Şimdi Ara

Ülke GTA Serverinden Hallice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden x'e instaya nereye baksam cinayet, vahşet haberleri artıyor.

Biber gazı fiyatlarına hemen stok yok deyip 2-3x zam yapmis bazi firsatcilar.

Biri bana sokakta bıçak çekse beni yaralasa onu hastanelik edene kadar dovsem ben içeri girerim o ise serbest kalabilme ihtimali ile kravat takar hakim karsisina cikar der o bana saldirdi. Sonra hakim ya içeri atar o herifi veya dışarı salar. Çok karışık mevzular.

Cidden kötü günler geliyor gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 9 Ekim 2024; 12:41:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• uzun yıllar önce BJK şeref tribününe giren biri vardı, kocamana bi adam, korumaymış zaten, adam cebinden çıkarttığı katlanır copu açtı, cop haline getirdi yani, bi güzel dövmeye başladı milleti. kameralar çekiyo. kaçan kaçana. sonra mahkemeye çıktı. adamın savunması şu:

hakim bey ben çok korkak biriyim, tribünde kavga çıkınca korktum kaçmaya başladım. o esnada yerde bi çubuk varmış ona basmışım istemsizce, çobuk da arkadaşa çarpmış, suçum yok ben sadece kendimi kurtarmaya çalışıyodum.

kamera görüntülerine rağmen bu savunmayı yaptı adam, iyi hâl vs alacam diye. zaten başına bişey gelmemiştir.

aynısı arkadaşımın başına geldi. bisiklet yolunda bisiklet sürerken yandaki restoranın görevlisi bağırmış sürmeyin burda diye. bunlar da cevap vermişler. kız-erkek bunlar. erkek olan Yunan, kız Türk. restoranın iki tane çalışanı gelip ikisini de dövdüler. kamera görüntüleriyle mahkemeye verildi. restoranın çalışanları cüsse olarak bunların iki katı güçlü. herifler darp edildiklerine dair rapor getirmişler. diyolar ki bunlar bizi dövdü biz şikayeçiyiz. yanı kız olan arkadaş onları dövmüş. yersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.