Şimdi Ara

ULKENIN EN UCUZ CREATIVE ZEN VISION W'SU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucakta canim sikilmasin diye aldigim Creative Zen Vision W'yu satiyorum. Urunu biliyorsunuz yada arastirin Amerika fiyati neyse o fiyattan vericem tek kurus kar koymicam. Bana tek kari ucak yolculugumu eglenceli hale getrmesi olacaktir. Cok iyi bir firsat. 1 yil garantilidir. Creative Portable media player kategorisinde en ust teknoloji su an bu. Kutusunda naylonlari kablolari kulakligi sarj cihazi cdsi gibi paketten ckan hersey 400 YTL.

SADECE 1 ADET VAR ELINI CABUK TUTAN KAZANIR!!!

Aldigim magazanin adresi.

http://www.circuitcity.com/ssm/Creative-Labs-30GB-Zen-Vision-W-Digital-Media-Player-ZVW30GBBK/sem/rpsm/oid/162244/catOid/-12952/rpem/ccd/productDetail.do

“Film ve müzik ve fotoğraflarını istediğin yerde görüntüle .“

30 Gb kapasite. Magnezyum Kasa.

CF ( Compact Flash slot ) ile kolay dosya transferi

Fm Radyo ve Fm radyodan kayıt , Ses kayıt .

microsoft Outlook ile senkronizasyon ( Kişiler , Takvim , Ajanda )

120 saat film , 15.000 şarkı, Onbinler fotoğraf kapasitesi .

4.3” TFT LCD ekran ile yüksek görüntü kalitesi.

Windows Portable Media Center mobil işletim sistemi ile kolay kullanım .

4.5 saat film , 13 saat müzik sürekli çalma süresi .

Bütünleşik stereo hoparlör.

Mp3 ve diğer tüm popüler resim ,müzik ,video formatları destekler (AVI, MPEG-1/2/4-SP, Windows Media™ Video (WMV) 9, Motion-JPEG, DivX 4-5 ve XviD desteği , JPEG)

97dB Ses gürültü oranı (SNR) .

Ebat : 124.2 x 74.4 x 20.1mm. 239 g ağırlık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonair -- 23 Mayıs 2007; 11:34:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• inceleme yazisinda dahi yurtdisi fiyati 350 dolar bense ayni urunu 300 dolara veriyorum..

• Arkadasım 194 dolarada war zen v:m haberın olsun.....350 o ilk cıktıgındakı fiyatıydı...Yanı 30 dolarda kargo olsa 224 dolar ve sen 300 dolar ıstıyosun 2. el bir urune...Bence fiyatına tekrardan bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Arkadasım 194 dolarada war zen v:m haberın olsun.....350 o ilk cıktıgındakı fiyatıydı...Yanı 30 dolarda kargo olsa 224 dolar ve sen 300 dolar ıstıyosun 2. el bir urune...Bence fiyatına tekrardan bak..

bi mesaj yazmıssın icinde kelime sayın kadar hata, yanlıs en azından bilgisizlik dolu..
    1. zen vision m AMERİKA fiyatı sıfır fiyatı 199 dolar + kdv yani 300ytl
    2. bunların amerika fiyatları standarttır değişmez, sadece refurbished ve open itemleerde %5-10 civarı bi indirim olabilir. ben sana link gönderdim orjiinal satış fiyatını gör diye bi zahmet yorum yazmadan önce oraya bakıver hala bana gercek fiyattan bahsediyosun.
    2. ben zen vision m değil zen vision w satıyorum. aradaki farkı bilmiyorsan araştırmanı ve araştırmadan olumsuz yorum yapmamanı öneririm.
    3. bu aletleri kargoyla diyelim sipariş ettin gümrükten nası alacaksın. beyannameyi nası dolduracaksın.. vergisi ne olacak? hesapta yok senin bunlar baban gümrük memuru değilse o kadarda kolay deil onlar. adam gibi görerek elden almak varken.
    4. Ürün 2. el muamelesi görmeyecek kadar temizdir. çizik hasar kullanımındna kaynaklanan belirgin bir iz yoktur.
    5. ayrıca arkadaşım amerikada yaşamıyosun oranın fiyatlarıyla konusma bence. bunların türkiye fiyatları 750-800 ytl.. sen fıstık ucuz diye antepe bisküvi ucuz diye ülkerin fabrikasına gitmiyosun heralde dimi canım benim.

