Şimdi Ara

UEFA'DAN AÇIKLAMA GELDİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çeviri olsa fena olmazdı.
  • Uefa yaptığı açıklamayla TFF'ye güvendiklerini söylemiş ama Türk Devletinin TFF'ye bir an önce gereken belgeleri vermesini istiyoruz demiş.

    Uefa maçlarına katılsa bile, sonradan doğacak koşullara göre Uefa o klüpleri men edebilirmiş.
  • feneri düşürün diyor
  • UEFA çevredeki bazı kulüpleri, bireyler ve oyuncular, Türkiye'deki mevcut şike iddiaları tamamen farkında.

    UEFA, bu durum günlük bazda izlenmesi, ve bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yakın temas içinde olduğunu doğruluyor.

    Bu hala gelişmekte olan karmaşık bir durumda olduğunu hiç şüphe yok ki, ancak zan altında maçları açıkça TFF ve Türk yargı sisteminin yasal yargı spor yargı yetkisine giren. UEFA, bu nedenle herhangi bir potansiyel sonuçlar üzerinde yorum yapamam.

    UEFA kulüp yarışmalarında Türk kulüplerinin katılımı ile ilgili olarak, UEFA, TFF tam güven tamamen spor liyakat göre girilmelidir kulüplerin UEFA isimleri sunmak, ve bu durumda gerekli olan güçlü bir harekete geçmeye elindeki bilgi.

    Bilgi UEFA tarafından şimdiye kadar alınan hiçbir şey, UEFA, şu anda Türkiye'de yapılan araştırmalar yer alan kulüplerin herhangi girişini reddetme yol UEFA tüzük veya yönetmeliklere göre var.

    Buna ek olarak, UEFA kulüp yarışmalara katılan her kulüp şike faaliyetleri dahil edilmemiş olması, yazılı bir garantisi ile UEFA sağladı.

    UEFA spor adalet en rasyonel şekilde yürütülen olabileceği için, Türk devlet yetkililerinin istekleri mümkün olduğunca çabuk TFF devam etmekte olan soruşturma ile ilgili herhangi bir ilgili bilgi aktarmak.

    Söz konusu kulüp yeterlilik elde edilen transpires UEFA UEFA yarışmasında başvurudan sonra bile, bir kulüp, bir yarışma ya da bir kaç yıl için herhangi bir Avrupa'nın gelecekteki yarışmalardan dışlamak için bir karar, herhangi bir zamanda yapılabilir. Altını çizmek istediği üzerinden maçları manipüle veya sabit.




  • " UEFA şu anda Türkiye'de ki maç bağlamalarının ve ona bağlı olan kulüplerin ve oyuncularının olduğunun tamamen farkında."
  • eğer yanlış karar olursa yandınız diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.