Şimdi Ara

Udyr mi Warwick mi ? Bilen arkadaşlar içeri buyursun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Udyr'de takım anlayışı yok. Yani tek başına az hp ile bile olsa tam hpli bir çok heroyu öldürebilir. Ama bu onun çok iyi olduğu anlamına gelmez. Rakipler Udyr'i kendine yaklaştırmadan savaşmalıdır. Yani kimse Udyr ile gel 1 vs 1 atalım demez. Sen onlara korkak dersen de ezikliği sen yapmış olursun. O yüzden prolar pek Udyr kullanmaz bana kalırsa. Yada şöyle söyleyeyim rakibin pro ise Udyr kullanma.
    Rankedta prolara karşı Udyr kullanıyorum ve çok iyi skorlar yapıyorum diyenleri takma ve ne diyorlarsa tersini yap. Başarıya ulaşacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Udyr'de takım anlayışı yok. Yani tek başına az hp ile bile olsa tam hpli bir çok heroyu öldürebilir. Ama bu onun çok iyi olduğu anlamına gelmez. Rakipler Udyr'i kendine yaklaştırmadan savaşmalıdır. Yani kimse Udyr ile gel 1 vs 1 atalım demez. Sen onlara korkak dersen de ezikliği sen yapmış olursun. O yüzden prolar pek Udyr kullanmaz bana kalırsa. Yada şöyle söyleyeyim rakibin pro ise Udyr kullanma.
    Rankedta prolara karşı Udyr kullanıyorum ve çok iyi skorlar yapıyorum diyenleri takma ve ne diyorlarsa tersini yap. Başarıya ulaşacaksın.

Rakip pro ise udyr kullanmamı :D Kaç kere oynadın bilmem udyr'yi ya oynayamıyorsun ya build bilmiyorsun yada hiçbirşey bilmiyorsun. Udyr çok güzel taşır takımını takım herosudur takım anlayışı olmayan bir hero değil. Pro game herosudur noob game değil karıştırmışsın.

Udyr'mi ww mi dersen rahat rahat oynayım kolay olsun zorluk çıkmasın dersen ww al. Yoksa udyr kat kat daha iyi bir herodur. Tabi kullanana carrylik yaparsın tanklık yaparsın counter jungle yaparsın soloda kasarsın midde kasarsın herşeyi yapabilmekte özgürsün udyrle gerçi ww'dede öyle . ww'nin sadece ortada deli gibi koşmasını severim herhalde dinlediğim müziklerdendir hele o late gamede buildi bitirdikten sonraki deli gibi koşma daha güzel. Yani havalanıp koşmak istiyorsan ww al heyecanla koşmak istiyorsan udyr al gibi özet yazayım sana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 22 Haziran 2011; 23:07:47 >

• Şimdi arkadaşlarında dediği gibi Udyr'in uzaktan vurmalı bi skill'i yok.Warwick'in en azından 2 tane uzaktan uygulayabileceği özelliği var (Q ile Ulti) Fakat Udyr daha iyi Tanklık yapar ve Jungle yaparsa Gank gidip daha kolay kill alır özellikle Tiger Stance geçtiğindede çok büyük hasar verir.Warwick ise Ulti açmadan önce pek kill alamaz.Ben Udyr almanı tavsiye ederim oynaması zor olsada alışınca çok kolay Win/Kill alabilecegin bir Champ.
  • Arkadaşlar bende soruyorum udry mi nidalee mi anivia mı vlad mı ? olaf tarzı heroları seviyorum.

(Konu açıyoruz kirlilik yapmayın diyorlar o yüzden buraya yazıyım dedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diemaster__

Arkadaşlar bende soruyorum udry mi nidalee mi anivia mı vlad mı ? olaf tarzı heroları seviyorum.

