Şimdi Ara

ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
10
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasa ulasılamıyor galıba , baska satan var mı acaba ayaklıkları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: draedan

arkadasa ulasılamıyor galıba , baska satan var mı acaba ayaklıkları ?

hocam hepsiburada.com da ayaklık satıyorlar acaba uyumlumudur z5500 bilgin varmı
  • 906 ayaklarını ilk ben almıştım. Memnuniyetim devam ediyor.
    Şimdi büyük eve taşındım. Büyük TV aldım. z906 standla beraber muhteşem oldu.
    Stand olmadan z906 olmaz
    ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)
  • Pm Bende Almak İstiyorum
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 seneden beri ne siteye girebiliyorum nede ürün satışım mevcuttu maddi sıkıntılardan dolayı. Kendimi biraz toparladım ve yeniden z5500 ve z906 stand imalatına yeniden başlayacağım ortalama 1,5 ay sonra kadar burada ilanlarını paylaşacağım bilginiz olsun.
  • Merhaba Donanım Haber Forum Üyeleri

Efsane Logitech Z906 ses sistemine ait hoparlör standlarımızın üretim aşaması artık bitmiş bulunmaktadır. Siz değerli kullanıcıların ürünlerimiz hakkında olumlu yada olumsuz değerlendirmelerinizi beklemekteyiz.
  • Merhaba
    Donanım Haber Forum üyeleri
    Ulse design olarak yeni bir satış kanalımızı duyurmaktan mutluluk duyarız. Bundan sonra ürünlerimizi İstanbul/ Kadıköy/ Yazıcıoğlu iş hanında bulunan logitech ürünlerinin satıldığı Nepal bilişim den Ulse Z9 hoparlör standlarımızı (Logitech z906 uyumlu) artık görerek temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    Ulse Design

• 4 adet alana kargoyu ücretsiz yaparsanız almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

Tarafınıza özelden mesaj gönderilmiştir. iyi forumlar

Syg,
  • Ulse design ürünleri Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylı dır.

• Logitech x540 uyarmi acaba ?

• Türkiyenin her yerine sanalpazar dan alacağınız hoparlör standları 5,5 tl + kdv
    Ulse Design
    Ulse Z9 hoparlör standı (logitech Z906 uyumlu) 1 takım (4 adet) stand - 150 tl
    www.ulsedesign.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 2 Aralık 2015; 9:51:33 >

• Ulse Design - Ekingenler Elektronik iş birliği ile İstanbul Avrupa yakasında Elektronikçiler çarşısında ürünlerimiz siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.
    Adres : Kemankes Mah. Halil Paşa Sk. Ömer Abed Han No: 23/14 Karaköy / İSTANBUL

ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)

Ulse Design - Dörtel Kırtasiye ve bilişim hiz. ortaklığı ile İstanbul Avrupa yakasında Ürünlerimiz siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur. Ürünlerimizi Dörtel Kırtasiyeden de temin edebilirsiniz
    Adres : Necatibey cd. Kölemen sk. Gündüz Han no:14 Karaköy / İSTANBUL

#ulsedesign #ulseZ5 #ulseZ9 #logitech #z906 #z5500 #istanbul #karaköy #eminönü #psp #sony #türkiye #bilişim #hoparlör #stand

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 31 Aralık 2015; 11:48:31 >

• ürün 10 numara tasarlayıp satan arkadaş ürüne bi o kadar değer katıyor, ilgisiyle
    emeği geçen herkese teşekkürler.

dipnot; birazda şansım sayesinde kargo ücreti ödemeden aldım :) ( kapıma kadar elleriyle teslim etti saolsun ) ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)https://store.donanimhaber.com/d1/47/9c/d1479c80cf8545e412ca03b30b1ff2d8.jpgULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1noxx1

ürün 10 numara tasarlayıp satan arkadaş ürüne bi o kadar değer katıyor, ilgisiyle
    emeği geçen herkese teşekkürler.

dipnot; birazda şansım sayesinde kargo ücreti ödemeden aldım :) ( kapıma kadar elleriyle teslim etti saolsun ) ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)https://store.donanimhaber.com/d1/47/9c/d1479c80cf8545e412ca03b30b1ff2d8.jpgULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)

Merhaba
    Ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.

Saygılarımla
    Ulse Design

• Bayimiz olan Ekingenler elektroniği hafta sonu yerinde ziyaret ettik.Ürünlerimiz olan UlseZ5 ve UlseZ9 standlarımızı İstanbul / Avrupa yakasında bulunan bayimizden tedarik edebilir ve inceleyebilirsiniz. Ayrıca Ekingenler firması yılların vermiş olduğu elektronik deneyimi ile arızalı olan Logitech Z5500 ve Logitech Z906 larınızı tamir ve bakım konusunda yardımcı olabilir.

İletişim : Kemankes Mah. Halil paşa Sk. Ömer Abed Han no:23/14 Karaköy / İSTANBUL
    Tel : 0212 244 52 35 / 0212 251 25 91

#ulsedesign #logitech #z5500 #z906

ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 12 Ocak 2016; 12:57:29 >

• ilana fiyat yazmanız gerekiyor.
  • Konuyu hortlatayım.. Ya bu Z906 için bir ultimate midir nedir bir tek o markanın mı ayakları var? Çözüm bulan arkadaş var mıdır başka? O ultimate kadar rezil bir ürün görmedim. Daha montaj esnasında bile tutmuyor!!
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    bende hortlatayım. ayak yok piyasda maalesef. ben yere koyuyorum. ultimate çöp. paranıza yazık
  • Ben de hortlatayim. Dediginiz gibi piyasada tek bir urun gorunuyor o da arastirmalarim sonucu çöp. Z906 icin bir ayaklik lazim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.