Şimdi Ara

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006 2007 DİRECTX HATASI LUTFEN NOLURSUNUZ YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN FIFA CHAMPIONS LEAGUE ALDIM 2006 2007 OYUNU YUKLEDIM TIKLIYORUM SU HATAYI VERIYOR ::::: YOU WILL NEED TO INSTALL DIRECT 9.0C TO RUN UEFA CL 2006-2007 LOCATE THE DIRECTX FOLDER ON THE DISCK AND SELECT THE DXSETUP EXECUTABLE:::: DİRECT IN 2007 EN SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM DÜZELMEDİ NE YAPABILIRIM LUTFEN YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM COK YARDIMCI OLMUS OLURSUNUZ SIMDIDEN TSK LER

• DirectX hatası için çözüm : CD/DVD içerisindeki Autorun.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden Windows2000 uyumlu yapın ve DirectX 'inizin versiyonunun 4.09.0000.0904 olduğunu (başlat-çalıştır'dan dxdiag yazıp OK 'e basıp öğrenin.Sonra çalıştırdan regedit yazıp kayıt düzenleyicisine girin. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX 'e gelip version yazan değere çift tıklayın ve 4.09.0000.0904 yazın.Sonra + ları kapatıp registryden çıkın.Bu saçma sorun düzelicektir.Zamanında benide delirtmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Mart 2008; 16:43:30 >
  • dediklerinin hepsini yaptim abi sagol ya ama gene aynı devam edıyo sorun çözülmedi sence neden düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.