Şimdi Ara

Ulan hepinizmi zekisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi konuya baksam tıp avukatlık mühendislik bilmem ne konulara bakan forum ortalaması 420 puan civarı sanar yokmu benim ksdar salağı allah aşkına bu puanlar ile gidilecek bi yer yokmu arkadaş biriniz yardımcı olun
     Ulan hepinizmi zekisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zekilikle alakası yok bence
  • Kardeş benimde aynı valla attım kimse cevap yazmıyor

• Kör girse daha iyi yapar

• Sana diyim bu puanlar ile gittiğin yerdeki insanlar ile baş edemezsin. Yeniden hazırlan ama hedef seç şu olacağım diye çalış.
    Ben 2 senelik bir yere gittim kafayı yiyordum 2. Yılda bırakıp hazırlandım tek başıma ingilizceye. 8 ay yeterli gelmedi en fazla internet yardım etti.
    Almanca öğretmenliği yazacağım Eskişehir yada Bursa.
    (almancaya ilgim var)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok cirkinlesmeye.
    Edit : Bence de kendine makul bir hedef belirleyip tekrar hazirlan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLWAY -- 19 Temmuz 2016; 14:31:08 >
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    4 senelik bölüm yokmu bu puanlara hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim şu an herkesin sıralaması geride bakalın nolacak

• Zeka ile alakası yok ben sözelde daha kaç soru var bilmeden girsim 3100 geldi 12 yıl okul okuyoruz farkındamısın bilmem ama 12 yıl okuyupta böyle geliyorsa birazda utanmalısın zeka ile alakası yok dicem ama 12 yıl okumaya bu sonuç geliyorsa bence havaya gidip havaya gelmişsin evet biz üst zeka değiliz ama sende az gerilik olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 19 Temmuz 2016; 14:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Zeka ile alakası yok ben sözelde daha kaç soru var bilmeden girsim 3100 geldi 12 yıl okul okuyoruz farkındamısın bilmem ama 12 yıl okuyupta böyle geliyorsa birazda utanmalısın zeka ile alakası yok dicem ama 12 yıl okumaya bu sonuç geliyorsa bence havaya gidip havaya gelmişsin evet biz üst zeka değiliz ama sende az gerilik olabilir

Arkadaşa katılıyorum. 12 sene okumuş insan en azından okudugunu anlasa turkce ve sosyal yaparak bile iyi bir yere gelir. 12 sene taş mı taşıdınız?

• Zeka ile alakası yok gerçekten. Büyük ihtimal sınav sisteminin nasıl olduğunu bile bilmeden girdin sınava. Seneye düzgünce hazırlan. 1 senede 100k içine rahatça girersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.