Şimdi Ara

Ukash alıcam yardım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tempobet de üyelik açtım ve para aktarmak istiyorum. **** olarak 50tl gibi bir miktar aktarıcam.

http://www.kopazar.com/U-KASH-KART-SATISI-VE-BAYILIGI

Burada fiyatlandırmaıs var 50tl lik aldıgım zaman hemen aynı gün içinde tempobet e aktarabilirmiyim?

• Yok mu yardım edicek? **** i nasıl aktarıcaz tempobet e ?
  • kopazarı bilmiyorum ama saniyesinde aktarıyosun yukeş le her yere.
  • Peki şöyle birşey sorayım hocam. Benim kendime ait banka hesabım yok bu tempobet den para çekerken kız kardeşimin banka hesabını kullansam sorun olur mu? soyadlar tutuyor ama gene de bir zorluk çıkartırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Peki şöyle birşey sorayım hocam. Benim kendime ait banka hesabım yok bu tempobet den para çekerken kız kardeşimin banka hesabını kullansam sorun olur mu? soyadlar tutuyor ama gene de bir zorluk çıkartırlar mı?

olmaz senin üstüne olacak hesap
  • Ee napıcaz o zaman hocam gidip banka hesabı mı açıyım yani

Edit: Havale ile diyorum yani kardeşimin hesabına göndermezler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madécassol -- 12 Nisan 2013; 15:25:56 >
  • quote:

Ee napıcaz o zaman hocam gidip banka hesabı mı açıyım yani

Edit: Havale ile diyorum yani kardeşimin hesabına göndermezler mi ?

malesef hesap açmak zorundasınız başka bir hesaba havale olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında 2 yıl önce kullandığım akbank maaş hesabı vardı. Olur mu bilemiyorum
  • quote:

Aslında 2 yıl önce kullandığım akbank maaş hesabı vardı. Olur mu bilemiyorum

kartın üstünde senin ismin yazıyorsa olur
  • quote:

Peki şöyle birşey sorayım hocam. Benim kendime ait banka hesabım yok bu tempobet den para çekerken kız kardeşimin banka hesabını kullansam sorun olur mu? soyadlar tutuyor ama gene de bir zorluk çıkartırlar mı?

uk@sh alacaksan thegamepoint.com'dan al bence. Ben ordan alıyorum. Parayı yatırıp sitede formu doldurduktan sonra 5 dakika içinde kodu telefonuna mesaj olarak gönderiyorlar. Kodu tempobet'e yazıp miktarını da yazdığın zaman anında para tempobet hesabına aktarılır. Para çekmek için, yatırdığın paranın tümünü tek seferde en az 1,3 oranla çevirmelisin. Para çekmede banka havalesi ile alt limit 300 TL, uk@sh ile 25 TL. Banka hesabın yoksa havale yapamazsın ama ****'le çekebilirsin. Tempobet'te para çekme menüsüne gelip uk@sh'i seçiyorsun, miktarı TL cinsinden yazıyorsun. Birkaç dakika içinde kod Tempobet gelen kutuna geliyor. Kodu da thegamepoint.com sitesinden bozdurabilirsin. Kesinlikle güvenilirdir. Alt limit €20. €20 altındaki miktarlar için forumdan cocainbar nickli arkadaşa bozdurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para çekme konusunda bir sıkıntı yaşamam herhalde şu anlattılarınızdan sonra.

Ayrıca kafama takılan 1-2 soru var hocam. Şuan benim tempo hesabımda 47tl var ben bu parayı 500-600 yapınca çekicem fakat genelde 1,20 oranlı 3 maça yatırırım parayı yada 20-25tl gibi bu şekilde kazanırsam çekemezmiyim? İllaha tüm paramı 1,30 orana yatırmak da ne oluyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madécassol -- 12 Nisan 2013; 15:51:06 >
  • quote:

Para çekme konusunda bir sıkıntı yaşamam herhalde şu anlattılarınızdan sonra.

Ayrıca kafama takılan 1-2 soru var hocam. Şuan benim tempo hesabımda 47tl var ben bu parayı 500-600 yapınca çekicem fakat genelde 1,20 oranlı 3 maça yatırırım parayı yada 20-25tl gibi bu şekilde kazanırsam çekemezmiyim? İllaha tüm paramı 1,30 orana yatırmak da ne oluyor ???

Para çevirme meselesini canlı yardımla konuşursanız daha iyi yardımcı olurlar. Ben €10 ile başladım. 1,93 oranlı ilk kuponuma tüm kasamı bastım sonra kafam rahat olsun diye. Ben de tam olarak hakim değilim çevirme konusuna. 2 günde 60 TL çektim uk@sh'le, sorun yaşamadım.

• Yani olay 1 sefere mahsus herhangi bir rakam ile 1,30 oran üstüne oynamak mı? yoksa tüm kasa ile 1,30 üstüne oynamak mı ?
  • quote:

Yani olay 1 sefere mahsus herhangi bir rakam ile 1,30 oran üstüne oynamak mı? yoksa tüm kasa ile 1,30 üstüne oynamak mı ?

Herhangi bir rakam değil. Canlı yardıma sordum, tüm parayı çevirmen lazım dedi. Küsuratıyla birlikte bastım tüm kasayı.

• Ne kadar saçma bir iş arkadaş ya
  • quote:

Ne kadar saçma bir iş arkadaş ya

Canlı yardıma sorun, belki başka yolu vardır.

• U kash hakkındakı tüm sorunları ve merak ettiklerinizi bana pm atarak sorabilirsiniz. Dükkanimda da gerekli bilgiler var elimden geldiği kadar yardimci olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakus008

U kash hakkındakı tüm sorunları ve merak ettiklerinizi bana pm atarak sorabilirsiniz. Dükkanimda da gerekli bilgiler var elimden geldiği kadar yardimci olurum.

Kardeşim uk@ş bozuyormusun?Bozuyorsan ne kadara?Bilgilendirme mesajı atabilir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uk@shı temin ettiğinde anında kullanabilirsin.uk@shı temin etmen için tavsiyemde facekart.com 'dur.FaceKart - Online Uk@sh Alım ve Uk@sh Bozum Bayilik Sistemidir.Gerçek anlamda kurumsal firmalardan bir tanesi.adamlar fiyat konusunda da çok iddaalı.merkez bankası güncel kur oranlarıyla satıyorlar.ayrıca sitelerinde %100 en iyi fiyat garantisi yazıyor ki bencede doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetzumrut1 -- 15 Temmuz 2013; 15:13:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.