Şimdi Ara

Ülkemizin en büyük komutanı Atatürk'ü tam olarak öğrenmek için hangi kaynakları kullanmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biz bilmiyoruz mu sanıyorsun bunları, bana bilmediğim şeyler söyle bunlar zaten bilinen şeyler, gelişi güzel kahvahane sözleri.

Ben dedim ki sana ilk haliçden saldırsa bu kadar uzun sürmezdi ama buna karşı tek bir cevabın olmadı.

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Tam da onun bunun çocuklarının vereceği tarzda bir cevap vermişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Yahu -se/-sa ile tarih mi değerlendirilir? Enver askerleri o mevsimde doğuya konuşlandırmasa, Bayezit hışımla kibrine yenik düşüp Timur'a sallamasa daha diplomatik davransa, Süleyman Batı'nın bilimine burun kıvırmasa.....Hey güzel allahım 40 koyun emanet edilmeyecek adamlar 500 sene önceki olayı bugün kitaplardan öğrenerek akıl veriyor şöyle yapsaydı böyle yapsaydı diye....

• trkgncr kullanıcısına yanıt

+999

• Teslas kullanıcısına yanıt

Ben değerlendiriyorum sanane? Madem bu kadar bilgisizim neden muhattap olmaya çalışıyorsun sürekli? Elbette dediklerim gerçek ve mantıklı olduğu için cevap vermeye çalışıyorsun. Saçmalamayı durdur dedim hala devam ediyorsun bak.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Dediklerinin saçma ve mantıksız olduğunu idrak edersin belki diye cevap verdim defaatle, ama anladığım kadarıyla nato mermer nato kafa, bye

• Teslas kullanıcısına yanıt

Tabi canım öyledir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.