bide su adrese bak.. daha dusuk modeli, daha uzun süre kullanılmışı, daha pahalısı
    http://forum.donanimhaber.com/m_14460811/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonair -- 23 Mayıs 2007; 11:42:23 >

• dostum adam zen vision w diyor zen vision m demiyor. sen gidip zen vision m in fiyatını yazmışsın. adamın verdiği fiyat çok iyi. müşterilerin kafasını karıştırıyorsun. lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.mesajınıda editle neyse bu fiyata bu kaçmaz
  • Zen Vision W için süper bir fiyat gerçekten. Bence de arkadaşa haksızlık etmeyin, vision M ile W arasında bariz fark var çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslar sımdı bır yanlıs olarak gormusum ondan ozur dilerim ancak sivri dilli acıklamarına cvplarım...
    1-Al sana Zen:W
    2-Kargo sorun olmuyor cunkı site fedex ve ups ile gonderiyor forumda cogu kısı ordan alıyor..Takılma gibi bir sorunu yok yanı ebaydekı gıbı USPS le gelmıyor...
    3-Eger acıp kullandıysan ne kadar temız olursa olsun 2. el muamelesi gorecektır urunun...
    4-Amerkiada yasamıyoruz dıye bıze fazladan parayada mal satman ayıp olur..Sen ne kadar cakalsan senden daha cakalarıda war haberın olsun canım benım...

quote:

Orjinalden alıntı: adam12

dostum adam zen vision w diyor zen vision m demiyor. sen gidip zen vision m in fiyatını yazmışsın. adamın verdiği fiyat çok iyi. müşterilerin kafasını karıştırıyorsun. lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.mesajınıda editle neyse bu fiyata bu kaçmaz

Oku bakayım benım verdıgım fiyatı bak bi...Ondan sonra yap....179+40 kargo=220dolar Adam satıyo 300 dolara 80 dolar fark oda eder 80X1325(dolar kuru bugunkı kurlardan)=106 ytl...

• Heh yavas yavas akıllanmaya baslıyosun ilk özrünü diledin bir abin olarak seni kınamadan yetiştiricem koçum
    gene yazdıgın şuncacık mail cehalet bilgisizlik dargörüşlülük ziyadesiyle çakallık (kendi tabirin) ve şark kurnazlığı, fırsatçılık içermekte.. şimdi dinle beni:

1. bilmediğin ve dahi anlamadığın ve bileni dahi dinlemediğin en önemli mevzu ekonomik bir takım prensiplerden haberdar olmadığından kaynaklanıyor. Bir malın kendisi dışında değerini belirleyen başka unsurlar vardır ve bunların en önemlilerinden biride malın nakliyesidir, ikinciside malın ithalatıdır gümrük vergisidir bunla ilgili devletin belirlediği tariftir. Tüm bunları yok sayarak lacoste ye gidip kardeşim pamuğun kilosu bangladeş tarlalarında 30 kuruş sen bu tişörtü bana nasıl 200 ytl ye satarsın diyeck kadar komksin ve cahilsin şu an. CAHİLSİN, DAHADA AYIBI ÖĞRENMEYE GAYRETİN YOK

2. o kadar sabit fikirlisinki bir şeyi yazmadan önce araştırma ihtiyacı hissetmiyosun.. sen hiç rebate yaptınmı ben seneler boyu amerikada yaşadım ve her ay amerikaya giderim rebateler 2-3 ay içinde ödenir ve check keserler adına amerikada bir banka hesabın ve ss numaran olması gerekir tabi birde adresin. rebatelerden bazıları gelir bazıları gelmez geliş süreside ortalama 2 aydır. İNATÇISIN VE KURNAZSIN