Anivia main heromdur. Oynaması çok zordur bunu söylemeliyim. Sen iyi oynadığını düşünürsün ama takıma zararın bile olabilir duvar sayesinde. Q skili AoE stun ve slowu var. Stunu zamanında patlatırsan 2 kez vuruyor. (Su topunu atıyorsun değdiğine vuruyor Q tekrar vuruyorsun patlıyor ve patlayan alan stun yiyor.) Bunu yapabilmek önemli. W skilli duvar, Rakibin kaçmasını iyi engellersin. Çok değişik kullanımları var kaçarken yada rakip duvara yakınsa onları oraya sıkıştırıp 6 saniye hareket etmelerini engellersin. Ama duvarı kaçan adamın önüne değilde arkasına koyarsan troll olursun. Tristana, Tryndamere, Kassadin gibi duvardan geçebilen herolara koymuyorsun duvarı. E skili ise tamamen damage. Rakip frost etkisinde ise 2 kat vuruyor. 2 tane 2 kat vuran skil var. Ultisi ise AoE onun yerini iyi ayarlaman lazım ve süper farm yapmana yarıyor. Neyse... Nidalee bilmiyorum ama Vladimir nerf yiyor ben olsam almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Diemaster__

Arkadaşlar bende soruyorum udry mi nidalee mi anivia mı vlad mı ? olaf tarzı heroları seviyorum.

Anivia main heromdur. Oynaması çok zordur bunu söylemeliyim. Sen iyi oynadığını düşünürsün ama takıma zararın bile olabilir duvar sayesinde. Q skili AoE stun ve slowu var. Stunu zamanında patlatırsan 2 kez vuruyor. (Su topunu atıyorsun değdiğine vuruyor Q tekrar vuruyorsun patlıyor ve patlayan alan stun yiyor.) Bunu yapabilmek önemli. W skilli duvar, Rakibin kaçmasını iyi engellersin. Çok değişik kullanımları var kaçarken yada rakip duvara yakınsa onları oraya sıkıştırıp 6 saniye hareket etmelerini engellersin. Ama duvarı kaçan adamın önüne değilde arkasına koyarsan troll olursun. Tristana, Tryndamere, Kassadin gibi duvardan geçebilen herolara koymuyorsun duvarı. E skili ise tamamen damage. Rakip frost etkisinde ise 2 kat vuruyor. 2 tane 2 kat vuran skil var. Ultisi ise AoE onun yerini iyi ayarlaman lazım ve süper farm yapmana yarıyor. Neyse... Nidalee bilmiyorum ama Vladimir nerf yiyor ben olsam almazdım.

Teşekkürler Nidalee aldım, birazdan anivia yı alıcam 100 ip kaldı deniycem görücem bakalım :)

• Anivia güzel herodur ancak oyun baştan sona anivianın bir hareketine bağlı. Örneğin bir fight olur ace alan kazanacaktır anivia bir duvar atar melee carryi takımdan ayırır oyunu bitirir. Tecrübeliyim diyorsan anivia al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnageBegins

öyle düşündüm dostum zaten saol.başka tavsiyen varmı ? ucmalı kacmalı suikastçi tipleride severim

ucmalı kacmalı suikastci hemde teamfightlarda etkili bi jungler solim sana. hemde gayet hızlı jungle yaparsın pasifi sayesinde. Lee Sin the blind monk. ama oynaması zordur =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

öyle düşündüm dostum zaten saol.başka tavsiyen varmı ? ucmalı kacmalı suikastçi tipleride severim

ucmalı kacmalı suikastci hemde teamfightlarda etkili bi jungler solim sana. hemde gayet hızlı jungle yaparsın pasifi sayesinde. Lee Sin the blind monk. ama oynaması zordur =)

ben de arkadaşa nunu tavsiye edecektim, oyunun en iyi counterjunglerı. Lane e geçtiğinde istediği kadar kalabilir, ultisi teamfightta açabilirse belki den en etkililerden. Uçmuyor ama w ile hızlı da yuruyor :)) Mavi ve kırmızı buffları da ilerleyen bölümlerde rahatlıkla kendi takımına verebilir, kaldı ki counter özelliğinden dolayı rakibininkini bile alabilir.

