Şimdi Ara

Ulan imreniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasim okadar da buyuk olmasa da, 20 yasindayim. Forumda 10 11 yasinda cocuklar dolasiyor, bir azinligin aksine mantikli ve seviyeli yorumlar yaptiklarini goruyorum. La ben onlarin yasindayken mal mal internet kafe koselerinde gta oynar disarda bisiklet surer arkadaslarla takilirdim. Bazilari da disari cikmamislar hayatlarini yasamamislar falan diyorlar. Simdi samimi olalim bunu diyenlerin cogu kiskancliktan diyor haci. Gelecek nesil, daha mantikli dusunmeye ve erken olgunlasmaya basladi hadi hadi iyi gidiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi benim pipim vay
  • Facebook veya instagram'a hiç bakmadın heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal çocuk papağan gibidir ne verirsen onu alır.
    Şimdi face,tweet görüyolar tekrarlıyorlar,bi nevi kendileri düşünmüyolar bile çoğu,çoğu copy pasteci zaten.
  • Bence tam tersi gibi.Hocanin notları girmesine yardimcio oluyordum.10-11 i bırak 14-15 yasindakilerin verdigi cevaplar cidden komikti.Hani kahkaha attiracak cinstendi.Ve acaba nolacaz diye düşünmeye basladim,sen bu konuyu acmissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Facebook veya instagram'a hiç bakmadın heralde

Kullanmiyorum tembellikten biri anlatsin

• şimdiki 10'lu yaşlı çocuklar da internet kafede takılıyorlar. Sen sadece burada birkaç aklı başında çocuğu görüyorsun. Her şey kafada bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    AH BE ÇOCUK
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda 2005 liler mi var. 2005de deli gibi fifa 05 oynardim hey gidi hey

• quote:

Orijinalden alıntı: Seydunam

abi benim pipim vay

:)

• Ama hastalıklı yetişiyorlar.Mantık felan da yok. "aşlskfhaşlskd" ya da " SD AS:D:" tarzı aptal aptal şeyler.Minecraft kültürüyle büyüyen saçma sapan bir nesil.Bence söylediklerinin tam tersi şeyler oluyor.Ben 25 yaşındayım.Kafede 2004 senesinde K.O oynarken kimsenin anasına avradına küfür etmiyorduk.Saygı vardı,sevgi vardı.Şimdiki nesil çöp
  • Yanlış yapılan nokta şu:

Örneğin tüm 2000'lileri işe yaramaz, aptal vs. olarak değerlendiriliyor. Burda büyüklerin hava atma ya da ego tatmin etme gibi bir amaçlarının olduğunu düşünüyorum. Yahu adam 2000'li görüyor hemen saldırmaya başlıyor. Bu durumda kendisi aptal durumuna düşüyor haberi yok.

Tartışmayı gerçekten beceremiyoruz ve bunu değiştirmemiz gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.