Takılmışız bi Poulsen'in peşine başka bir oyuncuya da baktıgımız yok.Nice oyuncular var onun değerinde olup ta transfer edilebilecek. Önlibero şartoğlu şart lugano gidecek anlaşılan 1 de kaliteli defens.
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
Özer Hurmacı solda oynayabilir mi Uğur Boralın yerine oynarsa sola adama gerek yok. Bİ tane Ön libero şart. Bi de stoper Bilicanın yanında oynayacak. Lugano kalsaydı ikisi güzel olurdu. Bide Hamit Altıntop alındımı tamamdır bu iş
Keşke Hamit alınsa. Hamit gelse Sağ kanat uçar.
Mehmet Topuz'dan sonra Hamit'in alınması zor gibi Zaten o bölgede oyuncu sayısı fazla
Mehmet Topuz dan başka kim var? Lizbon'da forvet arkası oynayan Deivid mi?Forvet Kazım mı?
Kemal'dan kurtulmuştuk geçen sene, bu sene de baya bir yük azalttık.
Ancak Deniz, Selçuk, Ali Bilgin, Uğur Boral ve özellikle de Vederson'dan kurtulmamız gerekiyor. Hatta bu seneki performansını da değerlendirmek gerekirse Carlos'un da bu takımdan uzak durması gerek artık. Alex bu seneki gibi oynarsa heralde 1 yıl daha dayanamaz yönetim, o da sos veriyor.
Kısacası transfer yapmadığımız gibi takımın yüklerini de azaltamıyoruz. Bu fazlalıkları Fenerbahçe'de görmek kanıma dokunuyor. Her yıl maddi ve manevi anlamda o kadar destek olup, yönetimin futbol takımı adına 1 olumlu adım atmayışı sinirlerimi bozuyor.
Böyle oyuncular afederseniz bok gibi para kazanıyor bu kulüpten, artık bıktım yıllardır. Ümit Özat gider Uğur Boral gelir, Kemal gider Maldonado'lar Josico'lar gelir.. Ulan bu kadar kolay mı Fenerbahçe'de forma giymek anlamıyorum ki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme