Şimdi Ara

UFC - Ultimate Fighting Championship - Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

UFC 141 yayınlandı. Torrente düştü kaçıranlar için.

Selam;

UFC 141 bu ayın 30 da ( Buraya tıklayın)ABD de yayınlanacak bir yanlışlık olmasın ? Bazen malum torrent kullanıcıları mahsus ilgi vb çekmek için sahte dosyalar hazılıyorlar onlardan olabilir ya'da :UFC Preliminaries / Countdown (karşılaşma öncesi sporcuların tanıtımı antremanları görüşlerin vb yayınlandığı program) tarzı bir şey olma olasılığı da kuvvetlidir diye düşünüyorum zira : UFC 141 Countdown daha yeni yayınlandı sayılır : UFC 141 Countdown için buraya tıklayın

Countdown yazmayı unutmuşum hocam uyardığın için teşekkürler.

• Estağfurullah aslında uyarıdan ziyade : Unutup&bunayıp kaçırdım diye telaşlandım
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.şimdi bu arkadaşlar normal bir kavgaya tutuşsalar maçta yaşanan durumlarmı yaşanır.ayrıca ufc dövüşçülerinin boksörlerle başetmesi mümkünmü.biliyorum çocukça sorular ama ne yapayım dayanamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.şimdi bu arkadaşlar normal bir kavgaya tutuşsalar maçta yaşanan durumlarmı yaşanır.ayrıca ufc dövüşçülerinin boksörlerle başetmesi mümkünmü.biliyorum çocukça sorular ama ne yapayım dayanamadım...

UFC Street Fight'a çok yakın ilk sorunun cevabı. UFC'de boksör geçmişi olan dövüşçülerde var, Muay-Thai geçmişi olan da var, Karate, Güreş, Kickbox'ta var. Her branştan dövüşçü görebilirsin. Ama sadece bokstaki gibi yumrukla iş yapamazsın o yüzden misal bokstan geldiysen tekmelerini de geliştirmen lazım, Karate'den geldiysen yumruklarını ve guardını UFC'ye göre geliştirmen lazım. Tüm bunlara güreş'i de (muay thai, jiu jitsu) eklemen lazım. O yüzden MMA (Mixed Martial Arts) dövüşçüsü diyorlar bu adamlara. Düz bir boksörün bir MMA dövüşçüsü karşısında eğer aynı siklettelerse fazla şansı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 26 Aralık 2011; 17:30:26 >

• Lesnar UFC'den ayrılmış.Sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCYBORG

quote:

Orijinalden alıntı: the wow

Lesnar UFC'den ayrılmış.Sebebi nedir?

Dünkü yapılan maçta Overeem'den ağır bir yenilgi aldı ve ani bir kararla emekli olduğunu açıkladı. Aslında çoğu uzman görüşü de Lesnar yenileceğini söylüyordu. Kolay değil çok ağır hastalıklardan geçip neredeyse 1.5 sene dövüşmeden ringe çıkmak. Normal olarak formsuzdu ve Overeem karşısında varlık gösteremedi. Şahsi fikrimse Overeem'e karşı çok yanlış strateji uyguladı adam zaten kickboks şampiyonu ayakta baş etmek mümkün değil. En başta yere yatırabilse kazanabilirdi çünkü Overeem'de yer sanatlarında tam bir mal. Eğer Junior Dos Santos'ta aynı hatayı yaparsa yenilmesi içten değil. Kanımca Şuan formunun zirvesinde olan Overeem'i yenebilecek 3-4 adam var. Werdum , Mir veya Fedor bu adamı altedebilir.

Overeem ve Jon Jones aynı sıklette mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: the wow

Lesnar UFC'den ayrılmış.Sebebi nedir?

Balondu zaten patladı ne olacak Emekliye ayrıldı Alistair Overeem indirdikten sonra.

