Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

@DuanJuan

Kardeşim senin için artık ImageShack upload'lu koyuyorum puan tablolarını. Birinci sayfadan sen de ulaşabilirsin

Eline saglik,artik ceptende gorebiliyoruz tablolari
  • quote:

@DuanJuan

Kardeşim senin için artık ImageShack upload'lu koyuyorum puan tablolarını. Birinci sayfadan sen de ulaşabilirsin

Dostum puan durumunda benm puanları yanlış yazmışsın..

2 Galibiyet 2 Beraberlik 8 Mağlubiyet olması gerek.. ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

@sorterking

@berke

beyler bu aksam kaçta müsait olurmusunuz ?

Ne zaman online oliyim kardeşim?

Öğlen online olabilirim istersen 12'den sonra 15'e kadar ya da gece yaparız?

Suan hemen olabilirmisin ?

Sonra dersim var hemen girebilirsen yapalim...

Yoksa gece 00:00 olabilir daha geç olmaz...

Benim de şimdi işlerim olduğu için PSN'den çıkmak zorunda kaldım. Akşam 11 gibi online olmaya çalışıcam. O saatte oynarız o zaman.

Tamam aksam 11de PSN'de olmazsam, PM at gelirim veya alinti yap...

• quote:

@DuanJuan

OH BE!! Eline sağlık Berke süper oldu bu.. Çok sağolasın..
  • @DuanJuan

Kardesım kusra bakma bu kadar ıs guc arasında onunla da ugrasmak zor gelmıstı ama kolay bıseymıs. Bundan sonra ımageshack'ten koyucam hep kı ınsanlar telefonlarından da kolayca ulasabılsınler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Beerat

Dostum kusra bakma olabiliyor ister istemez böyle basit hatalar.

Akşam ilk iş düzeltirim onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@rkv08

Dostum online olursan akşam 00:00 gibi seninle de oynayalım?

Aksam alkollu olucam, fazla abartmazsam oynariz kardesim en kotu yarin olur :)
  • quote:

@Beerat

Dostum kusra bakma olabiliyor ister istemez böyle basit hatalar.

Akşam ilk iş düzeltirim onu.

ne demek dostum önemli değil kolay iş değil sennkide :)
  • efebabila 4-1 haki1234

haki1234 3-3 efebabila

2.mac cok cekismeliydi kardes turnuvada bol sans
  • beyler artık grupları bitirelim benimde kalan maçlarım için 23:30 00:00 gibi online olucam maçlarımı yapiim bitsin artık
    ayrıca bi önerim var mini playoff sanki başarısız olunmuş imajı verio sanki bence onun yerine ilk 4ün çıktığı devam ettiğine şampiyonlar ligi mini playoff a da UEFA avrupa ligi dielim en azından ismi güzel olsun =)
  • @mavisakal
    @emirhan

şu anda açıyorum ps3 ü maçlarımızı yapabiliriz.
  • yarım saate işlerimi bitirip geliyorum
  • quote:

@DuanJuan

Kardesım kusra bakma bu kadar ıs guc arasında onunla da ugrasmak zor gelmıstı ama kolay bıseymıs. Bundan sonra ımageshack'ten koyucam hep kı ınsanlar telefonlarından da kolayca ulasabılsınler.

Tabii tabii anlıyorum durumu.. Bende normalde bilgisayar kullanıyorum fakat malum emlakçıyız o yüzden pek musait olamiyorum..

Telefondan kullanan cok kisi oldugu icin bundan sonraki fiksturu falanda image'den koy bence hem işi çözdüysen sorun olmaz basit zaten..

Tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

şuan ki güncel durumumm;

van_hoijdonk'la bağlantı problemim var, bu akşam tekrar deneyeceğim, (bir arkadaşımın ps3'ünden giriş yaparak)

onun dışında kalan maçlarım (yeni fikstür'de);

canal
    sorterking

bundan sonrada bize mini cup görünür sanırımm yuppii

yalnız birşey dikkatimi çektii

ruud - giant5 ve efebabila siz iyiydiniz abi tabloda sizi sararmış görüyorumm

lütfen kalan maçlarınızda kendinizi toparlayınız ve bizim mini cup'tan uzaklaşınız

Kardeşim valla bnm sagım solum belli olmuo ya 3 yiorum 3 atıorum 2 yiorum 4 atıorum ama çıkıcaz inş gruptan bizim grupta işler biraz karışık heran herşey olabilir ama söz snn mini cup'tan uzak durmaya çalışcam

Dostum bu akşam saat 10 dan sonra online olabilirim.. dün akşam içinde kusura bakma yol yorgunuydum 8 tane maç yapınca kafa kaldırmadı :(

• C grubu

alpi1907 0-2 kmlyurdabak
    kmlyurdabak 2-0 Alpi1907

dogukan1989 2-1 kmlyurdabak
    kmlyurdak 3-0 dogukan1989

Grup maçlarımın tamamı bitti.
  • efe babila 1 - 9 dmelih

dmelih 2 - 1 efe babila
  • @DuanJuan ve değerli arkadaşım , finansörüm @bordo33 ( Mehmet ) Maçlar için yarın akşam 16:00 dan sonra uygun olacağım yanlız saat 22:00 ' a kadar müsaitim , malum gece vardiyası , anlayışınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 14 Mart 2012; 22:27:17 >
  • berknal ve babon,online olabilirseniz maçlarımızı bitirelim bu gece,zira yarın akşam girme şansım yok.
  • ugo ben bugün online olamadım k.bakmayın arkadaşlar, yarın akşamüstüne doğru müsaitseniz yapalım
  • B grubu son 2 rakibim kaldi pc bozuk tel den göremiyorum fikstüru. AEkleyin yapalım maçlarımızı da bitsin artık (:
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.