Şimdi Ara

Sil (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok eziksiniz sıkılmış portakalın davası olmaz.. Kumda oynamaya devam edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkemde 3.sınıfım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    İşte büyük esnafdan beklenen cevaptı tebrikler.

    Bide bunu ufak hatta büyük yandaş esnaflarada anlatabilsek ülkede değer eden tek şey arsa-konut işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    valla ekonomik daralma ,hayatın pahalılaşması var okeyde çevremdekiler ege akdeniz tatil yapma derdinde 2500-4000 lik maaşlarıyla abartmayın...dövüzin ve faizlerin yüksek olması dışında ülkede oyle büyük bir olay yok...
    2500 ile tatil pek mümkün değilde borcu harcı olmayıp 4-5 bin TL ve üstü kazanan baya kişi böyle resmi tatillerde iyi geziyor şaşırıyorum.

    Politik, siyasi düşünceler ile ekonominin kötüleşmesine oh olsun, bize müstehak gibi düşünen arkadaşlar, lütfen bütçenizden güzel bir psikoloğa bedel ayırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Temmuz 2018; 21:41:7 >
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Ha soylemeyi unuttum ben devlete kapak attim kpss olmasa hayaller paris oluyordu ingilizce onemli o konuda haklisin yurtdisi goreve gidiyorsun 3000-4000 dolar para veriyorlar tr deki maasinda isliyor devlet batarsa zaten herkes batar o konuda kafam rahat. Ama su goturmez gercek temel gida fiyatlari fena firladi. Eskiden memura zengin gozumle bakardim ozeldeyken yok kend yaginda tuzunda kavruluyorsun gene degisen pek bisey olmuyor. Para ticarette,ticaret yaparsan %50 %50 parayi kulun edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede 7 bin 531 Çiftçi hakkında

    İcra takibi başlatılmış..!

    Soru önergesine yanıt veren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, tarım kredi kooperatiflerine borcu olan 7 bin 531 çiftçi için icra takibi başlatıldığını açıkladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heîsenberg

    10.000 tl almak için ceo mu olmak gerekiyor? Ben Zara’da çalışıyorum mağaza müdürümüz prim ile 13-15 arası kazanıyor. Ceo kaç bin alır sen düşün.

    Alıntıları Göster
    Ben 10 bin rakamini gormedim,muhtemelen mesaji duzenledi, bende biliyorum 10 bine ceo olmayacagini, mesajini duzeltmediyse gozumden de kacmis olabilir, dikkat etmemis olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tuzum kuru. 2 ay sosyal medyada yırttım kendimi. Kimsenin umru olmadı. Bu saaten sonrada benim umurumda değil. Ne ekersen onu biçersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekononiden ziyade şuanda terörle.mücadele daha önemliymiş halk için mevcut adaylar arasında en iyisi rte olarak gördü millet incenin ekonomiyi düzeltmesinden ziyade terörler mücadelede zayıf kalması üstüne destek veren partilerle konuşması kızdırdı bir grup insanları yani ekomomide bıçak.kemiye dayanana kadar terörle mücadele daha önemli halk için,şuanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-11B63A979

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Senin edebiyatın da bu mu?

    Bu edebiyat pek tutmaz üstat ben sana söyliyim. Emperyalist güçler -dış güçler adına ne dersen diyebilirsin- tarihte her zaman oldu, olacaktır. Mandacılığı öven hatta bunu bir çare olarak görenlerde her zaman vardı. Hatta bunun en güzel örneklerinden birini nutuk vermiştir, Milli mücadele döneminde halk içinde bunu savunan güçlü kesimler vardı ancak Atatürk gerekli cevabı en güzel şekilde vermiştir.

    Peki ya bugün? Sen şimdi bizim emperyalist güçlere karşı çıktığımızı, teslim olmadığımızı mı sanıyorsun? Sen dışarıya ne kadar bağlı olduğumuzu hesaplasana, açıp baksana bunlara? ya da işine mi gelmiyor?

    Bahane varken neden yapayım ki bunu dimi? Gözünü seveyim bana bunlarla gelmeyin, geçmiş zamanın liderleri bununla nasıl başa çıkmış bir bakın. Osmanlıdan kalan borç zamanında nasıl eritilmiş bir öğrenin. Doğum tarihin ile bir olmuyor bu işler, klasik bir eski zaman insanının tecrübe demi var ama herşey yaş ile bitmiyor. Sen kaç senede kendini ne kadar yetiştirdin tamamen bununla bağlı bu işler.

    Edebiyat yapıyor dediğin insanlar kadar yazı yazabilsen keşke bizler de güzelce okuyabilsek.




