Şimdi Ara

UKRAYNANIN BODRUMU KIRIM / TUR ORGANİZASYONLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Keşfedilmeyi Bekleyen Kırım...

    Kırım güzelliklerle örülü bin bir renkli bir bahçe… Öyle ki burayı gezerken tarkovski filmlerinin muhteşem görselliği ile Puşkin dizelerinin büyülü gücünü duyumsayacaksınız.



    Tarih boyunca Anadolu ile köklü ilişkiler kuran Kırım, kültür coğrafyamızda hiç de yabancı olmadığımız bir diyar. Ukrayna’nın Karadeniz’deki yarımadası tıpkı Anadolu gibi farklı uygarlıklara beşik olmuş, Rusya, Asya ve Avrupa kültürleri arasında önemli bir köprü rolü oynamış. Hal böyle olunca da ortaya söz konusu kültürel zenginlik çıkmış.

    Kırım Hanları döneminden kalan camileri, Anadolu yemeklerine yakın damak tatları, Rus mimarisinin soğan kubbeli kiliseleri ile Kırım keşfedilecek çok değer barındırıyor. Tabii Kırım’ın her yıl milyonlarca turistin ziyaret noktası olması buranın bir kültür hazinesi olmasının ötesinde bir gerçekliğe dayanıyor: Kırım kelimenin tam anlamıyla bir doğa harikası! Özellikle güney sahillerindeki mikro iklim burayı Karadeniz’in Akdeniz’i yapmış. Tertemiz uzun sahillerdeki plajlar yaz aylarında tatilcilerin akınına uğruyor. Eserleri Osmanlı saraylarını da süsleyen dünyaca ünlü ressam Ayvazovski’nin ilham aldığı bu sahillerde dolaşırken büyülü manzaralarla karşılaşacaksınız. Kırım aynı zamanda sağlık turizminin de oldukça canlı olduğu bir yer. Mineralli jeotermal su kaynakları birçok hastalığa iyi gelen özellikleri ile tanınıyor. Sahil şeridinden hemen içeride irili ufaklı dağ ve tepeler bölgenin genel yeryüzü şeklini oluşturuyor. Karadeniz’den yüklendiği su ile gelen bereket dolu yağmur bulutları Kırım dağlarını zümrüt yeşili mücevher yığınlarına çevirmiş.

    Yılın her mevsimi turlarımız mevcuttur. Ben Kırım'da ikamet etmekteyim. İlgilenen arkadaşlar olursa aşağıdaki bilgilerden bana ulaşabilirler.

    Onur Taylan
    Detaylar için Özel Mesaj gönderebilirsiniz.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hocam merhabalar,

    Öncelikle hoş geldiniz. Donanım Haber ticari faaliyetlere izin vermemektedir. Ben mesajınızdaki iletişim kanallarını düzenliyorum. Size ulaşmak isteyen üyelerimiz özel mesaj gönderecektir.
  • Hocam reklam saglam ama ukranyanin bodrumu:) offff bombaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.