Şimdi Ara

UEFA Champions League 2006-2007 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
498
Cevap
0
Favori
35.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  UEFA Champions League 2006-2007 (ÇIKTI)

UEFA Champions League 2006-2007 duyuruldu! Yapımcılığını ve dağıtımcılığını yine EA'in
    üstlendiği oyun PC,PS2,PSP,Xbox 360 için hazırlanıyor ve 23 Mart 2007 de piyasada olacak.

Not:Bu görüntüler Xbox 360'dan alınmıştır. Bu görüntülere bakıp oyunun PC'de grafiklerinin böyle
    olacağını sanıyorsanız avacunuzu yalarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 15 Mart 2007; 22:26:53 >

• Kim takar EA Sports'un oyununu... İsterse Crysis grafiklerinde olsun, oynanış hödük gibi olduktan sonra bana yaramaz...

Çöp oyun, geçiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Kim takar EA Sports'un oyununu... İsterse Crysis grafiklerinde olsun, oynanış hödük gibi olduktan sonra bana yaramaz...

Çöp oyun, geçiniz
    Çok doğru bir yorum bencede geçiniz.
  • quote:

Kim takar EA Sports'un oyununu... İsterse Crysis grafiklerinde olsun, oynanış hödük gibi olduktan sonra bana yaramaz...

Çöp oyun, geçiniz

çöp oyun süper yorum ya
  • Oynanış olarak önceki fifaların yine aynısı olacaktır eminim. futbol oynanabilirliğinde konaminin gölgesinden bi türlü kurtulamıycak bu ea sports. İstediği kadar grafiklere önem vere dursun ea. Anlamadığı tek şey biz grafiği çok aman aman bişey istemiyoruz zaten uzak kameradan oynuyoruz. sadece sahada topun ve futbolcuların hareketleri gerçeğe çok çok yakın olsun istiyoruz...
  • grafikler muthiş
  • ya su fıfayı kotuleyenler temız bır sopayı hakedıyorlar yanı guzellıkle anlamıyorlar barı dovup anlatalım su oyunun pese 100 bastıgınaa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çöp oyun, geçiniz

Çok doğru bir yorum oldu aynen katılıorum
  • Yaa herifler yapmış bee görüntü süper...
  • quote:

Çöp oyun, geçiniz

Al benden de o kadar
  • İlk oyunun diğer fifalardan farkı defans oyuncuları ile orta saha oyuncularının birbirlerine yaklaştırılmasıydı(tabi ne biçim yenilikse bu) ama aralarından kurtulmak için herhangi bir çalım varyasyonu falan yoktu,sıkışıp kalıyorduk ,saçma sapan bi oyundu yani....Grafikler harbiden süper,oynanışa değinmiyorum bile...
  • bu oyun hamachiden multiplayer oynanabilecek mi?
  • bi de su forma nosu dandikligi var isim uzayinca no kuculuyo be abi
  • şu oyunu konami yapsaydı keşke daha makbule geçerdi ya
  • inşallahta yapar
  • quote:

Çöp oyun, geçiniz

Bu yoruma anca imza atılır,bu kadar kısa ve net özetlenemzdi,alkışlıyorum seni,EA Games gitsin NFS serisi yapsın futbol işini Konami'ye bıraksın
  • bu oyunun ilk sürümleride güzeldi..Şimdilik grafikler güzel gözüküyor ama nasıl oldugun kimse bilmiyor inş. güzldir..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @®ES

quote:

Çöp oyun, geçiniz

Bu yoruma anca imza atılır,bu kadar kısa ve net özetlenemzdi,alkışlıyorum seni,EA Games gitsin NFS serisi yapsın futbol işini Konami'ye bıraksın

al benden de o kadar 2. imza da benden
    bence nfs yerine burnout pcye de cikmali

• internetten multiplayer hakkında bilgisi olan yok mu?
    oynanabilecek mi?
  • Henüz bir bilgi yok multiplayer hakkında.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.