Bildirim
ufffff bune yardım plsssss

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UP -
-
lınk kırık gelmıs heralde bendede the contents.. dıye bır hata verıyordu(heralde senınkıyle aynı hata)tekrar bı program sayesınde ındırdım(free download manager la)sımdı oynuyorum -
ama bu hep %0 -
bana verılen hatanın aynısı sen ss yı atarken ben msj atıyordum gormemısım fotoyu..bence sen gıt bı ınernet cafe ye 3-4 mılyona bıseydır zaten ko cdsını al....hıc ugrasma ındırmeyı kotana yazık olmasın..%0 dedıgın ne eger free download managerdan yukledıgınde oyle gosterıyorsa az bekle sımdı lınkı bulcak sonra ındırcek...ama bence hıc ugrasma gıt ınternet cafe cd sını al hıc yorulma bu arada lınkte ısaretledıgın yer bende cıkmıyor sadece hata cıkıyor ısaretledıgın yerı okuyamadım -
ok saol ben bi gidim alım böyle olmucak kota ooooo milyarlar oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X