3. Yorumun cok utandırıcı cahilce, fazladan paraya mal satmak dediğin şeye "ticaret" denir. ve sen adeta ticaret kelimesinin içeriğinden bile bihabersin. şunu bilki ticaret ayıp değildir ben ürünü getirip hem nakliyesini ekleyip hemde kar koymam çokta etik bir davranıştır. kazancın 10 da 9'u ticarettir, meşrudur, ayıp değildir. tüm bunlara ragmen tezat olusturan ben hem nakliye almiyorum hemde kar koymuyorum tek karımın uçakta cihazı kullanmış olmam olduğunu dahi söyledim ve faturasınıda gösteririm diyorum sen hala çakalsın diyosun bu ne terbiyezisliktir anlamadım.. benden daha çakal oldugun kesin arkadasım ama aynı zamanda karsındakini salak goren bir uyanıklık ve fırsatcılık içindesin bu uygunsuz bir tutumdur bu tavrını değiştirmeni öneririm. CAHİLSİN, DÜNYADAN HABERİN YOK

4. Türkiyede hiçbir ikinci el sitesinde dahi benim verdiğim fiyatı bulamazsın. bu kadarda açık konusuyorum. bilip bilmeden çamur atma. EZBERE KONUŞUYOSUN

5. Kargodan belli bir meblağı geçen her ürün için gümrük vergisi + kdv + beyanname ücreti ödemek zorundasın. Bu durum bu ürün için de geçerli. CAHİLSİN

6. Utançla söylüyorum aynı hatayı tekrar etmişsin.. ben zen vision W satıyorum, daha önce ucuz diye bulduğun ürün "zen vision M"di ve sonra hatanı gösterince ÖZÜR DİLEDİN.. gene aynı hatayı yapıyosun ve mesajında 3.7"lik (benimkisi 4.3") "zen vision (eski model, M yada W değil)" fiyatını vermişsin. ben bu işte kasıt ararım!! DİKKATSİZSİN, GELİŞİGÜZEL ALELADE DÜŞÜNÜYORSUN VE ÇALIŞIYORSUN, ÇAMUR ATMAK YAŞAM FELSEFEN, SAĞDUYULU DEĞİLSİN, TAKDİR ETMEK NE DEMEK BİLMİYORSUN

SANA BU ÜRÜN 1000 YTL BİRADERR.. MAL BENİM DEĞİLMİ ADAMINA GÖRE MUAMELE.

quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Ya arkadaslar sımdı bır yanlıs olarak gormusum ondan ozur dilerim ancak sivri dilli acıklamarına cvplarım...
    1-Al sana Zen:W
    2-Kargo sorun olmuyor cunkı site fedex ve ups ile gonderiyor forumda cogu kısı ordan alıyor..Takılma gibi bir sorunu yok yanı ebaydekı gıbı USPS le gelmıyor...
    3-Eger acıp kullandıysan ne kadar temız olursa olsun 2. el muamelesi gorecektır urunun...
    4-Amerkiada yasamıyoruz dıye bıze fazladan parayada mal satman ayıp olur..Sen ne kadar cakalsan senden daha cakalarıda war haberın olsun canım benım...

quote:

Orjinalden alıntı: adam12

dostum adam zen vision w diyor zen vision m demiyor. sen gidip zen vision m in fiyatını yazmışsın. adamın verdiği fiyat çok iyi. müşterilerin kafasını karıştırıyorsun. lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.mesajınıda editle neyse bu fiyata bu kaçmaz

Oku bakayım benım verdıgım fiyatı bak bi...Ondan sonra yap....179+40 kargo=220dolar Adam satıyo 300 dolara 80 dolar fark oda eder 80X1325(dolar kuru bugunkı kurlardan)=106 ytl...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.