Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DragMetoHell umarım doğru yazmışımdır kardeş 00.00 den önce yapsak maçları ben online bekliyorum
  • Yeni fikstürr gelmişş beyleeeerrrrrr, ilk sayfadaaaaa

Berat ve Kmlyurdabak benn online'ım, müsait oldugunuzda yapalım arkadaşlarrrr

emirhansözer hala bekliyorum seni..

• Mehmet'in de belirttiği gibi 11 - 12 Mart tarihleri arasında oynamanız gereken maçların listesini konunun birinci mesajında bulabilirsiniz.

Lütfen konunun birinci mesajını güncel duyuruları görmek açısından her gün bir kez kontrol edelim.
  • @Stream_Ouz
    @sorterking

Arkadaşlar,

Mesajımı gördüğünüzde ne zaman oynayabiliceğimize dair PM atın lütfen bana
  • @ van hoijdonk

@ canal

bu aksam müsaitseniz buyrun yapalim :)
  • madem yeni fikstür çekildi alpdonmez ve giant5 ile bu gece yapabilirim maçlarımızı ama ilk fikstürü bitirmeden o maçlara geçmekte bi sıkıntı olmaz heralde çünkü emirhan arkadaş yarına kalabilir dedi o maçı beklemek saçma olur ikinci fikstüre geçebiliriz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

madem yeni fikstür çekildi alpdonmez ve giant5 ile bu gece yapabilirim maçlarımızı ama ilk fikstürü bitirmeden o maçlara geçmekte bi sıkıntı olmaz heralde çünkü emirhan arkadaş yarına kalabilir dedi o maçı beklemek saçma olur ikinci fikstüre geçebiliriz heralde

Herhangi bir sıkıntı yok abi oynayabilirsin yeni fikstürdeki maçlarını
  • kmlyurdabak: 3 ruud: 0

ruud: 2 kmlyurdabak: 2
  • tmm o zaman alpdonmez ve giant5 arkadaşlarla olan maçlarıda real betis real madrid maçından hemen sonra online olucam müsaitlerse yapabiliriz
  • DragMeToHell 3 - 0 babon

babon 0 - 1 DragMeToHell

son maçım coupeyle kaldı oda gece 1-2 gibi gelecekmiş, onu bekliyorum berke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 10 Mart 2012; 23:05:39 >
  • beylerrr geldimmmmmm :))

hazırımmmm :D bu akşamm daha fazlaa yemek istiyorummmmm daha fazla daha fazlaa daha fazlaaa

stream_ouz
    rkv08
    van_hoijdonk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Saldır Galatasaray

maçtan yarım saat önce geldim arkadaşlarla muhabbet sohbet derken mehmet maçdan sana en önemli kareyi vereyim.
    Hakemin Anası emin ellerdeydi
  • ms401 ve tugra abi ne zaman müsaitsiniz bu gece sabaha kadar buralardayım
  • alpdonmez 2 - 2 kmlyurdabak

kmlyurdabak 0 - 4 alpdonmez

tebrikler hocam çok güzel maçlardı

2.maçta şans benim yanımdaydı diyebiliriz

turnuvada başarılar
  • puan durumunu göremiyorum ben sizdede durum aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

tmm o zaman alpdonmez ve giant5 arkadaşlarla olan maçlarıda real betis real madrid maçından hemen sonra online olucam müsaitlerse yapabiliriz

Dostum gelicekmisin bu gece ?

@Giant
    Senlede maçımız kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

puan durumunu göremiyorum ben sizdede durum aynı mı

daha eklenmemis sanirim Hakan abi bu turnuva eski oynayisini goremiyoruz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

alpdonmez 2 - 2 kmlyurdabak

kmlyurdabak 0 - 4 alpdonmez

tebrikler hocam çok güzel maçlardı

2.maçta şans benim yanımdaydı diyebiliriz

turnuvada başarılar

Tebrikler kardeşim iyi oynadın kazandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

puan durumunu göremiyorum ben sizdede durum aynı mı

daha eklenmemis sanirim Hakan abi bu turnuva eski oynayisini goremiyoruz heralde

bu turnuva ile eskiye dönecem inşallah ömer çok yıprandım hydbrid kadro tam bi kabüs siz siz olun 1 tarafı yeşil çizgisiz bırakmayın ilk maçta başınız agrımaz ama 4-5 maçta anlarsınız ne demek istedigimi
    ispanya kuruyorum if iniesta aldım 600 e bu fiyata alınca haliyle ispanya çekilir dedim 4-3-1-2 if david silva cf de forvetleri up aguero rooney yaptım ramos ve pepe alamadım daha çok pahalandılar bende o parayı vermem kadromda pek iyi degil turnuvadaki eziliyor anlıyacagın bi rooney gelince

• İniesta ve Mubihhi şimdi dışarıdan geldim açıkcası bu gece oynamasak daha iyi olur ama yapalım derseniz yaparız. Yarın akşam 11 benim için çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.