Şimdi Ara

UDID Kaydı açacağım 50 kişi arıyorum. 2$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'dan beta surumleri denemek icin UDID kayıdı açacağım ama malum ücreti 100 dolar yıllık. 1$ ile 100 kişi toplamayı düşündüm ama belki 100u bulmak zor olur diye 50 kişiye düşürdüm sayıyı. Kişi başı 2 dolar vererek ortak olmak isteyenler başlık altına yazsın. 50 kişi olduğumuzda ödemeleri alıp hesabı açarak kaydınızı yapacağım 1-2 saat icinde. Yeni açılacağı için önümüzdeki 1 yıl betalari yükleyebileceksiniz. 50 yi geçer 100 olursak kişi başı 1$'a düşecek. yarına kalmaz sayimiz az cok belli olur, ondan sonra ödeme yaparsınız. Lütfen ciddi şekilde ortak olmayı düşünenler yazsın, güzel şekilde faydalanalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 dolar lazım desen tamam

• Apple tarafından yasal değil. Forumda da hoş karşılanmıyor. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Apple tarafından yasal değil. Forumda da hoş karşılanmıyor. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.

uyariniz icin tesekkur ederim. foruma aykırı birşey yapmak istemem, bireysel satışta yapmıyorum, 8-10 TL civarına kayıt yapıyorlarmış, ben ortak olursak daha ucuza halledip beraber yaparız diye düşündüğüm için konu açtım malum turkce siri kullanicilarda bir heyecan yaratti. foruma aykırı olursa konu silinebilir tabiki. eğer aykırı değilse başlık altına isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

• Ugrasmaya degmez, martin ilk haftasinda gelecek beta 3 public beta olacak, yani isteyen herkes kullanabilecek

http://9to5mac.com/2015/02/20/ios-9-public-beta/

• Siri içinse değmez.

Bu işi 3 kez yapmış biri olarak söylüyorum ki büyük uğraş, çat parayı ödeyince olan bir durum da değil.
  • iPhone üzerinde debug edebilicek miyim yazdığım applicatonı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x2124 -- 24 Şubat 2015; 19:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FMRT 2 kişi ortak arıyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu udid işini hiç anlamıyorum nedir ne değildir
    Bir döküman var mıdır istifade edebileceğim

• Steamden 5 liralık istediğin oyunu gönderebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atan arkadaşlar ile birlikte sadece 5 kişiyiz, pek ilgi görmedi sanırım sayımız artmaz ise kayıt işi yatacak gibi gözüküyor

@maxstar bende steam kullanıyorum teşekkürler teklif için.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 28 Mart 2021; 11:27:8 >
  • 50 kişi cok hocam 10 kişiye dusurun bence ama gereksiz bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

50 kişi cok hocam 10 kişiye dusurun bence ama gereksiz bana kalırsa

10 kişi 10 dolar yapıyor hocam, nette zaten 7-10 tl ye yapanlar var, ben katılanlar için daha ucuz olması açısından sayıyı 50 tuttum ama rağbet görmeyecek sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Apple'dan beta surumleri denemek icin UDID kayıdı açacağım ama malum ücreti 100 dolar yıllık. 1$ ile 100 kişi toplamayı düşündüm ama belki 100u bulmak zor olur diye 50 kişiye düşürdüm sayıyı. Kişi başı 2 dolar vererek ortak olmak isteyenler başlık altına yazsın. 50 kişi olduğumuzda ödemeleri alıp hesabı açarak kaydınızı yapacağım 1-2 saat icinde. Yeni açılacağı için önümüzdeki 1 yıl betalari yükleyebileceksiniz. 50 yi geçer 100 olursak kişi başı 1$'a düşecek. yarına kalmaz sayimiz az cok belli olur, ondan sonra ödeme yaparsınız. Lütfen ciddi şekilde ortak olmayı düşünenler yazsın, güzel şekilde faydalanalim.

Bende katılmak istiyorum

• Merhaba arkadaşlar. 50 kişi toplamaktan ve 2$ vermekten ise, 4 TL'ye UDID Kaydınızı yapabilirim.
    Konuma beklerim sizleri : BURAYA TIKLAYIN
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Kişi başı 10 dolar?.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.

iPhone üzerinde debug edebilicek miyim yazdığım applicatonı?

kendi devoloper hesabınızı almak daha mantıklı olacaktır.elbette edebilirsiniz

http://iphone.gumbypp.com/provisioning.html

https://www.youtube.com/watch?v=qCbprpH3SCw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deskel -- 26 Şubat 2015; 20:41:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deskel

quote:

Orijinalden alıntı: R.

iPhone üzerinde debug edebilicek miyim yazdığım applicatonı?

kendi devoloper hesabınızı almak daha mantıklı olacaktır.elbette edebilirsiniz

http://iphone.gumbypp.com/provisioning.html

https://www.youtube.com/watch?v=qCbprpH3SCw

Hocam öğrenciyim 99$ biraz fazla :)

• Apple bu sene UDID kaydı olmadan tüm kullanıcılara açıcak beta sürümünü boşuna para vermeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.