Şimdi Ara

Uğursuz Koruluk 3'e 3 / Ranked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle .
    3 vs 3 haritasına hakim , metayı bilen arkadaşlar bu başlık altına mesaj atabilirler mi?

• attım
  • Altin 5im onceki takimda 5te 5 yaptik 80e yakin winim var mapte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıma alım var.
  • Enee. Biz iki kişi idik . Kalıcı üçüncü bulamadık falan gold 2 yapıverdi takımı. Sonra bulamadık üçüncü diye bozduh falan.
    Tavsiye : Darius ya alın ya banlayın.
    İkinci Tavsiye : ww çok güçlü ama birini alıp çıkma şeklinde oynayacaksınız. Zaten 5-6 kez yapınca 2v3 atacak hale gelmiş oluyorsunuz.

Öyle boş boş yazasım geldi yazdım :D
  • Atıyorum
  • SoNTHERoK kullanıcısına yanıt
    Boş değil bence hocam 3v3 ranked oynamayı düşünüp hiçbir deneyimi olmayanlar(bkz:ben) için bu bile kıymetli bilgidir. Keşke biri çıkıp jungle olmalı mı olmamalı mi sup-adc gerekli mi vs. Bu tür önerilerle haritayı tanıtsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • off tank alıosun oyunu kazanıosun bu kadar basit kank
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekamran

Boş değil bence hocam 3v3 ranked oynamayı düşünüp hiçbir deneyimi olmayanlar(bkz:ben) için bu bile kıymetli bilgidir. Keşke biri çıkıp jungle olmalı mı olmamalı mi sup-adc gerekli mi vs. Bu tür önerilerle haritayı tanıtsa.

Kısaca yazayım o zaman sana. Değişebilir kendi fikirlerim şeklinde yazacağım.
    Birincisi, bu harita 5v'den daha çok takım oyunu istiyor ( düzgün rakiplerle oynarken ) bireysel iyi oyunculuk çok ön planda değil. İkincisi ise 5v haritasındaki seçimlere göre düşünmek kötü oluyor bu haritada.

En idaeali bana göre offtank biri koridorda, offtank birisi yani ormanda. Bir de ap taşıyıcısı. Combosu bir kişiyi aradan çıkarmak üzerine olan ap'ler çok idaeal zaten üç kişi var. Örneğin fizz, syndra gibi tercihler güzel olabiliyor.
    Sunak mıydı neydi adı unuttum =) Onlar önemli. Kendi tarafınızı zaten direk ormancınız ilk açıldığında almalı. Sonrakiler için karşı tarafa giderken takım halinde kordine olarak almanız gerekiyor. Üstünlük sağlıyor gerek mana gerek para olarak.. Takım olarak iletişimde olmak o haritada kazandırıyor. Küçücük harita zaten aşağıdan birisi ve ormandaki direk yukarı koordineli gank attığında kill çıkmış oluyor :)

Başlangıç olarak bu bilgiler yetecektir heralde. 3 kişi toplanıp biraz normal oyun atın, haritaya sunak sürelerine sunaklar için anlaşmaya falan çalışarak oynayın. Sonrasında zaten alışacaksınız nasıl pickler yapmanız gerektiğini anlayacaksınız falan fişman.

• BraveYrak istersen
  • lulu lissandra syndra orianna jarvan vi alistar zilean
  • attım tut
  • Bi ara oynuyorduk , riven-annie-wukong yada cho-annie-wukong yapıyoduk , annie ile ayıyı attıktan sonra riven wukong giriyodu , 3lü yakalanan rakiplerden sağ çıkabilen olmuyodu pek , çok zevkliydi be.
  • Orianna Wukong Tristana mükemmel oluyor
  • Üst koridorun 2. çalısında minyonlar gelene kadar bekleyip biri gelince ilk kan alıyoruz hep. 5 maçın 4 ünde işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.