Şimdi Ara

<<<| Ufak Bir Dokunuş |>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sonunda şimdilik bitti gibi ufak tefek macun hataları olsada eski halinden daha iyi gibime geliyo artık başka çalışmalarımda daha iyi sonuçlar çıkarırım gibime geliyo
     <<<| Ufak Bir Dokunuş |>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahdet35tr -- 2 Ağustos 2010; 15:28:29 >

• fan ve ön panel çok güzel olmuş, arkadakı abso da hoşuma gitti baya , bu arada izmirde nerde oturuyorsnuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

fan ve ön panel çok güzel olmuş, arkadakı abso da hoşuma gitti baya , bu arada izmirde nerde oturuyorsnuz ?

eşrefpaşa pazaryerinin bi kaç sokak altında yani konağın üşt tarafı oluyo
  • arkadaşlar kasa bitti son bir resim atiim su ara zaman kısıtlamam olduğu için plexy e zaman ayıramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahdet35tr -- 2 Ağustos 2010; 15:26:49 >

• evde canım sıkılıodu bi kutuda akçalı siyah mat vardı 1 metrede şerit ledim wardı dedim bişeyler yapiim kasayı sktüm uzaymontajlı halde masann üstüne kurdum sonra boyalı kısmını kamufle ettikten sonra heryerini zımparaladım sonra alkolle heryerini sildim toz bırakmadım üstünde ve askıya aldıktan sonra boya islemine geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahdet35tr -- 29 Ekim 2010; 22:58:26 >

• şerit ledi fan kontrol devredine bağladım ışığın şiddetini ayarlıyabiliyorum kapatabiliyorum
  • Eline sağlık kardeşim güzel olmuş .Özellikle ön panele açtığın 12cmlik fan yeri benimde aklımda var öyle bişey ama zımpara işinden korkuyorum istediğim parlaklığı veremem diye
  • GÜzel OLmuş :) Bide UV neon :)
  • temiz çalışma olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

Eline sağlık kardeşim güzel olmuş .Özellikle ön panele açtığın 12cmlik fan yeri benimde aklımda var öyle bişey ama zımpara işinden korkuyorum istediğim parlaklığı veremem diye

kasanın maddi değeri yoqsa uğraşmaya değer diye büşünüyorum bn bu kasayı 2.el 400wpowerla beraber 20 tlye almıştım poweri 15 tl ye satmıştım yani 5 tllik bi kasa sonuçta berbat bile olsa derim 5 tl lik kasa bu kadar olur ama şimdi bu kasaya 100 tl vercekler vermem ama bence uğraş derim macun zımpara işini acele etme gerekiyosa 1 ay sürsün ama en ufak hata sırıtıyo macun zımpara macun zımpara en iyisi olana kadar :D:D:D sonra 1 kat astar sonra 2-3 kat boya soyayı beğenmezsen kurumadan elleme kurusun sonra zımpara yapar tekrar boyarsın yoksa kurumasunu beklediğin zamandan fazla kurumamış yapış yapış olan boyayı temizlemekle uğraşırsın sonunda yine kurumasını beklersin :D:D:d kolay gelsin

• bunuda yeni yaptım bu gibi durumlarda anakartı montaj etmek için stand yapımı kolay ama paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahdet35tr -- 29 Ekim 2010; 23:12:45 >
  • Yukarıdaki şey cam mı?
  • plexy yi havya yarsımıyla deldim sonra anakart vidalarını taktım altınada kavuçuk ayaklar taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

quote:

Eline sağlık kardeşim güzel olmuş .Özellikle ön panele açtığın 12cmlik fan yeri benimde aklımda var öyle bişey ama zımpara işinden korkuyorum istediğim parlaklığı veremem diye

kasanın maddi değeri yoqsa uğraşmaya değer diye büşünüyorum bn bu kasayı 2.el 400wpowerla beraber 20 tlye almıştım poweri 15 tl ye satmıştım yani 5 tllik bi kasa sonuçta berbat bile olsa derim 5 tl lik kasa bu kadar olur ama şimdi bu kasaya 100 tl vercekler vermem ama bence uğraş derim macun zımpara işini acele etme gerekiyosa 1 ay sürsün ama en ufak hata sırıtıyo macun zımpara macun zımpara en iyisi olana kadar :D:D:D sonra 1 kat astar sonra 2-3 kat boya soyayı beğenmezsen kurumadan elleme kurusun sonra zımpara yapar tekrar boyarsın yoksa kurumasunu beklediğin zamandan fazla kurumamış yapış yapış olan boyayı temizlemekle uğraşırsın sonunda yine kurumasını beklersin :D:D:d kolay gelsin

Üst panele bide ön panele fan yeri açıcam kafaya koydum peki boyayı vurduktan sonra üstüne vernik atılıyo mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

quote:

Üst panele bide ön panele fan yeri açıcam kafaya koydum peki boyayı vurduktan sonra üstüne vernik atılıyo mu

ben mat yaptığım için gerek duymadım boya okadar sorun değil önce boya yapılcak kıvama getir boyayı yaparsın parlak hiç denemedim sonuçta üstüne boya yaparken toz değdimi direk sırıtır anca depo gibi bi kapalı biyer varsa o zaman olur ...

• Hmm tamam dostum en yakın zamanda yapıcam bunu ne zamandır aklımdaydı zaten fireballa sipariş verdim ihtiyacım olanları gelsin bismillah çeker girişirim işe :)
  • Dostum harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Dostum harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık çok beğendim

sağolun beğendiğinize sevindim...
  • çok güzel olmuş çok begendim işçiligini özelliklede elindekilerle bişeyler yapanlara tapıyorum dremelde neymiş :D eminim elinde çok daha iyi mazemen olsa çok daha süper işler yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: halleycem

çok güzel olmuş çok begendim işçiligini özelliklede elindekilerle bişeyler yapanlara tapıyorum dremelde neymiş :D eminim elinde çok daha iyi mazemen olsa çok daha süper işler yaparsın

teşekkür ederim malzeme konusundada haklısınız ama insan istedimi herşeyi kullanıyor ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.