Şimdi Ara

Ulaşım sorunu (İstanbul kazananlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biliyosunuz ki istanbulda ulaşım herkes için sıkıntı.. Bende onun için aylık yapmak istiyorum..Ama tam olarak bilmiyorum istediğim tarihte yapabilir miyim ya da belli tarihimi var.. Eğer aylık yaptırırsam 200 metrelik yer için bile otobüse binecem Ben K.çekmece de oturuyorum..Marmara gözzetepeye gidicem..eğer aylık yaptırmazsam tek metrobüsle giderim ama aylık yaptıırsam 6 araba ile gidicem..Sizde nasıl durumlar siz düşünüyo musunuz?

• aylığı istediğin zaman yaptırabilirsin
  • maltepeden davutpaşaya. ya 500es diye bir otobüsle tek seferde gideceğim ki en az 2 saat sürüyor. ya burdan söğütlüçeşme ordan metrobüsle cevizlibağ ordan servisle ytü davutpaşa. hani nerden baksan 4 saatim en az yolda geçicek bende henüz napıcağıma karar vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

maltepeden davutpaşaya. ya 500es diye bir otobüsle tek seferde gideceğim ki en az 2 saat sürüyor. ya burdan söğütlüçeşme ordan metrobüsle cevizlibağ ordan servisle ytü davutpaşa. hani nerden baksan 4 saatim en az yolda geçicek bende henüz napıcağıma karar vermedim.

yurt başvurusu yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

maltepeden davutpaşaya. ya 500es diye bir otobüsle tek seferde gideceğim ki en az 2 saat sürüyor. ya burdan söğütlüçeşme ordan metrobüsle cevizlibağ ordan servisle ytü davutpaşa. hani nerden baksan 4 saatim en az yolda geçicek bende henüz napıcağıma karar vermedim.

yurt başvurusu yap..

büyük büyük ihtimalle çıkmayacak her ihtimale karşı başvuracağım ama istanbulda ikamet ettiğim için çok küçük bir ihtimal yani. oda yedek medek hani belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.