince sinir oluyorum. Dün piyasa artmadan Chiellini ve Marchettiyi aldım. De rossi yi ucuzdan kaçırdım bugün alırım diye düşünüyordum. Ama şimdi girebilenlerden dolayı piyasa yükselecek. Kimse giremese de böyle bir sorun olsa çok dert etmezdim. Ama şimdi girebilenler var ve bu hatayı almak ilk değilmiş. Verdiğim linkde baya bi topic olmuş zamanında ve uzun süre giremeyenler olmuş. Açıkcası bu riski yaşamak üzücü ve sinirlendirici.

• Evet dostum beni de o korkutuyor. Adam EA forumlarında aylarca sorununun çözülmediğinden bahsetmiş. Para verip pre order yazoıyoruz, buna rağmen oynayamıyoruz hele ki sorunum çözülmezse para iadesi isteyeceğim. 6 ay girememek nedir? Dalga mı geçiyorlar? Ödeme konusunda sıkıntı olsa dakikada çözerler.

Lanet olsun şu Origin'e. Keşke şu oyun steame gelseydi de rahat etseydik. Bir işi de düzgün yapsalar şaşıracağım.

Son çare live chat ile görüşeceğim. 5 dkdır bekliyorum. Sonucu yazarım bir gelişme olursa.
  • kursunnkalem K kullanıcısına yanıt
    FIFA 13 UT'den ban yemiş miydiniz?
  • Hayır hiç yemedim. Dün işte vpn ile girmiştim ama ondan olacağını sanmıyorum çünkü vpnden girenlerden sorunu yaşamayanlar var. Sana katılıyorum bu tip sorunların çıkması böyle büyük bir şirket için utanç verici. Resmen paramızla rezil oluyoruz. Live chatdeki adamın çözüm önerisi de yalan oldu. Bana otomatik soru tekrar gelecek demişti ne soru geldi ne başka birşey. Sorun da devam ediyor. Resmen bunlar da Ttnet gibi çıktılar. Onlardan çok çekmiştim zamanında, sonra uydunete geçmiştim ama Pes o kadar iyi değil ki. Şu an piyasada maalesef rakipsizler. EA zaten rakipsiz olduğunda hep saçmalıyor.
  • Bana FIFA 13 UT den banlandığım için FIFA 14 UT ye giremeyeceğimi söylediler. Böyle saçmalıkm ı olur?! Ben FIFA 13 ten ban yedim, 14 den değil ki? Çıkmamış oyundan nasıl banlanacağım. Bilseydim yeni account açar oyunu oraya eklerdim!
  • Bana da hala bekle diyorlar, resmen paramızla rezil oluyoruz
  • Yahu böyle ban mantığı mı olur. Seasonsa girebiliyor, online match lobies e girebiliyorum fakat ut de sizinle aynı hatayı alıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.