Şimdi Ara

Ulan asosyal oldum resmen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan sonra evden çıkmamaya başladım. Arkadaşlar yazıyor ben tersliyorum ekiyorum artık yazmamaya başladılar. Bi de çok pis kilo verdim kışın vücudum iyiydi sporu kestim hasta oldum eridim gittim yeter ulan. Yarın kalkıyorum alışverişe gidiyorum akşamüstüde spora yazılıyorum daha fazla tembellik etmiyorum hadi bakalım. Evde yatmamın iyi yanı bunları yapabilecek parayı biriktirebilmem. Kışın 1 tl atamadım kenara yav. Yarın bu saatlerde editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asosyalliği sevsemde kız arkadaşım olduğu için bir süre içinde olsa o hayattan koparıveriyor.He olumlu tabi yoksa aynı durum bende de yaşanacaktı.Okul iş güç yok mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallenKings

Asosyalliği sevsemde kız arkadaşım olduğu için bir süre içinde olsa o hayattan koparıveriyor.He olumlu tabi yoksa aynı durum bende de yaşanacaktı.Okul iş güç yok mu yav
    Depresiflikten kurtuldum. Pazartesi tekrar spora başladım . Dün gece kadıköyde bira içtik biraz sonra bi nargile kafeye geçtim. Bugünde alışverişe çıktım. Bunların hepsi ara verdikten sonra güzel hissetiriyo ama para suyunu çekti.

Okul mevzusuda seneye sınav var başarılı bi öğrenciyim ama şuan hiç çalışmıyorum napcam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur ya çok şey yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.