Jon Jones ve Overeem farklı sikletteler , Jon Jones Hafif Ağırsiklet , Overeem Ağır Siklet. Jon Jones şu an şampiyon son olarak Lyoto Machida'yı Standing Guilottine Choke ile bayılttı hepiniz karalar bağladık Alistair Overeem ise son olarak Brock Lesnar'ı yendi , muhtemelen yaz aylarında Junior Dos Santos ile kemer maçına çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.şimdi bu arkadaşlar normal bir kavgaya tutuşsalar maçta yaşanan durumlarmı yaşanır.ayrıca ufc dövüşçülerinin boksörlerle başetmesi mümkünmü.biliyorum çocukça sorular ama ne yapayım dayanamadım...

James Tony vs Randy Couture maçını seyretmeni tavsiye ederim zira yer oyunu olan bir MMA dövüşcüsüne karşı hiç bir boksörün bir şansı yoktur.
  • 22 Eylül'de UFC 152'de ki maçlar müthiş.

Jon Jones - Vitor Belfort kemer maçı kaçmaz.

UFC - Ultimate Fighting Championship - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 19 Eylül 2012; 13:12:34 >
  • arkadaşlar şuan için izleyen ufc dövüşlerini var mı ? Ben sıkı bir takipçisiyim bu bölümü biraz daha canlı tutmamız lazım. 29 aralıkta muhteşem bir maç var. Anderson silva kaybettiği maç için tekrar ringe çıkıyor.
  • Konunun canlanması lazım gerçekten de videolar paylaşarak şenlendierlim ortalığı.
  • arkadaşlar bi söylentiye göre(ne kadar doğru bilmiyorum) lesnar velasquez'den yediği dayaktan sonra baya bi süre evden çıkmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

Konunun canlanması lazım gerçekten de videolar paylaşarak şenlendierlim ortalığı.

ben de şans vardır dostum,wwe konusuna gitmeden önce orada ayda bir cevap geliyordu konuya ben geldikten sonra baya yoğunlaştı benim şansımdan mıdır yoksa tesadüf mü bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

arkadaşlar bi söylentiye göre(ne kadar doğru bilmiyorum) lesnar velasquez'den yediği dayaktan sonra baya bi süre evden çıkmamış

Suratı dağıldığı için de çıkamamış olabilir. O maçta karizmayı fena çizdirdi zaten. Neyse ki dağılan karizmayı WWE'de tekrar topladı, önce Taker'ın streak'ini bitirdi şimdi de Cena'yı yeni WWECH oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

arkadaşlar bi söylentiye göre(ne kadar doğru bilmiyorum) lesnar velasquez'den yediği dayaktan sonra baya bi süre evden çıkmamış

Suratı dağıldığı için de çıkamamış olabilir. O maçta karizmayı fena çizdirdi zaten. Neyse ki dağılan karizmayı WWE'de tekrar topladı, önce Taker'ın streak'ini bitirdi şimdi de Cena'yı yeni WWECH oldu.

takerın efsanevi serisini bitirmek 10 tane undisputed'e bedel,ancak lesnar gibi bi adamın öyle bir dayak'tan sonra kendisine kolay gelebileceğini düşünmüyorum o yüzden en az 3-4 hafta evden çıkmamıştır bence,surat dağıldığı için değil de psikolojik olarak bitmiştir,ben o kaslara sahip olsam o kadar teknik bilsem o kadar sene dövüş yapsam ve böyle dayak yesem valla dövüşü bırakırım

• alistair overeem k1 de iken badr hari yi çok fena nakavt etmişti,sonra kaybetti badr hari ye,ama alistair k1 de falan bu kadar iyi değil di ufc de kendini buldu adam,şu remy bonjasky benim k1 de en favori boksörümdür bi gün keşke kafes dövüşü yaparken görseydik uçan centilmeni
  • quote:

UFC'ciler umarım Warrior filmini izlemişsinizdir. Mükemmel olmuş tek kelimeyle. Şimdi spoiler vermek istemiyorum o yüzden izlemeyenler en kısa zamanda izlesinler. Birçok profesyonel MMA dövüşçüsü de filmde oynuyor. Onun dışında WWE ve TNA'den tanıdığımız Kurt Angle'da var. Hiç zaman kaybetmeyin.

izlemiştim ancak sonu inanılmaz saçma olan bir filmdi,asker eğitimi almış müthiş yetenekli bir adamın kaybetmesi saçmalıktı üstelik rakibi de beş para etmezdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.