Şimdi Ara

ülkede işyeri açmak bile sorun muhasebeci kafamı karıştırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işim reklam grafik tasarım ve yazılım üstüne. Kendimize güzel bir yerde ofis açtık 20.000 tl para harcadık.
    Sorunum şu.

1. Reklam grafik tasarım bölümünde kartvizit, davetiye yapıyoruz ancak bu işleri izmir'de bulunan bir firmadan bayiilik alarak onlara yaptırıyoruz. Şimdi muhasebeci bana dedi makinen falan var mı? bende dedim makine almak bizim harcımız değil şuan en iyileri 120.000 Euro'dan başlıyor. Bayii aracılığı ile yapıyoruz bana dedi sorun çıkarabilir devlet.

2. Yazılım yani oyun,premium,steam kodları satacağımız bir site kuracağız bunun içinde yazılım mühendisi olmamız gerekiyormuş ne alaka dedim ben yazılımı kendi çabamla öğrendim dedim.

şimdi ben işyeri açmak için illa makine mi almam lazım bir anda yada bir e ticaret sitesi kurmak için yazılım mühendisi mi olmalıyım bu nasıl iş ne yapmam gerekiyor ben şimdi boşuna mı 20.000 TL harcadım?

• Muhasebeci iyi sallamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka muhasebeciyle görüş
  • Yazılım işini bilmiyorum ama e-ticaret sitesi açmak için yazılım mühendisliği diploması falan gerekmiyor hocam. isteyen herkes e-ticaret sitesi açabilir. muhasebeci sallamış.
  • Muhasebecilerin işi prosedürü halletmek bizim buralarda. Yapamıyorsa arkadaşın dediği gibi başkasına sorun.

• Gerçekten bununla ilgili büyük eksiklikler söz konusu.
    Dükkan veya iş yeri açmak için teşvikler olmalı.

Geçen yıkamacı bana kardeşim ben aracı şu fiyata yıkıyorum ama dedi bunun stopajı KDVsi kdvnin KDVsi ssksı, tabela vergisi, vsvs bir sürü şey saydı.

Yani dükkanın bir sürü kalem gideri var.

Yani bu ülkede dükkan açmak iş yapmak büyük bir risk.

• cevaplar için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız en iyisi başka bir muhasebeciyle görüşeyim morelim çok bozulmuştu sonuçta ha diyince makine alamıyorsun bir e ticaret sitesi açmak içinde yazılımcı olman lazım diyince kafam karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evkur Kefil'de Şart Arıyor Mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi sallamış, başka muhasebeciyle görüşün
  • sallamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.