Şimdi Ara

ultimate ile standart versiyon arasındaki Tek Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arasındaki farkları çoğu arkadaş sorup duruyor,bari konu açayım dedim
    Aralarındaki tek fark

"Ultimate edition" rüya takımınız için 6 Ay boyunca ayda 4 paket toplam 24 paket Gold oyuncu paketi içeriği sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 26 Eylül 2012; 14:00:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 23 Standart Sürüm ve Ultimate Edition Arasındaki Tek Fark

FIFA 23'ün iki sürümü mevcuttur: Standart Sürüm ve Ultimate Edition. İşte aralarındaki tek fark:

FIFA 23 Standard Edition

• Oyunun temel sürümü, FIFA Ultimate Team'e (FUT) erişim dahil değildir.

FIFA 23 Ultimate Edition

• Oyunun temel sürümü,
    • FIFA Ultimate Team'e (FUT) erişim dahildir.

FUT, FIFA oyunlarının çevrimiçi çok oyunculu modudur. Gerçek oyuncuların sanal kartlarını toplayıp yöneterek takımını oluşturabilir ve diğer oyuncularla çevrimiçi maçlara katılabilirsin.

Ultimate Edition'ı seçmek, FUT'a erken erişim ve özel oyuncu paketleri gibi ek avantajlar sağlar. Ancak, FUT'a ilgilenmiyorsan Standart Sürüm yeterli olacaktır.

Diğer EA Sports oyunlarında da benzer bir ayrım bulunur. Örneğin, FC 24'ün de Standart Sürüm ve Ultimate Edition seçenekleri mevcuttur ve Ultimate Edition, FUT erişimi içerir.

Özetle: FIFA 23 Standart Sürüm ve Ultimate Edition arasındaki tek fark, Ultimate Edition'ın FIFA Ultimate Team'e erişim sunmasıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • soranlar azalır artık :) konu ismine ''fark'' diye eklersen iyi olur.
  • peki ben ps3 de cd ile alıcam oyunu u t edi yi nasıl ve ne zaman temin edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

peki ben ps3 de cd ile alıcam oyunu u t edi yi nasıl ve ne zaman temin edicem.

ps3 için ut edition teslim tarihini bilmiyorum ama,pc için ut edition keylerin çoğu teslim edilmiş,ama oynama tarihi 28 eylül olarak geçiyor
  • FIFA 13 'ün standart versiyonunda Ultimate Team modu açık olacak değil mi ? Bu U.T. Edition 'ı sadece U.T. modunda extra kolaylıklar sağlayacak değil mi ? Acil cevap bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

FIFA 13 'ün standart versiyonunda Ultimate Team modu açık olacak değil mi ? Bu U.T. Edition 'ı sadece U.T. modunda extra kolaylıklar sağlayacak değil mi ? Acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

evet standart olanı da alsan ultimate team oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

FIFA 13 'ün standart versiyonunda Ultimate Team modu açık olacak değil mi ? Bu U.T. Edition 'ı sadece U.T. modunda extra kolaylıklar sağlayacak değil mi ? Acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

Çoook teşekkürler. Standart versiyonu alacağım. Paragöz EA kazanmasın. Gerekirse ben kaybederim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çoook teşekkürler. Standart versiyonu alacağım. Paragöz EA kazanmasın. Gerekirse ben kaybederim :D

Hocam size her hafta verilicek kartlar 15K değerinde eğer ultimate team oynuyacaksanız büyük bir avantaj sayılır 10 lira farkla kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

quote:

quote:

quote:

Hocam size her hafta verilicek kartlar 15K değerinde eğer ultimate team oynuyacaksanız büyük bir avantaj sayılır 10 lira farkla kaçırmayın derim

aynen haklınısınız,belki köşeyi dönme ihtimaliniz var
    ama şuan ea ya o kadar sinirliyimki alsam mı korsanmı indirsem kararsızım,ulan burak nasıl if çıkmaz adam daha ne yapsın 10 golmü atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

quote:

quote:

quote:

aynen haklınısınız,belki köşeyi dönme ihtimaliniz var
    ama şuan ea ya o kadar sinirliyimki alsam mı korsanmı indirsem kararsızım,ulan burak nasıl if çıkmaz adam daha ne yapsın 10 golmü atsın

Sinirlenme ben sana yardımcı olurum :) al sen UT li olanı

ultimate ile standart versiyon arasındaki Tek Fark

• oyunu aldık daha yukleyemedım arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknekbic

Bu ULTİMATE EDİTİON aldiğimizda %100 Messi,Ronalda fln çıkıyor mu?

FIFA 14 için söylüyorum :D

ronaldo messi robben den biri çıkmazsa ea eve formata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknekbic

Bu ULTİMATE EDİTİON aldiğimizda %100 Messi,Ronalda fln çıkıyor mu?

FIFA 14 için söylüyorum :D

4 senedir ut edition alıyorum ne messi çıktı ne ronaldo :D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.