sene 2000den 2005e kadar falan baya sağlam oynardım gece gündüz. Lisedeydim o zamanlar eski pc kasaları çok ses çıkarırdı. gece kalkardım herkes uyuduktan sonra kasayı yan yatırır koca yorganı üzerine atardım ses çıkarmasın diye. Hiç fan sesi falan gelmezdi hakkaten sabah 4-5e kadar yardır sonra 2 saat uyu okula git millete anlat sabaha kadar şöyle yaptım böyle yaptım.
Ben de bi anımı anlatıyım hangi serverdı tam hatırlamıyorum ama hardgamerdı sanırım. Lisedeki bikaç arkadaş falan hepimiz yeni başlamışız. Bi arkadaş bi guilde girmiş. Serverdaki seçkin guildlerden biri. Guildmasterı falan da acayip kasıntı artis biri newbieler konuşmaz falan. Bizim eleman hava atıyo guilde girdim bana +lı silah verdiler şöyle böyle. Neyse internet kafedeyken elemanın şifreyi gördüm ben neyse bizim diğer arkla akşam bunun chara girdik. Bunun guildin oraya gittik Önce bi geyik falan yaptık Guildmaster yanlız kalınca bunu kesip kesip reslediyoz acayip rezil ettik. neyse çıktık oyundan ertesi gün bizim eleman anlatıyo olm benim karakter pk olmuş guildten atmışlar beni guildteki elemanların hepsi gördüğü yerde küfrediyo bana falan :) bombaydı valla.
Gece brit banktaki geyiklerde falan ölürdük gülmekten ne günlerdi valla. Şimdi ne oynamaya vakit var ne de o ortamı bulabilirim diye düşünüyorum. Eskiden anamızı babamızı kandırıp sabaha kadar oynardık şimdi bikaç ay sonra benim çocuğum doğacak.
quote:
Orijinalden alıntı: qubee
sene 2000den 2005e kadar falan baya sağlam oynardım gece gündüz. Lisedeydim o zamanlar eski pc kasaları çok ses çıkarırdı. gece kalkardım herkes uyuduktan sonra kasayı yan yatırır koca yorganı üzerine atardım ses çıkarmasın diye. Hiç fan sesi falan gelmezdi hakkaten sabah 4-5e kadar yardır sonra 2 saat uyu okula git millete anlat sabaha kadar şöyle yaptım böyle yaptım.
Ben de bi anımı anlatıyım hangi serverdı tam hatırlamıyorum ama hardgamerdı sanırım. Lisedeki bikaç arkadaş falan hepimiz yeni başlamışız. Bi arkadaş bi guilde girmiş. Serverdaki seçkin guildlerden biri. Guildmasterı falan da acayip kasıntı artis biri newbieler konuşmaz falan. Bizim eleman hava atıyo guilde girdim bana +lı silah verdiler şöyle böyle. Neyse internet kafedeyken elemanın şifreyi gördüm ben neyse bizim diğer arkla akşam bunun chara girdik. Bunun guildin oraya gittik Önce bi geyik falan yaptık Guildmaster yanlız kalınca bunu kesip kesip reslediyoz acayip rezil ettik. neyse çıktık oyundan ertesi gün bizim eleman anlatıyo olm benim karakter pk olmuş guildten atmışlar beni guildteki elemanların hepsi gördüğü yerde küfrediyo bana falan :) bombaydı valla.
Gece brit banktaki geyiklerde falan ölürdük gülmekten ne günlerdi valla. Şimdi ne oynamaya vakit var ne de o ortamı bulabilirim diye düşünüyorum. Eskiden anamızı babamızı kandırıp sabaha kadar oynardık şimdi bikaç ay sonra benim çocuğum doğacak.
okurken kendi anılarım aklıma geldii şimdi yaş 28 dediğin gibi 2000 lerde aynı şekilde modemın ve kasanı uzerıne battanıye koyardım ses çıkmasın diye :) ey gidi günler
quote:
Orijinalden alıntı: qubee
ben de hardgamer oyuncusuydum ve hardgamer'ın tadını hiç bir serverda alamadım diyebilirim.. ilk göz ağrım.. ondan da olabilir tabi :)
selcuxS
kullanıcısına yanıt
benım ıcın quake 2 zamanı 90 lı yılların sonlarıydı. uzerınden nerdeyse 15 sene gecıyor hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Anılar çok iyi, devam edelim konuya...
Bu arada ben UO'yu ilk defa TAR serverında tanıdım (The Alter Realm)
Sonra Nebula'ya geçtim, oradan Dark Venue, son olarak da ABCUO'da oynadım.
Aralarda farklı serverlarda da kısa süre oynadım ama üstte söylediğim bu dördü benim için en güzel olanlarıydı.
TAR'da newbie'liği üstümden attım, minoc madende panther kesmek en büyük işimdi.
Nebula'da magery 80 etmiştim ama kas kas gitmiyodu, ne oldu bilmiyorum bıraktım.
Dark Venue'da Fistandantilus karakteriyle nam saldım, sonra staff'e girdim, çok kişiyi jail'e gönderince, kavga edip ayrıldım.
Son olarak ABCUO'da ultima'nın artık suyunu çıkardım. Yapmadığım şey, girmediğim yer kalmadı, kasmadığım skill, oynamadığım rp kalmadı. Harikaydı.
İlk UO ile tanışmamın üzerinden tam olarak 14 yıl geçti sanırım.
Yine de çok iyi, keyifli bir server olursa eski günler hatırına denemek isterim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme