Bildirim
Ultima Online'cılar Lütfen Yardım!!!!!.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum easyuoyu ya kendin yazıcaksın yada easyuo.comdan scriptlerden çekip başlatıcaksın. evvel zaman çok script yazdık orada ama sonradan bayıyor adamı bu şekilde oynayınca. -
batis bu konuda alla aşkına bilgi eren bi site söelrmisin hiç hayatımda böle hileye başvurmam ama bi server var GM i bana çok büyük yamuk yaptı o yüzden yaanee hade bekliyorum.. -
www.easyuo.com forumlarında herşey var. -
MESELA NE BULABİLİRİM ORDA ŞÖLE KOLAY SKİLL KASMAYA YARICAK ŞELER VARMI -
hocam herşey orada var ve yazıyor zaten. istediğin skilli yapabilirsin kodlayarakta. -
kardeş ben tam anlamadım bu olayın hileyle alakası varmı yoksa sadece kolay oynayabilmek içinmi bu scriptler ban yermiyiz yani!! -
uzun süredir uo oynamıyorum ama biz oynarken benim oynadığım serverda gz alanları dışında easyuo serbestti ama gz içinde yakalanırsan hapise yollanıyordun. diğer serverlar nasıldır bilemem ama tahminen hile olarak sayıyorlardır. -
peki bişey dha sorucam bana sürekli UO clientını desteklemiyor diyor ben nerden güncellicem U o clientımı -
tamamda scriptlari nasıl yapıcaz biraz daha acıklarmısın mesela ordakı scriptleri indirip ne yapcaz yardımcı oldugunuz için sağolun arkadaslar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X