Bunun dışında shacoyu tavsiye etmiyorum, eğer gang yapamazsa, ki biraz üst seviyelerde yapamaz, güçsüz kalıyor. Uçmalı kaçmalı oyunun en iyi ganger junglerı olan nocturne u da belki sevebilirsin diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper666

quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

ben de arkadaşa nunu tavsiye edecektim, oyunun en iyi counterjunglerı. Lane e geçtiğinde istediği kadar kalabilir, ultisi teamfightta açabilirse belki den en etkililerden. Uçmuyor ama w ile hızlı da yuruyor :)) Mavi ve kırmızı buffları da ilerleyen bölümlerde rahatlıkla kendi takımına verebilir, kaldı ki counter özelliğinden dolayı rakibininkini bile alabilir.

Bunun dışında shacoyu tavsiye etmiyorum, eğer gang yapamazsa, ki biraz üst seviyelerde yapamaz, güçsüz kalıyor. Uçmalı kaçmalı oyunun en iyi ganger junglerı olan nocturne u da belki sevebilirsin diye düşünüyorum.

Shaco hertürlü seviyede iş yaparda çok squishy olduğu için ve haritaya hakim olmak zorunda olduğun için çoğu herodan çok zordur. Genelde shacoyla counter jungle yaparsın zaten buffları çaldığın gibi karşı jungleride kesersin moralı bozulan bir jungler oyundan geri kalmıştır zaten kendini toparlamak için uğraşacak ve sende adamı oyundan düşürmüş olacaksın. Ki zaten shaconun gankları öyle çalıda bekleyip zıplamakla yapılmaz zaten oralar wardlanır.

• Yardım eden herkeze teşekkürler.Udyr aldım memnunum.Yanıma düzgün oynayan bir range arkadas aldımmı deyme keyfime
  • ikisini de oynarım şunu söyleyim udyr tank kasılarak ayı ile kimseyi kaçırmıyor phoenix ile teamwarda hem tank hem dmg yapıyor. ayrıca takımda tanıdıkların varsa müthiş gankler atabilirsin udyr ile.tabi ww de çok iyidir rahat jungle yapar istediği itemle başlar ve fazla ustalaşmak gerekmez aktif olarak kullanman gereken 2 skill var zaten. fakat udyr oynaması zordur jungle hızlı tamamlar fakat düşük hpde jungleda dolaşır (phoenix jungledan bahsediyorum).yani karar senin ikisi de harika jungle heroları udyr lategame için takıma daha faydalı denebilir
  • udyr try den sonra en iyi 1v1 champıdır. ama ikisinde de aynı sorun vardır, kimseonlara yakın durmaz. yani udyr ile yapabileceğin şeyler kısıtlı try gibi endgame monster da olamazsın.

ama ben primal skinini alacak kadar udyr oynayan biri olarak diyebilirim ki, turret almak hiç bu kadar kolay olmamıştı :)

bu arada kaçırılmaması gereken bir ayrıntı: udyr'in bir ultisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkansnr -- 24 Haziran 2011; 17:14:37 >
  • ikiside aynı tarz juıngleda başarılı herolar
  • udyr ww den daha zevkli.
    ww yi oynaması daha kolay.
    karşı takımda çok range varsa ve adamlar oynamayı biliyosa udyr ile apışıp kalırsın şimdi arkadaşlar yok sen bilmiyon cart curt atıp tutmasın. direk apışıp kalırsın yani o kadar. ha oyunun ilerleyen kısımlarında frozen ya da trinity çıkarsın ne bilim slow atıcak bişey o zaman işler karışır.
    early game de çok sıkıntılı bi champtir udyr. manası zırt diye biter adamların yanına yaklaşamazsın yavaşsındır. ama mid game i güzel atlatıp late game taşırsan tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.