Şimdi Ara

Ultimadan ne düser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadasalar. size bir şey sormak istiyorum ama bilenler cevaplasın lütfen.İsin ucunda dual +7 shard var.Ultimayı +75 charların kesebilecegini biliyorum hatta 75 lvler bile o bosun altına giremiyecegini düşünüyorum.Ve ben Xigenonda hic kimse ben ultima kestim dedigini duymadım... Ve ultimadan hangi droplar düser .ve ultimadan ULTİMA EARİNG diye bir drop düşüyomu. bilenler lütfen cevaplasın.İ.n İ.B Glass belt gibi itemlerin drop payı yuzde 2 olduguna göre böyle bir itemin düsme yüzdesi kactır.. Felonkor dan cıkan ROF gibi bu canavarında özel itemin varsa baska yazarmısnız. Arkadas diyor var ben sana kanıtlıcam ben diyorum yok..bana 3 gün süre verdi.. Saygılar... var diyenlerden de ss koyabilirlermi.

• 6 kutu çıkar ama ne çıkarsa kısmet
  • ultima earring diye bişi duymadım fakat bizim arka İ.n(İron Necklake)düştü.ss de koydum ama forumda inanan olmadı
  • iron necklake düser die biliom ama herlde baska uniqlerde düser
    http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=185676
  • arkadasa iron nackle düstü partydeydik . bana kısmet değilmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

iron necklake düser die biliom ama herlde baska uniqlerde düser
    http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=185676

şikayet edildin . böyle şeyler eklemeyin mesajlarınıza
  • Felankordende Düşüyodu Gold Bar,Exp. İtemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultimadan bana SS düştü hatta forumada resmi koymuştum ss nin
  • başlıyacam metal damgene haaa
  • Ultima nın kutusunun 6 slotu da dolu olur...Bazen Exc İron bow,Rxc Shard gibi itemler dusuyor...Gb ve Silver bar da duser mutlaka...İron Necklace,İron belt,Glass belt,We,Re...gibi uniqueler de duser...

ULTİMA EARRİNG diye bir item yoktur +7 Dual Shard ın hayırlı olsun
  • Arkadasalr sevinmeye basladım ama bu arkadas gercekten kanıtlarsa ne yaparım ben ya ...donuma kadar satsam zor alırım dual shardı keske md sıne girseydim... diyorki oyundaki kac kisi 75 lvl üstü ve bunlar kac tane ultima kesmiski de böyle bir iddada bulunuyo diyince elim ayama dolanıyo.. umarım böyle bisey yoktur ne güzel ardreamda herkesi dograyacagım ben kazanırsam
  • http://img172.imageshack.us/img172/3300/2007462066bw2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitheSezer -- 30 Nisan 2007; 19:20:05 >
  • Bak söle diyim

Ring Of Bash
    Earring Of Bash
    Pendant Of Bash
    Sonra Gold Bash
    Silver Bash
    İron Bash

bunlar gibi bir sürü
  • Ultimaya Ölünce Exp Gitmiorki o yüzden Herkes Dalıor
  • Ultima Anca Boss Eventlerde Kesilecek Bir Hayvandır Sadece Clan Olarak Yanlarına Giden Saykoya Bile 8 K Yada 6 k vurmuş Daha Fazla Canı Olsa Onuda Vurcaktı Belliki .. Ama Biz Eskiden Beramusta ReGroup Olarak Kutu Aldık % lerle Ondada Elixir + BES Düşmüştü
  • valla ben hayatımda 2 kere kesildiğine sahit oldum birinde SS diğerindede İ.N düştü ama hayatımda ultima earing diye bişi duymadım ama arkın dual 7 shard için bi photoshop cuya yaptırabilir dikkat et (bende ara sıra yaparım).Bu arada arkın sözünde durup da shardlarını alırsa şimdiden hayırlı olsun
  • Bi ss de görmüştüm
    exceptional iron impact
    iron belt
    1 gol.d bar düşmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q0kh1 -- 30 Nisan 2007; 19:55:43 >
  • Bısım arkadaslar ss dustugunu soyledı
  • Her türlü b.k düşer ultimadan fp mesela 100 gb ediyor

• ikinci bir CABBAR ATARYEMEZ ,ŞEKER KIZ HAMDİ FACİASI çok mu önemli ultimadan ne düseceği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.