gördünüz avustralyalı oyuncunun yaptıklarını yensekde yenilsekde aynı şeyleri yazacaktım.ben şahsen galibiyet icin bu tür pis oyunlara girmeyen oyunculardan kurulu milli takımımız olduğu icin gurur duyuyorum.mac her zaman kazanılır ama önemli olan insanlık diyorum.
Bogut NBA de en sevdiğim oyunculardandı ama ben NBA maçlarında böyle hareketler görmedim hiç ondan. Yazık ya kendi kendine zarar veriyor. Mesela ben ondan soğudum yazıkk...
ne diyelim nba de oynamak kolay değildir die bilirdim.bogut bizim ermal ı zor geçti hatta geçemedi.önce insanlık.bizimkiler aslanlar gibi çıktı,oynadı,savaştı,bi tne bile kötü hareket yapmadılar.inşallah brezilyayıda yeneriz.ama onlar daha pisler bu tür oyunlara alışmamız lazım.helal olsun TÜRKİYE
Maça sonuna kadar asılmamız çok güzel. Hasret kalmışız bunlara. İlk yarının sonlarında bir ara oyundan düşer gibi olduk fakat devre arası imdadımıza yetişti ve yeniden toparlandık. Fakat dış atış yüzdemizi artırmamız gerikiyor. Yoksa Yunanistan ve Brezilya maçları dahada zor geçecek bizim için.
bu takımda azim hırs mücadele hepsi var. avustralya maçında devreyi 14 farkla geride kapatıp maçı 6 farkla kazanması bunun bariz bir örneği. bu takım bu turnuvada bayaa bi ileriye gider
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme