Şimdi Ara

ULEB'den 'Fenerbahçe Ülker'e onay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Basketbol Takımı, gelecek sezondan itibaren Euroleague'de mücadele edecek.

ULEB Başkanı Jordi Bertomeu, Barcelona'da yapılan ULEB Yönetim Kurulu toplantısının ardından, sarı-lacivertliler'in Fenerbahçe Ülker ismi ile Euroleague'de oynayacak 24 takımdan birisi olduğunu resmen açıkladı.

Euroleague'in resmi internet sayfası euroleague.net de, lige katılan 24. takımın Fenerbahçe Ülker olduğunu duyurdu.

Öte yandan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, yaptığı olağan toplantısında erkek basketbol takımının Fenerahçe Ülker ismi ile mücadele etmesine onay verdi.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan olağan toplantıda, sponsorluk anlaşması imzalayabilmek için Yüksek Divan Kurulu’ndan yetki isteyen yönetime, bu isteği oy çokluğu ile verildi.

Yapılacak anlaşma sonrasında erkek basketbol takımı TBL ve Euroleague'de Fenerbahçe Ülker adıyla mücadele edecek.

Oylamadan önce konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, 5 yıl olarak düşünülen anlaşmanın bu süre içinde Fenerbahçe'ye büyük katkıları olacağını belirtti.

kaynak :www.ntvspor.net

-----------------------------------------------

beşiktaş cola turka,galatasaray cafe crown ile dalga geçen.''biz kulübümüzün önüne reklam almayız'' diyen fenerbahçeliler artık hangi yüzle konuşacaklar merak ediyorum.diğer arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

• fb nin oynayacağı belli idi zaten..ben bjk liyim ama bence fb bu sene yıldız bir yabancı oyuncu alırsa çok değil 1 tane. .. euro league de fınal _ four oynaması içten bile değil...

kadroya baksanıza ::

ilk beş : MRSİÇ , İBO , (GELECEK YABANCI ) MİRSAD ,KAMBALA
    2.beş : Hakan , ÖMER , RASİM , SEMİH , OĞUZ...

• mükemmel bi haber
    ama ismimiz iğrenç ne güzel cafecrown gs'li ve colaturka bjk'li arkadaşlarımla dalga geçiyodum

quote:

ilk beş : MRSİÇ , İBO , (GELECEK YABANCI ) MİRSAD ,KAMBALA
    2.beş : Hakan , ÖMER , RASİM , SEMİH , OĞUZ...

uzun rotasyonu çok sağlam oldu harbiden, dediğin gibi 3numaraya da iyi bi oyuncu aldık mı bu iş tamamdır, gerçi stevensson gitti mi bilmiyorum, gitmese bile hala bi amerikalı hakkımız var ama bakalım kim alınacak

• stevenson gitmemiş herhalde ..ama bir 4 no vardı fenerin adıını hatırlayamadım..o nu göndermişler..

bu kadro gerçekten iş yapar ama iyi anlaşmaları lazım .. özellikle de mrsiç_ibo_mirsad üçlüsünün..
    ibo _ mrsiç saha dışında iyi anlaşıyorlarmış duydum...
    ibo _ mirsad da ülker de ki uyumu yakalar sa ki yakalayacaklardır..

fb büyk iş yapar....
    ama tr de bjk şampiyon olsun..
    euro legae de de fener f.four oynasın
  • euroleague'de final4 çok zor hocam ya, özellikle geçen seneki kambala'nın performansı beni hayal kırıklığına uğrattı. efes'teki kambala ile alakası yoktu; adam gibi 5maçı ya var ya yok
    bir diger korktuğum şey de hepsi atmayı seven oyuncular, ibo-mrsiç-mirsad çok fazla 3lük deniyorlar, şutun girmediği günlerde çok zorlanırız ve 3ü de şutu girmese bile atmaya devam eden oyuncular, takıma zarar verebilir
  • ibo ve mrsiç artık 4-5 yıl önceki gibi değiller..çoğunlukla gerektiği anlarda , uygun pozisyonlarda şut atıyorlar..asist ortalamlarının yükselmesi de bunu gösteriyr..

kambala konusunda da sana katılıyorum... ama bu sefer yedeği olarak oğuz var..yani geçen sene ki kadar rahat olamayacak..
    lig için 4 uzun yeterli ama avrupa da yol almak için 1 kaliteli uzun (3 no da oynayabilen..) almak şart..bunun sakatlıkları var , formsuzlukları var...
    4 tane uzun yetmeyebilir avrupa için..
  • Hayırlı, uğurlu olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA'dan Saracoğlu'na tam not
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçemize hayırlı olsun. inşallah istediğimiz sonuçları alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.