Bildirim
UEFA'nın Irkçılığa Karşı Reklamı [VİDEO]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ırkçı değilim ama zencileri sevmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Irkçılık'ı yapanlar genelde inançsız kişilerdir, isteyen istedigini söylesin.
Ben %100 müslümanım demiyorum ama, sonuçta senin ondan ne üstün tarafın var ?_____________________________
ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK! -
Hewal bilmixem _____________________________ -
zamanında ırkçılığın büyüğünü yapanlar şimdi ırkçılık karşıtı olmuş.
zamanında binlerce kişi atom bombasıyla katledenler şimdi silahsızlanma yanlısı olmuş.
zamanında özgürlüğün ö sü olmayan siyah ticareti yapanlar şimdi özgürlükçü kesilmiş.
tabi yerseniz._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge
ırkçı değilim ama zencileri sevmiyorum
Zencileri de Kürtleri de sevmeyenler köküne kadar ırkçıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
videoda kürt olmadığı için vicdan azabı çekemedim. _____________________________ -
Bi tane Türk görebilmek için dikkatlice izlediniz değil mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Adminler benim bu konuyu da silin
Irkçı değilim ama vicdanım sızlamadı, olmamış reklam. Ek olarak ırkçılık bir ırkı kendi ırkından küçük görmek,kendi ırkını yüceltmektir. Bir ırktan nefret etmek ırkçılık sayılmamaktadır. Selametle... _____________________________ -
Knk ırkçılık kötü bi şeyde milyon avrolarla oynayanların kürtlerin umurlarında olduğunu sanmıyorum. Onlar daha çok Alves e muz atanları, Primeir Lig de zenci diyenleri hedef almışlar
_____________________________ -
foşik tece ders olsin ha _____________________________ 
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
xeske ıırkçilik nedör bilsem _____________________________ -
İki şeyden nefret ederim.
1. Sırplar
2. Irkçılık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amacımız bir renge ve isme malik olmak. Türk olmayan takımları yenmektir. -
Kendimden başka herkesden nefret ediyorum. _____________________________ -
Hewal to razişm
kardeşim ben kürdüm dün konusunu açmıştım ve bunları yapanlar kendini ırkçı olarak kabul etti ondan sonra daha cevap yazmadım yani yapacak bişey yok yaşayacaz bir şekilde
_____________________________ a coward believes he will ever live if he keep him safe from strife but old age leaves him not long in peace though spears may spare his life.
-
Toplumumun huzurunu bozan ırkı sevmiyorum, ırkçıyım problem ?
Saat satan zenci abiler gelsin doğudaki leş ırk gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | White -
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
Toplumumun huzurunu bozan ırkı sevmiyorum, ırkçıyım problem ?
Saat satan zenci abiler gelsin doğudaki leş ırk gitsin
her ırkta kötü insanlar vardır fakat sende bölgesel ırk başlamış geri dönüşün yok
_____________________________ a coward believes he will ever live if he keep him safe from strife but old age leaves him not long in peace though spears may spare his life.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler