Şimdi Ara

Ufo-Uzaylı-Deccal, Armageddon teorisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ufo ve uzaylı haberlerinin ardındaki gerçek üzerine bir teori. ilgi çekici ve olası geldi bana da.

    dikkatinizi çekiyor olmalı. gerek yurt içi gerekse yurt dışı haber kaynaklarında, arada sırada ısıtılıp sürekli haberleri yapılan, adeta heyecan yaratmaya çalışılan bir konu var. ufolar ve uzaylılar.. bu konu dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz insanlarına da adeta zorla kabul ettirilmekte, konu saptırılmakta ve palavra atmaktadırlar. hatta kitap da yazmakta ve yazdırmaktalar.

    geleceklerine dair iddia ettikleri aslında deccal' dir. olağanüstü yeteneklere sahip, akıl almaz güçleri bulunan bu varlığa insanları hazırlamak için ufo ve uzaylı haberleri yapılıyor olması olasıdır. mümkün olamayacak işleri gerçekleştirmesi ile bir tanrı inancına sahip olan çoğu insana kendisini haşa, ilah olarak kabul ettirecek ki onun gelişini dört gözle bekleyenler ve hazırlıklarını yapanlar var. bu hazırlıkları yapanların etkisinde kaldıkları, onları etkileyenler ise cinlerdir. bu birinci cephedir. bu cepheye karşı duracak olan cephe ise hz mehdi ve hz isa as' ın saflarında duracak olanlardır.

    esas armageddon budur.

    deccalin cephesinde olanlar tanrının bedene bürünerek, aramıza ineceğine inanıyorlar. yardımcıları da ancak cinlerdir. adeta ilahi yetenekler gösterebilecek olan birine inançlı veya inançsız bir insanın sahip olması gereken bilgileri bilmemesi durumunda inanması da yüksek ihtimaldir. biliyorken de hataya düşme ihtimali olabilir. bilinmesi gerekenlerden durumlardan biri, islami açıdan mümin olan insanlar yeryüzünde kendisini yaratan Allah' ın cemalini, kendisini bir beden üzerinde göremeyecek oluşudur. (Allah dilerse hariç, herşeye sonuçta kadir olan o) ancak islam dinine göre Allah' ın cemalini görecek olan kullarından olmak ancak cennet ehlinden olmakla mümkün. bunun için de insanın mutlaka ölmüş ve ahiret hayatının başlamış olması gerekir. Hristiyanlar ise Hz İsa as' ı haşa onu ilahlaştırmaktadır. Bu açıdan baktığımızda ise deccalin cephesine öncelikle çok kolay tabi olacak olanlara yakın duranlar sanki hristiyanlar gibi görünüyor. tabi bu bir teori.

    Alıntı:http://www.kiyametgercekligi.com/sizden-gelenler/deccaln-geliiyle-ilgili-ilginc-bir-teori







  • deccal, ufo, uzaylı, falan filan uzar gider. para var mı para? yıl 2019 21.yy'dayız. milattan önce falan mı yaşıyoruz anlamadım ki. paran var mı? hergün geçimini sağlıyor musun? altında güzel bir mercedes, önünde viskin, 300m2 güzel bir villan var mı? bunlar olsaydı, ya da sosyal bir yaşantın olsaydı en azından böyle saçmalıkları değil düşünmek, üstüne muhabbetini bile yapmazdın. yalnız, asosyal insanların can sıkıntısı için birkaç saçmalıklar işte. ama ben hak veriyorum, adam ağır asosyal pek bi sosyal yaşantısı yok vaktini geçirmesi lazım, e napacak adam? ya oyun oynayacak, ya saçma sapan -10 iq komplo teorilerini araştıracak falan işte. olur böyle şeyler kanka takma deccali ufoyu geç nakit cash önemli ya.
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    hristiyan mısın? çok öfkeli bir giriş yapmışsın konuya. teori' yi para ile birleştirmen ne alaka? yoksa cin misin? ilgini çekmeyen veya saçma gelen konulara böyle giriş yapman gerekmiyor. işine bak. paran var ise onalrı saymakla meşgul olmaya devam et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    hristiyan mısın? çok öfkeli bir giriş yapmışsın konuya. teori' yi para ile birleştirmen ne alaka? yoksa cin misin? ilgini çekmeyen veya saçma gelen konulara böyle giriş yapman gerekmiyor. işine bak. paran var ise onalrı saymakla meşgul olmaya devam et.
    ben dini görüş falan sormadım. sadece dünyanın gerçeklerinden bahsettim. kişisel algılama canım, ama ömrünün yarısını doğaüstü şeylerle araştırıp meşgul olman sana hiç bir şey kazandırmayacak. 21yy dayız.
  • Bir müslüman olarak kafalarını kesmek isterdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.