Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ruud: 1 emirhansozer: 2

Serbest düşüşe devam
  • ruud_ 1-2 emirhansozer

emirhansozer 2-2 ruud_

tşk ederim güzel maçlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhansozer -- 11 Mart 2012; 16:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Arkadaslar ne fiksturu nede puan durumunu goremiyorum linke tikladigimda kucucuk gozukuyor benim grubu ve fiksturu birisi imageshack miydi neydi ordan koyarsaniz cok super olur.. Tesekkurler

efebabila ve dmelih ile maçların dostummm
  • Streamouz 1-2 rkv08
    Rkv08 1 -3 ouz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhansozer

ruud ve young caesar müsayitim psn ekledim ancak kabul etmediniz hala.Eklerseniz bir an önce tamamlayalım maçları.

Bol Şans

ben alp1907 die ekledim ana sayfada psn yanlış yazılıo turnuvada gruplar bitio yanlış görülmüo böle iş mi olur ya bende ekledim bekliorum emirhan arkadaş gelsinde yapalım die alpdonmez kardeşimide bkeldim dün psni açıktı ama sızmış önünde bende çok dayanamadım 1 saatten fazla bekledim artık bugün kısmetse yaparız emirhan kardeşim sen ne zamana kadar müsaitsin şimdi?
  • @Berks

Puan durumuyla ilgili PM attım hocam. 8 maç yaptım ama sadece 2 tane maç girilmiş.Birde fixture yokmu eski maçların göründüğü sonuçların yazdığı yoksa benmi göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 11 Mart 2012; 17:40:07 >
  • Oguz 3 1 Muhibbi

Muhibbi 1 5 Oguz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

ruud ve young caesar müsayitim psn ekledim ancak kabul etmediniz hala.Eklerseniz bir an önce tamamlayalım maçları.

Bol Şans

ben alp1907 die ekledim ana sayfada psn yanlış yazılıo turnuvada gruplar bitio yanlış görülmüo böle iş mi olur ya bende ekledim bekliorum emirhan arkadaş gelsinde yapalım die alpdonmez kardeşimide bkeldim dün psni açıktı ama sızmış önünde bende çok dayanamadım 1 saatten fazla bekledim artık bugün kısmetse yaparız emirhan kardeşim sen ne zamana kadar müsaitsin şimdi?

Bilmiyorum ucunda berke'ye mi bir taş var ama emirhansozer isimli arkadaşın imzasında bile alp1907 yazıyordu, ben farkedip düzelttirdim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

@Berks

Puan durumuyla ilgili PM attım hocam. 8 maç yaptım ama sadece 2 tane maç girilmiş.Birde fixture yokmu eski maçların göründüğü sonuçların yazdığı yoksa benmi göremiyorum.

Berke'ye ulaşamadım, oynanan butun maçların skorlarını ve de puan durumunun güncellenmiş halini bu gece paylaşacagız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

quote:

Bol Şans

Bilmiyorum ucunda berke'ye mi bir taş var ama emirhansozer isimli arkadaşın imzasında bile alp1907 yazıyordu, ben farkedip düzelttirdim bunu

berkenin yapıcağı bişey yok ona söleneni yazıo he yanlış yazmışsa oda kiminki yanlışsa bi bakar 1. sayfaya berke benimkini yanlış yazmışsın der oda deiştirir ama böle olunca olmuo ben 2 gündür alp1907 die bekliorum arkadaşı kim bilir kimi ekeldik =)

• C Grubu

kmlyurdabak 3-1 Giant
    Giant 3-1 kmlyurdabak

Bütün maçlarımı tamamladım ilgililere duyurulur
  • MS401 2 - 3 Fifaz

Fifaz 3 - 2 MS401

Başarılar..
  • Psn arkadaslik listemi bosalttim , an itibariyle tekliflere acigim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

@Berks

Tamam kardeşim dışarıdayım, işlerim var. Gece güncelleyeceğim hepsini
  • @berkegs dostum benim fixturde 2 maçım var 11-12 mart arası . Dogru ,değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

@berkegs dostum benim fixturde 2 maçım var 11-12 mart arası . Dogru ,değil mi ?

Dikkatli bakarsan herkesin iki maçı olduğunu göreceksin dostum zaten.
  • @emirhan kardeşim ekledim demiştin ama bi istek yok bende ben ekliorum şimdi seni ve bugün kaçtan kaça kadar müsait olduğunu sölersen ona göre yaparız maçaımızı çünkü ikinci fikstür için bile süre bitio bizim maç ilk fikstürdeydi
  • Birinci fikstürden eksik kalan maçlar şu şekilde:

rkv08 - sorterking
    Young_Caesar - emirhansozer
    Beerat - alpdonmez
    efebabila - codershack
    efebabila - Fifaz

efebabila'nın yurtdışında olduğunu duydum. Lütfen onun dışındaki arkadaşlar maçlarını en geç bugün tamamlasınlar.

Herkese başarılar.
  • canal 2 - 4 Andrés Iniesta

Andrés Iniesta 4 - 1 canal

Maçlar için tesekkürler, baya lag oldu 2 maçdada malesef... Yinede keyifliydi bence
  • quote:

@emirhan kardeşim ekledim demiştin ama bi istek yok bende ben ekliorum şimdi seni ve bugün kaçtan kaça kadar müsait olduğunu sölersen ona göre yaparız maçaımızı çünkü ikinci fikstür için bile süre bitio bizim maç ilk fikstürdeydi

merhaba ben şimdi müsayitim alpi1907 diye ekle dostum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.