Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Delirdim ya delirdim melih iki macida kazandi ikinci mac 5-0 falandi hic hatirlamiyorum skoru hatirladigim tek sey ilk macta attigi ilk gol! Ondan sonra koptum insallah ust turda eşleşiriz. Bir oyun icin bu kadar sinirlenecegimi hic dusunmezdim topun ondeki adama carptigi nerde gorulmus resmen kaleci oyuncuya topu verdi ve hakemde cit yok ve gol gecerli.. Neyse bunlar bahane olamaz delirdim ya delirdim bu nasil bir bug abicim kaleci degaj dikerken topu rakibe verirmi ya! Kalecinin dokunulmazligini unutan fifanin onunde saygiyla egiliyorum......

DMelih sağlam oyuncu dikkat etmeliydin bence ki grupta tek yenilgimi ondan aldım , neyse sonuçta üçümüzde playoff ları garantiledik gibi bakalım dördüncü kim olacak..

Benim favorim Hakan , kadrosunu düzeltmezse sıkıntı yaşayabilir ama..

Melih kesinlikle iyi bir oyuncu hakkını yemeyeyim ama ilk golle konsantrasyon kaybı yaşadım sinirlendim ve daha 7. Dakikada Ultra Attacking / Team Press oynadım.. İkinci maçın başından sonuna kadar ultra oynadım haliyle Melih affetmedi.. 2-0 olduktan sonra kaymaya falan basladim zaten.. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

• yeni maçların fiksturu geldi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

yeni maçların fiksturu geldi mi

Maç eksikleri olduğu için fikstürü 1 gün daha uzattım dostum. Yeni fikstürü bu gece açıklayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Maç eksikleri olduğu için fikstürü 1 gün daha uzattım dostum. Yeni fikstürü bu gece açıklayacağım

berke açıkla da, zaten maçları biliyoruz , formalite yerine gelsin bu akşam maçları oynayabilelim keyifli keyifli

• Berke 1 3 oguz

Oguz 1 4 berke

Basarilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

quote:

berke açıkla da, zaten maçları biliyoruz , formalite yerine gelsin bu akşam maçları oynayabilelim keyifli keyifli

Bu akşam 11 gibi açıklarım yeni fikstürü. Oynayabilenler gece yaparlar maçlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Berke 1 3 oguz

Oguz 1 4 berke

Basarilar..

Ouz'la her zamanki gibi çok keyifli iki maç oynadık. Tebrikler kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Berke 1 3 oguz

Oguz 1 4 berke

Basarilar..

Ouz'la her zamanki gibi çok keyifli iki maç oynadık. Tebrikler kardeşim

Sanada tebrikler kardsm :)) fakat cidden cok keyifli geciyor maclarimiz.bol gol ve pozisyonlu :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

codershack 3-1 efebabila

efebabila 5-1 codershack

basarilar kardesim ama 301 yenildigim macta yaptigin sus isreti gercekten marelimi bozdu belirtmek istedim yakistiramadim sana

kardesim yakıstıramadım kelimesi agır olmus! pm var psn var bana durumu yazıp cevabını alırdın sonra foruma gerekeni yazardın! Kastlı birşey yok kaldıki ben hatırlamıyorum bile olmuşsada golden sonra gecsin diye tuslara rastgele basmamla olmuştur.
  • berkegs 9 - 2 sorterking
    sorterking 1 - 6 berkegs

Herkese başarılar.
  • codershack 2 - 0 bordo33
    bordo33 0 - 3 codershack
  • 23:30dan sonra müsaitm online olan olursa yaparız maçlarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderShack

codershack 2 - 0 bordo33
    bordo33 0 - 3 codershack

• cana:5 QSerdarQ:4

QSerdarQ:5- cana:1

güzel maçtı ellerine saglık kardesim

• Oynanan bütün maçların bulunduğu güncel puan tablolarını birinci sayfada bulabilirsiniz.

Fikstürler de yolda

• Arkadaşlar,

6 ve 7. maçların bulunduğu son fikstürü birinci sayfada bulabilirsiniz. Herkes maçlarını şuandan itibaren oynayabilir.

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

quote:

Orijinalden alıntı: CoderShack

codershack 2 - 0 bordo33
    bordo33 0 - 3 codershack

silver oyuncularla daha iyi oynuyorsun
  • Ugo merhaba ne zaman müsaitsiniz? ben bu gece giremeyebilirim..
  • quote:

Oynanan bütün maçların bulunduğu güncel puan tablolarını birinci sayfada bulabilirsiniz.

Fikstürler de yolda

Biz muhibbi ile oynayamıyoruz 2 gündür her yolu denedik. Onun bağlantısından kaynaklı gibi duruyor ama çözemedik gitti. Ne olacak peki?

• giant 5 ve ruud , beyler bu akşam ben online ım musait iseniz bitirelim şu maçları
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.