Şimdi Ara

Udid kaydım var.. iOS 8 i nasıl yüklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazıma iOS 8 i yüklemek istiyorum .. Udid kaydı yaptırmıştım.. Nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam beta 1 yükleyebilirsin udid kaydı olmadan. Öncelikle iOS 7.1'e sıfırlaman lazım iTunes üzerinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama geliştirici değilsen keyif için yükleme. Çok fazla hata var.

• Geliştirici değilim.. Pek anlamam bu işlerden.. Eğer değmez diyorsanız hiç macera aramayayım

• Binbaşım hiç gerek yok o zaman. Klavyenin yanında bir tuş var ona basınca Türkçe komutları anlıyor beta sürümünün tek artısı o. Onun dışında acayip derece de bug var. Gelen mesajlar okunmuyor, whatsapp sürekli hata veriyor. Stabilite zarar görmüş. Tabi bu dediklerim beta1 için geçerli. Sonra dan ne oldu ne bitti bilmiyorum fazla kurcalamadım. En iyisi Eylül ayını beklemek

• Teşekkürler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Hocam beta 1 yükleyebilirsin udid kaydı olmadan. Öncelikle iOS 7.1'e sıfırlaman lazım iTunes üzerinden

Hep diyorum su whiskey'i azalt ya... Adam udid kaydim var diyor sen udid kaydi olmadan yuklersin diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben udid kaydı olmadan diye algıladım ne hikmetse. Gerçi Ramazan'dayız içmiyoruz hep bu viskisizlikten :)

Ben udid kaydım olmadan bu şekilde sonuçlar almıştım, udid kaydı olsa birşey değişir mi? Değişmez diye düşünüyorum ama..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.