  • webbie kullanıcısına yanıt
    Lise mezunu AKP'li :))
    Hala daha aşağılama çabaları...
    Dünya genelinde Kriz ortamlarında her daim orta düzey eğitimliler ayakta kalır, yüksek düzey eğitim alanlar aç kalırlar...
    Zira dirsek çürüttüm diye koltuk olmayan işi istemezler.

    Gelelim patronuna...
    Patronun gerizekalı mı?
    Sana emir verecek durumda ise, demekki aklını senden daha iyi kullanan birisi
    Adam Ak partiye verdi diye hemen kaçacak yaftası yapıştırman da bence kişi kendi gibi bilir herkesi mantalitesi ile örtüşüyor.
  • AKP'ye oy veren yüzde 50 varsa, oy vermeyen yüzde 50 de var. Yani bu ülkede 2 kişiden biri sevmiyor bu adamı ve bu insanların hepsi zengin değil sonuçta. CHP'ye ya da diğer alternatif partilere oy verip zar zor geçinen insanlar da var bu ülkede
  • Sen tarih okuduysan ben... neyse bunun yalan olduğunu profiline tıklayıp diğer yazılarına bakıp anlayabilirler, aksi var ise de sen bile okumuşsun derim

    Köşe yazarlarını okur geçerim, fikirlere saygım vardır ancak bunu açıklabilene vardır aksi ezber cümleleri bana satan adam olur, yani sen. Ben sana nutuk diyorum, ben sana manda örnekleri veriyorum sen bana ucak, fabrika, koyun diyosun. Koyun falan diye anılan kesim belli onları bile bir ölçüde eğitebiliyoruz ama sizi bir türlü eğitemedik.

    Tarih demişsin ya, kardeşim dediğim adam henüz tarih öğrencisi olmasına rağmen senden daha kapsamlı olduğunu görmek beni memnun etti. Bir bölümü bitirip eline diploma almak değildir düşüncelerini saygın yapabilecek şey, senin bu konudaki bilgin ve kaynaklarındır. Benim kaynağımın nutuk olduğu yerde karşıma kendini geliştirememiş birinin beynini kıyas almam. Bu sana değil ama nutuk için hakarettir...

    Bu dönemde fabrikaları satanları araştır mesela. Bak sana konu başlıklarını da veriyorum.

    Son olarak bana edebiyat yapma diyorsun ya, kendimde bir edebiyat öğrencisiyim. Senin bile edebiyat yapabildiğin yerde bırak da bizim de bir farkımız olsun.

    Keşke düzgün bir kaynak alıp önüne, gelsen karşıma ama nerede? Şaşırtmıyosunuz beni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben fakirim akp ye de oy vermedim her gün sinir stres yapıyorum bi asgari ücret li hangi kafayla akp ye oy verir ki 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağla cehape zihniyeti geleceğine aç kalırız gene oy vermeyiz Cumhur İttifakına tam destek.
  • Sen daha kendi dilini okuyup, yazmaktan yoksun bir insansın be kardeşim. Devrik cümlelerin adamı olarak karşıma gelmişsin ve benden sana bir şeyler anlatmamı bekliyorsun.

    Yazmak için yazıyorsun, boş. Nutuk bu işin en güzel kaynaklarından birisidir. Savaş sonrası Amerikan mandasını savunan bir kesime karşı Atatürk'ün verdiği cevaplar ve tavırları çok değerlidir. Kameralar önünde dış güçler ekonomiyle oynuyor, FETÖ hala kumpas peşinde falan fistan şeylerle ancak seni kandırırlar, bana işlemez.

    Madem dışarısı bu kadar tehlikeli, evine dışarıdan bir yabancı sokma? Suriyeli kaynamasın her yer.

    Madem dışarısı ekonomik oyunlar peşinde öyleyse dışa bağlı kalma. Atatürk'ün kurduğu fabrikaları satma?

    Yap-İşlet-Devret saçmalığı ile dış ülkelerin seni haraca bağlamasına göz yumma. Sen ne sanıyorsun bu işleri? Gelip dışarıya sallayacaksın her türlü başarısızlığını ama gidip adamlara köprü, hastane yaptıracaksın.

    Kimseye faşist bir yaklaşımım olmadı şuana kadar öyle ya da böyle doğru fikirleri hep desteklerim. Sen karşıma fikrini destekleyecek bir şeylerle gelmiyorsun ki. Sen hala edebiyat fasa fiso diyosun bana kalkmış.

    Hangi fabrikalar neden satılmış bu ülkede anlatsana bana. Çiftçi neden küsmüş vatanına anlatsana biraz bunları.

    80'de sana ne yediriyorlardı bilemem ama 2018'deyiz ve bu çağa ayak uydurmak zorundasın. Sen hala 80 kafasıyla yaşayabilirsin, senin vizyonun buymuş der geçerim ama ben ve genç nesil bunlara sizler gibi bakmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.