Tank kasıp TriForce alırsan 1 vs 5 yaparsın solo Udyr ile. Hatta takımın kötüyse 1 vs 9 bile olabilir. Ama ters bir counter yersen GG.
Bana nedense Udyr s4 de daha iyi olcak gibi geliyor Benim 6.hissim çoq quvvetlidir
Udyr orman çocuğudur.
quote:
Orijinalden alıntı: Indelicate.
Trick2g Solo Udyr oynar izlemeni tavsiye ederim.
#lata
Ben solotopda Sunfine-Botrk-Zephyr-Icebornn-Randuin ve duruma göre hangi bot alınacaksa onu alıyorum gayet iyi oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
quote:
Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix
@IcyTea Lemon
Lifesteal rune alman gerekiyor. Yoksa Mastery'den utility vermen gerek biraz. Doran + Tiger ile başla 80 canın gidiyor en fazla smite kullanmadan blue başladıysan rakip red git red başladıysan rakip blue git FB garanti cidden. 2 doran al sonra spirit golem şeyini al trinity al arından tanky kas
0 tanky item Botrk Hextech Aklın sonu Trinity çıktım anka build solo topta khayı ezdim geçtim
Counter'ısın o yüzdendir
Açıyım bende konu sahibinin cevabı şu udyr s3 te çok ta viable bir champion değil Ama yinede iş yapıyor soloda ayakta kalma şansı çoğunlukla counter picke ve oyuncu zekasına bakar iyi forumlar iyi oyunlar
Çokta viable değil ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme