Şimdi Ara

Ülkenin geldiği nokta 3.Köprü Knock Out (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kaç yaşındasın, cidden merak ettim. Benim 7 yaşındaki kızım bile senin kadar tekrar etmiyor da aynı şeyleri...

madem çocuk sahibisin güçlü ve ekonomisi büyüyen bir ülkede rahatça büyüsün diye akpartiye oyunu ver

Vuvvv ekonomimiz büyüyormuş misal neler üretiyoruz FABRİKALARI bir sayar msın Güçlü ekonomi seni ?

araba için imzalar atılmadı mı? atak hürkuş uçak kirpi kobra mehmetçiğer tüfek anka milgem marmaray 3. köprü körfez geçişi sayarken yoruldum

Hani sağdan soldan çakma almanlara İsraillilere yaptırdığınız projeler mi? Kendi tebanızı yiyebilirsin ama bizde yemez FABRİKA yerlerini bir göster bakalım?13 Senedir İMZA ATIYORSUNUZ siz ama hiçbirşey görmedik 2011 saçimlerinde gökyüzünde dediğiniz uçağı hala arıyoruz ?

bursada asakaryada birdolu fabrika var görmek istersen

Bursa ve Sakaryayı sanayiye açan Chp Dsp hükümetleridir tek çiviniz yok o bölgelerde bana şu bahsettiğin araçların yapımının tek resmini atsana fabrika resmi sitesini at yokmu ?

yolu köprüsü olmayan bir sanayi şehri yok deve.

Cevap veremeyince çıldırıyorsun fakındayım Dünyanın neresinde görülmüş muhafazakar bir partinin ülkeye üretim getirdiği?

Siz Ancak;Milleti sömürür fahiş vergiler ile parasını yersiniz.Çünkü Dünya malını birşey sanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 2 Haziran 2015; 12:39:47 >

• Akp iktidardan dusse copten ekmek toplayacak bir adam..Cunku devletle is yapiyor,muhtemelen de usulsuz mal satiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor sorular zorrr.. ama cevap yokkk..

Ülkenin geldiği nokta 3.Köprü Knock Out Ülkenin geldiği nokta 3.Köprü Knock Out Ülkenin geldiği nokta 3.Köprü Knock Out

• Düzgün şehir planlaması yapmadıktan sonra 3.köprü bitince trafik azalacağına inananlar var gerçekten.Tayyip zamanında her önüne geleni istanbula çağırdı gelin diye.Buradan açıklıyorum 3.köprü yapıldıktan 3-4 seneye kalmaz 4.köprü yapılacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.