Şimdi Ara

Ulead Gif Animator 5.0 gif yapın düzenleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulead Gif Animator programı ile animasyonlu gif (animated gif) dosyaları oluşturabilir ve mevcut gifler üzerinde düzenlemeler yapabilir ve bunları kaydedebilirsiniz.
    Özellikleri:
    -Animasyon sihirbazını kullanarak kolay bir şekilde gifler oluşturabilirsiniz.
    -Video dosyalarınızı gif olarak kaydedebilirsiniz.
    -Resimler, hareketli yazılar ve Ulead PhotoImpact objelerini kullanarak animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
    -Yazılarınıza ve resimlerinize programla birlikte gelen efektleri kullanarak gifler oluşturabilirsiniz.
    -Sahne temelli çalışabilirsiniz.
    -Yazılarınıza gölgelendirme, neon lamba, yanıp sönme gibi efektler ekleyebilirsiniz.
    -Video geçişleri ve video filtreleme yapabilirsiniz.
    -Özel sıkıştırma sistemi ile görüntü kalitesini bozmadan giflerinizi sıkıştırabilir ve az yer kaplamalarını sağlayabilirsiniz.
    -Sıkıştırma oranını kendiniz belirleyebilirsiniz.
    -Gif formatının haricinde avi, autodesk animasyon, mov (quicktime), mpeg formatlarında kayıt yapabilirsiniz.
    -Flash formatında (swf) animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
    -Oluşturduğunuz gif dosyalarını html dosyalarınıza aktarabilir ve böylelikle webde yayınlayabilirsiniz.
    -Animasyon hazırlarken önizleme yapabilirsiniz.
    -Gif dosyalarındaki sahneleri ayrıştırarak jpeg ve png formatlarında kaydedebilirsiniz.
    -Oluşturduğunuz ve çalıştığınız objeleri Ulead PhotoImpact ve Photoshop nesneleri olarak kaydedebilirsiniz
    İNDİR
    Arkadaşlar burdada bir animasyonu düzenleyip avatar yaptım bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 7 Şubat 2007; 0:05:05 >

• Bende Easy GIF Animator kullanıyordum,birde bunu deneyelim sağolasın.
  • selam arkadaşlar ben de bu programı kullanıyorum çok güzel,gif resimlerini bozmadan boyutunu da ayarlıyor,çok memnunum herkese tavsiye ederim.paylaşımın için sağol kardeşim.
  • Bende bu programı arıyodum zamanlama süper cok tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Bende bu programı arıyodum zamanlama süper cok tesekkurler
  • teşekkürler indiriyorum.
  • güzel paylaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Coppermine Resim Galerisi 1.3.1a
    20 yıl önce açıldı
    EZ CD Audio Converter 3.0.8
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • program free mi?
  • saol paylasim icin
  • cok teşekkürlerrrrrrr
  • paylaşım için çok teşekkürler

trial diyor bunun süresini uzatmanın :P bir yolunu bilen varsa pm atabilir mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereborned -- 7 Şubat 2007; 0:07:00 >
  • Deniyeceğim ,teşekkürler.
  • Easy GIF Creator kullanıyorum ve çok amatör olduğu için zamanımı alıyor. Şimdi indiriyorum, umarım bu işimi görür..
  • ben imageready ile hallediyorum ama bunuda bi deniyelim
  • çok teşekkürler indirip kurdum yalnız bi sorun var...

Açmaya kalkınca açılır gibi oluyor sonra da kapanıyor hemen.. Nedendir peki?
  • çok işime yaradı bekleyin beni pokemonlar
  • paylasım için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 17 Nisan 2007; 18:37:14 >
  • Teşekkrüler, fakat video dosyalarını gif haline getirmeyi birisi anlatırsa çok sevinirim.
  • arkadaşla rbir şey sorcam bi önde benim resmin arkada başka birinin resmini nasıl birleştirip aynı karede kullanıcam bunu nasıl yaparım lütfen yardım edin bana sasırım ingilizce az var anlamıyorum yazı olarak belirtirseniz sevinirim lütfen sunu dikkate alın simdiden tşk
  • bende bu programı kullanıyorum gayet güzel tavsiye derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.